Zichtbaar als Ondernemer Challenge

6 t/m 12 februari 2020 

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Gratis 5-daagse minitraining  

Maak jij (al) foto’s voor je bedrijf met je smartphone én wil jij professioneel en betrouwbaar overkomen bij jouw klant?

Ik geloof dat je foto’s van een fotograaf heel goed kunt combineren met foto’s die je maakt met je smartphone. Je hoeft alleen even te weten hoe!

Ben jij ondernemer en..

  • wil je een beeldbank opbouwen zodat je direct een post plaatst met een goede foto zonder dat je hier uren naar moet zoeken? 
  • wil jij een mooie instagram feed? 
  • wil jij dit jaar consistent zichtbaar zijn met je bedrijf op je socials? 

Dan is de gratis Zichtbaar als Ondernemer Challenge echt iets voor jou. Leer zelf mooie foto’s maken met je smartphone, zodat je een professionele beeldbank kunt opbouwen waarmee je consistent online zichtbaar bent. 

Je hebt er geen enkele ervaring voor nodig. Je hoeft je alleen even in te schrijven en je ontvangt vanaf 6 t/m 12 februari elke dag gratis een email met informatie en een opdracht in je inbox (behalve in het weekend). 

Je bent superwelkom! 

Yes, I am in!

Schrijf je hier eenvoudig in voor de Zichtbaar als Ondernemer Challenge. Na aanmelding ontvang je een bevestiging per email en zie ik je graag 6 februari bij de eerste dag 🙂 

Ik ga als vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Je komt na de challenge op mijn emaillijst en ik stuur je zo nu en dan een mail met tips en inspiratie. Je kunt je altijd eenvoudig weer uitschrijven. 

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Wat gaan we doen? 

  • Je bent 4 dagen lang online zichtbaar met foto’s
  • Je leert basic fotografie skills om je foto’s direct te verbeteren
  • Ik geef je contentinspiratie waarmee jij jouw verhaal kunt delen
  • Je leert je foto’s plannen in een planningstool

 

Voor wie is de training?

Deze challenge is voor ondernemers die consistent aan online zichtbaarheid willen werken met goede foto’s om zo klanten aan te trekken, geld te verdienen en je missie te leven: een impact op anderen maken met doen waar je hart blij van wordt, in vrijheid.

Ik ga als vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Je komt na de challenge op mijn emaillijst en ik stuur je zo nu en dan een mail met tips en inspiratie. Je kunt je altijd eenvoudig weer uitschrijven. 

Hi, 

Mijn naam is Lia Remmelzwaal; als Personal Branding Fotograaf heb ik tientallen ondernemers zoals coaches, virtual assistents, tekstschrijvers en trainers gefotografeerd. 

Ik geloof dat jij ook heel goed zelf foto’s kunt maken met je smartphone voor je bedrijf. Foto’s van je telefoon kun je ideaal combineren met professionele foto’s in je online uitingen. Je hoeft alleen maar te weten hoe.  

Mijn droom is dat wij het leven léven. Naast dat ik geloof dat je jezelf mag laten zien en waar je voor staat met je bedrijf.. wil ik dat jij met geweldige foto’s geld verdient met jouw bedrijf. Je bent online zichtbaar, je komt professioneel over en daarmee vergroot je het vertrouwen van je klant die voor jou gaat kiezen. 

Je verdient geld én je leeft óók je verlangen: anderen verder helpen. Het is een win-win voor iedereen! Uiteindelijk komt het neer op het leven léven! Zoals jij dat wilt. 

Create a life you love