Ontworpen om jouw smartphone foto’s met 1 klik direct prachtig te maken! Speciaal voor coaches, creatievelingen en mama’s.

wacht, Ik heb nog iets voor je!

Dank je voor je aanmelding! 

[De email met toegang tot de beeldcollectie is onderweg naar jouw inbox]

Naast foto’s laten maken door een fotograaf, kun je ook zelf mooie foto’s maken met je smartphone voor je bedrijf.

Lees verder..

Online zichtbaar voor +klanten door ook zelf de mooiste foto’s te maken met je smartphone | € 34,99

Met een preset! 

Een preset is een filter die je over je foto plaatst, maar dan béter. Met 1 klik en een enkele tweak geef jij jouw foto’s direct een warme, lichte uitstraling. Fotografen gebruiken een preset als basis voor hun fotobewerking. Dát is wat een foto eigen maakt. 

Presets Lia Remmelzwaal Fotografie Lightroom

Presets zijn precies voor jou als ondernemer om je foto’s in lijn te brengen met je brand. Ik geef je bij elke Preset Pack al mijn beste tips om heel makkelijk mooie foto’s te maken. Je leert ook hoe je met de gratis nummer 1 tool in fotobewerking jouw foto’s binnen 10 seconden van ‘ok’ naar ‘WOW!’ brengt. Yes, ik ben superenthousiast en deel het graag met je!

Preset Pack Light & Airy

By Lia Remmelzwaal | € 34,99

Lightroom Presets voor Mobiel - Lia Remmelzwaal Fotografie

Met Preset Pack Light & Airy creëer jij zo een lichte en heldere bewerking voor jouw foto’s

Altijd een lichte, frisse uitstraling voor jouw brand. Zo heb je elke keer een mooi resultaat. De foto’s die je online deelt zijn altijd in lijn met jouw branding.  

Je krijgt 5 prachtige presets (4 kleur en 1 zwart/wit) die je supermakkelijk installeert op je telefoon. Ik help je stap voor stap met video’s als je dit nog nooit eerder hebt gedaan. Binnen no-time doe je het zelf en heb je de mooiste foto’s!

  • 5 presets
  • lichte, frisse uitstraling
  • speciaal voor je telefoon
  • direct aan de slag
  • vragen? Je kunt me altijd mailen

BONUS: je krijgt van mij een 32 pagina’s tellende e-guide om prachtige foto’s te maken met je smartphone, zodat jouw presets supergoed werken. Ik geef je mijn beste advies! Dit verandert de uitstraling van jouw bedrijf van mwah naar wow! 

Let’s go! Transformeer jouw foto’s met je smartphone! 

Schuif van links naar rechts

Before & After

Professionele Presets voor Lightroom After-1Professionele Presets voor Lightroom After-1
Professionele Presets voor Lightroom before - Hienke-1Professionele Presets voor Lightroom before - Hienke-1
Presets voor Lightroom mobiel Lia Remmelzwaal FotografiePresets voor Lightroom mobiel Lia Remmelzwaal Fotografie

Geef je business een consistente look & feel

Mijn gevoel voor fotografie is

Mijn gevoel voor fotografie is minimaal en het lot werkt ook niet mee. Tegen de tijd dat ik klaar ben om een foto te maken is de betreffende ree net weggelopen of besluit de hond van mijn dochter zijn behoefte te doen. Mijn dochter krijg ik nauwelijks meer op de foto en als ik een mooi plaatje wil schieten is dat tegen de zon in. Dus dankzij de uitleg van Lia en de filters kan ik nu die foto’s die wat donker of te licht zijn verbeteren en heel acceptabel maken. Verder is het ook niet heel moeilijk en leuk om te doen dus ik ben met de uitleg alleen al heel blij.

Astrid Goseling

Inzichtelijk

Lia stuurde mij de presets via e-mail toe nadat ik mij had aangemeld via Instagram. Mijn eerste indruk was dat het erg overzichtelijk was en als ik met haar contact opnam reageerde zij eigenlijk ook gelijk. Ik was op zoek naar iets meer begeleiding om mooie foto’s te kunnen maken van mijn baby maar ook voor mijn bedrijf. Met de presets die ik toegestuurd heb gekregen kan ik mooiere foto’s maken. Ook fijn om wat handige tips om nog mooiere foto’s te kunnen maken. Ik ben er heel erg blij mee en je kunt zien dat zij er heel veel moeite in heeft gestopt.

Sandra

Super leuk!

Het duurde even maar ik heb de filmpjes in etappes gekeken.. ik gebruik het alleen voor privé fotootjes, maar kan hier erg van genieten! Heel leuk ook om wat meer te leren over fotografie! Ik ben nog wel wat aan het experimenteren, maar ben er heel blij mee. Super dat je jouw kennis op deze manier deelt en anderen inspireert.. thanks!

Annemarie Huson

Verhelderend

Hele fijne en duidelijke beschrijving van hoe je mooie foto’s kan maken waarmee je direct aan de slag kan en kan uitproberen. Heel fijn, bedankt!

Willeke Brink

Fantastisch!

Ik ben erg blij met de presets en hoe gemakkelijk ze te gebruiken zijn in de Lightroom-app. Je kunt het verschil heel duidelijk zien, dit is echt “photo editing made easy”. Bedankt Lia, great job!

Yolanda Castellon

Waardevol

Ik vond Lia haar training over fotograferen met je telefoon en de uitleg van gebruik van de Lightroom app heel waardevol. Met een druk op de knop kan je een mooie consistente filter over je foto heen zetten. En daarnaast kan je het ook nog makkelijk aanpassen als je dat zou willen. Door de uitleg van Lia kan je de app nu ook makkelijker eigen maken. De tips in fotograferen heb ik gelijk meegenomen, de raster lijnen staan nu aan in mijn telefoon en ik let nu ook beter op de lichtinval. Lia zelf maakt ook schitterende foto’s. Dank je wel Lia voor alle waardevolle tips!

Mascha

Super natuurlijk

Ik vind de presets helemaal super, omdat ze zo’n natuurlijk effect hebben. Het geeft net dat beetje extra aan je foto, zonder dat er een te overduidelijk “filter” over je foto heen ligt. Super om mooie foto’s van mijn zoontje mee te bewerken!

Nienke

Prachtig!

Ik ben enorm blij met de presets. Ik maak veel foto’s van mijn kindjes en met deze presets zien ze er prachtig uit. Ik ga ze ook gebruiken om de fotoboeken die ik maak nog mooier te maken 🙂

Lizzie Klepper

Mooie resultaten!

Leuke presets om te gebruiken. Het invoeren is even wat uitzoek werk maar de uitleg van Lia is duidelijk stap voor stap. Een gemakkelijke manier om je foto’s een mooie look te geven!

Veerle

Fris!

Ik geniet steeds weer van Lia haar enthousiasme!
Toen ik aan het bewerken was, had ik niet het idee dat er nu zoveel veranderde. Tot ik op de voor en na knop klikte, een geheel andere foto! Frisser, sprankelender, kleurrijker…
Ik leer altijd een hoop van Lia haar workshops. Leuk voor mijn insta foto’s en het album van onze kleine man!
Dankjewel lieve Lia!

Maartje

Kleine moeite groots effect

Lia heeft het voor elkaar gekregen om een praktische vertaling te maken naar het bewerken van foto’s. Met het gebruik van de presets verbeter je in één klik je foto. Ook heeft ze uitleg gegeven over de verschillende opties om zelf aan de slag te gaan met het bewerken van foto’s. Inmiddels regelmatig aan het spelen met foto’s in lightroom om te kijken hoe ik ze nog mooier kan maken. Want vooral met de tips ‘hoe maak ik een foto’ zijn m’n foto’s al heel erg vooruit gegaan! Kortom: een aanrader. En als ik een eigen bedrijfje had gehad, had ik me zeker ingeschrevenen voor de photowalk!

Maike

"Door de presets krijgen mijn foto's direct een andere uitstraling. Het is een hele fijne manier om mijn foto's in mijn huisstijl te krijgen, waardoor mijn brand voor mijn gevoel ook sterker staat. Foto's maken en gebruiken is zo een stuk makkelijker en leuker! Iedereen kan dit."

Hienke Nuninga

"Ik ben heel blij met de presets. Lightroom werkt heel eenvoudig. De beelden spreken veel meer dan eerst. De presets halen naar voren waar het om gaat in de foto. Ik vind de beelden er helder door worden. Mijn feed op Instagram is nu mooi op elkaar afgestemd. "

Chantal Philips

"Lia’s foto’s zijn heel mooi licht en dit wilde ik ook voor mijn zelfgemaakte foto’s. Waar ik het meest blij mee ben en waarmee de foto’s echt naar een hoger niveau getild worden, is de nabewerking die je zelf kunt doen: mijn foto’s zijn prachtig licht geworden! Door de presetbundel van Lia durf ik mijn zelfgemaakte beelden met trots naast die van haar te plaatsen!"

Dinette van Velzen

Veelgestelde vragen

Hoe download ik de presets?
Heel eenvoudig: je krijgt van mij toegang tot een online omgeving. Hier vind je alles om aan de slag te gaan met de presets. Ik heb een aantal video's voor je klaarstaan, een installeergids én leuke extra's om beter te fotograferen. Jij geeft vandaag jouw foto's nog een pro uitstraling!

Wat is een preset eigenlijk en hoe werkt het?
Een preset is een filter die je over je foto plaatst. Deze presets zijn speciaal ontworpen voor de gratis versie van de Lightroom App. Met 1 klik en binnen 10 seconden geef jij jouw foto's direct een geweldige upgrade. 

Heb ik technische kennis nodig?
Nope! Bij de presets krijg je een aantal video's waarin ik je stap voor stap meeneem om de presets te installeren en te werken met deze fantastische gratis app. Het is echt eenvoudig! Ik weet zeker dat je er heel enthousiast van wordt. Kom je er toch niet uit? Dan kun je mij altijd je vragen stellen. 

Kan ik deze presets weer gebruiken als ik een nieuwe telefoon heb?
YES! Ze zijn voor altijd van jou. Je kunt de presets in de online omgeving terugvinden om te downloaden. Of je slaat ze eenvoudig op op je computer 🙂