Bedankt voor je inschrijving

De checklist is onderweg naar jouw inbox. Maar wacht, er is meer..

Je fotoshoot voorbereiden, maar dan anders!

Wat goed dat jij je Personal Branding Fotoshoot goed wilt voorbereiden met de checklist.
Het is een superhandig startpunt en een reminder voor jezelf wanneer je fotoshoot bijna op de agenda staat.

Naast nadenken over jouw fotoshoot kun jij je
óók op een dieper niveau voorbereiden. 

Herken je dit? 

– Je vindt een fotoshoot toch wel spannend
– ‘Ik sta nooit leuk op de foto’
– Hoe kan ik ontspannen voor de camera staan?
– Je voelt je kwetsbaar voor de camera
– Ik wil graag mezelf laten zien op de foto

Een fotoshoot kan spannend zijn. Het kan misschien zelfs stress geven.
Niet alleen in de voorbereiding, maar ook om daadwerkelijk voor de camera te staan.
Voor de camera word je je opeens heel bewust van je lichaam, je gedachten, je gevoelens etc.

Ik heb er een uniek meditatiealbum incl. e-boek voor gemaakt 


Mijn intentie met het meditatiealbum en dit e-book is om jou ontspannen en met plezier te laten uitkijken naar én tijdens je zakelijke fotoshoot.  

Van binnenuit.

De prijs is € 15,-. Voor een album die je keer op keer opnieuw kunt gebruiken. Hoe fijn?!

De meditaties

1. Intentie

De meditatie  ‘Intentie’ kun je gebruiken om een krachtige intentie te zetten voor jouw fotoshoot. Met het zetten van intenties bepaal jij hoe jij jouw leven wilt leven. Je leert je gedachten, gevoelens en energie te sturen vanuit jouw intentie. Dit keer ga je dit speciaal voor jouw fotoshoot doen.

Bij deze meditatie zit een mooie schrijfoefening.

2. Jouw Ideale Fotoshoot

Jouw Ideale Fotoshoot: een geleide meditatie waarin ik je meeneem op een visuele reis. Mijn intentie met deze meditatie is jou te helpen jouw fotoshoot stapje voor stapje meer helder te krijgen, vanuit ontspanning.

Bij deze meditatie vind je o.a. een schrijfblad waarop je al jouw bevindingen kunt schrijven.

3. Spiegelbeeld

Spiegelbeeld is een geleide meditatie waarin ik je meeneem naar een plek waar je de meest belangrijke persoon in je leven gaat ontmoeten.

In het e-boek vind je ook een hele mooie, korte én praktische oefening die je elke dag kunt doen en werkelijk geen tijd vraagt.

4. Jouw Toekomstige Ik

Jouw Toekomstige Ik is een geleide visualisatie waarin ik je meeneem op een ontdekkingstocht naar jouw toekomstige ik. Deze visualisatie heb ik als bonus toegevoegd om je een positieve boost te geven en te laten voelen waar je jouw werk onder andere voor doet.

E-boek

In het 18 pagina’s tellende e-boek vind je meer informatie over de meditaties en heb ik een aantal korte en praktische oefeningen bijgevoegd die veel impact kunnen hebben.

Alles wat je aandacht geeft groeit.

Het zijn unieke meditaties volledig gericht op een personal branding fotoshoot

Stel je maar eens voor dat je méér of misschien wel helemaal ontspannen voor de camera kunt staan. Dat je jezelf echt kunt laten zien. In alles wie je bent, hoe je bent en wat je wilt brengen in de wereld. Dat je met plezier kunt uitkijken naar jouw fotoshoot. En je het ongemakkelijke, spannende gevoel voor en tijdens jouw fotoshoot er steeds meer mag laten zijn en kunt loslaten.

Hi,

Mijn naam is Lia Remmelzwaal – Personal Branding Fotograaf & Lifecoach.

Mijn intentie met het meditatiealbum en het e-boek is om jou ontspannen en met plezier te laten uitkijken naar én tijdens je personal branding fotoshoot. Van binnenuit.

Uit mijn ervaring als lifecoach weet ik hoe goed meditaties je kunnen helpen in ontspanning, creativiteit en waardering voor jezelf. Als fotograaf weet ik dat voor de camera staan spannend kan zijn. Daarom heb ik dit meditatiealbum voor jou gemaakt. Ik hoop dat je hiermee straks meer ontspannen voor de camera jezelf kunt zijn. Dat wens ik je met liefde toe!

Het kan zo empowering en leuk zijn voor de camera!

Ik wil je het vertrouwen geven dat je helemaal jezelf kunt zijn. Dat er geen oordelen zijn. En je in jezelf laten geloven; dat je helemaal goed bent, zoals je bent. Alles in dit universum is bedoeld zoals het is, waaronder ook jij.

Heb je vragen over het meditatie- album? Neem gerust contact met me op via hello@liaremmelzwaal.nl.

Ik wens je een fijne voorbereiding van jouw fotoshoot!