Brand Shoot Abonnement

Wil jij het hele jaar consistent passende beelden en waardevolle content delen met jouw klanten? Met een abonnement heb jij altijd goede foto’s voor de professionele uitstraling van jou en jouw bedrijf. Het hele jaar kun jij uit jouw persoonlijke beeldbank foto’s kiezen die passen bij dat moment van het jaar. Of dit nu in de lente of de winter is. Én je kunt kiezen uit foto’s die weergeven waar je op dat moment staat in jouw bedrijf en wat jij jouw klanten wilt vertellen en brengen. Want als jij groeit, groeit jouw bedrijf met je mee.

Een abonnement is ideaal voor de ondernemer die consistent beelden en content wil delen op social media en vernieuwend wil blijven. Voor de ondernemer die het belangrijk vindt om de juiste sfeer weer te geven op elk moment van het jaar. Voor de ondernemer die in 4 dagen vernieuwend beeldmateriaal heeft voor het hele jaar. 

Consistent zichtbaar in beeld bij jouw klanten. Op authentieke wijze. 

 

 

En weet je wat ook zo fijn is? We leren elkaar goed kennen. De shoots worden steeds leuker!

Toen ik op de site van Lia terecht kwam voelde het direct goed. Zowel haar foto’s als haar manier van werken spraken mij direct aan. De communicatie verliep lekker vlot en als snel nadat ik op haar website was beland zat ik aan de Personal Brand Brainstorm. Een mooi document dat zorgt voor een goede voorbereiding en weer even een frisse kijk naar je zelf, wie je bent en wat je wilt uitstralen.

Lia stelt leuke, gekke, verrassende vragen die zorgen voor net die spontane blik of een echte schaterlach.

Als je je wilt onderscheiden met wie jij echt bent, als je werkt vanuit jouw zijn, vanuit jouw gevoel, en je wilt dit online laten zien, plan dan zeker een fotoshoot met Lia in, zij kan dit echt in beeld vertalen.

Sandra Breure

Boekhoudcoach

Ik koos voor Lia omdat ik in haar foto’s kracht en liefde herken. Zij weet mensen in hun kracht op de foto te zetten, precies dat wat ik bereik in mijn praktijk met mensen coachen op hun talent.

Het proces naar de fotoshoot toe was al enorm stimulerend, omdat je heel goed moet nadenken waarvoor je staat en hoe dat naar buiten te brengen is.  De fotoshoot zelf is aan de ene kant spannend, want jezelf tonen vereist moed. Maar Lia is zo’n prettige persoonlijkheid dat je vanzelf in een flow komt, ik vond het heerlijk! Ik ervoer halverwege de fotoshoot mijn eigen groei en het punt waar ik nu sta als een echt ‘ankerpunt’. En ik dacht: “Hieronder ga ik dus niet meer zitten. Punt!” Dat is het leven vieren.

Ik vond de hele fotoshoot een feestje! Een enorme boost voor mijzelf en daardoor voor mijn praktijk! Ik ben Lia enorm dankbaar dat zij de juiste mens op de juiste plaats was, charmant, lachend en enorm in haar kracht!

Annette Damman

Talentcoach | Specialist begaafdheid

Wat houdt het precies in?

Bij een abonnement kun je kiezen uit onderstaande twee collecties: een collectie per kwartaal (4 shoots per jaar) en een collectie per 4 maanden (tertaal: 3 shoots per jaar). Je kunt op elk moment van het jaar starten. Tijdens de voorbereiding van de shoots kijken we elke keer opnieuw naar waar jij staat, wat je wilt uitstralen en wat jij in de komende 3 of 4 maanden aan content wilt delen met jouw klanten. 

Brand Shoot Abonnement I – Kwartaal (4x)

 • Uitgebreide personal branding shoot op nabijgelegen locaties
 • Voorbereidend Skypegesprek
 • Handboek Personal Brand Brainstorm
 • Brand Shoot tot 4 – 5 uur 
 • Beeldcollectie met 70+ foto’s per keer  in hoge resolutie (voor drukwerk) en web-ready foto’s inclusief naam voor SEO-doeleinden. 
 • Kledingwissel 4 – 5 setjes
 • Mijn persoonlijke aandacht en nabewerking
 • Promotie in mijn online netwerk (indien gewenst)
 • Gebruikslicentie
 • excl. btw en reiskosten (€0,27 p/km)

Investering: € 2500,- excl btw.
De investering in dit pakket per keer is € 695,- excl. btw  (totaal  €2790,-).
Je totale voordeel is € 290,- excl. btw. Het is mogelijk om in delen te betalen. 

Bekijk hier mijn fotogalerij voor een impressie van de foto’s die ik fotografeer.

Brand Shoot Abonnement II – Tertaal (3x) 

 • Uitgebreide personal branding shoot op nabijgelegen locaties
 • Voorbereidend Skypegesprek
 • Handboek Personal Brand Brainstorm
 • Brand Shoot tot 4 – 5 uur 
 • Beeldcollectie met 70+ foto’s per keer in hoge resolutie (voor drukwerk) en web-ready foto’s inclusief naam voor SEO-doeleinden.
 • Kledingwissel 4 – 5 setjes
 • Mijn persoonlijke aandacht en nabewerking
 • Promotie in mijn online netwerk (indien gewenst)
 • Gebruikslicentie
 • excl. btw en reiskosten (€0,27 p/km)

Investering: € 1895,- excl. btw.
De investering in dit pakket per keer is € 695 excl. btw (totaal € 2085,-).
Je totale voordeel is € 190,- excl. btw. Het is mogelijk om in delen te betalen.

Bekijk hier mijn fotogalerij voor een impressie van de foto’s die ik fotografeer.

Ik ben Lia heel dankbaar voor de fantastische foto’s die ze heeft gemaakt!

Het was echt even raar, poseren voor een camera, maar door Lia’s spontane en open houding wist ze me direct op m’n gemak te stellen. Door haar prikkelende en verrassende vragen werd het geen poseersessie, maar een spontaan gesprek waarbij ze toevallig ook nog mooie foto’s maakte.

Een aanrader voor iedereen die graag zichzelf wil laten zien op foto’s, zelfs als je dat best een beetje eng vindt. Ik wil volgende week weer!

Hiske Kuilman

Hiske Kuilman Coaching

Ik vind Lia echt geweldig! Ze heeft zulke mooie foto’s gemaakt. Ze is echt een pietje precies en dat zie je terug. Wat een kwaliteit zeg, prachtig. Dankzij haar ben ik nu een sterk merk als Spirit Business coach!

Safiya Slimani

Spiritueel Business Coach

Personal Branding Fotoshoot in 4 stappen 

1. Personal Brand Brainstorm

Na boeking ontvang je van mij het werkboek Personal Brand Brainstorm. Hierin stel ik je vragen en geef ik je tips zodat jij jouw fotoshoot goed kan voorbereiden.


2. Pre-Fotoshoot Call
Laten we elkaar leren kennen. We maken een afspraak via Skype om jouw eerste fotoshoot te bespreken. Ik wil jou en jouw bedrijf beter leren kennen. We bespreken o.a wie jouw ideale klant is, wat je wilt uitstralen en brainstormen we over ideeën. Bij de daaropvolgende shoots nemen we dit elke keer opnieuw door. Waar sta je nu? En wat zijn je plannen?

3. Personal Branding Fotoshoot
Yes, je mag voor de camera staan! Ik geloof dat een personal brand fotoshoot empowering, gezellig, relaxed, vol plezier en een echte samenwerking is. We gaan de foto’s fotograferen voor de visuele zichtbaarheid van jou en jouw bedrijf. Tijdens de fotoshoot zal ik je helpen met poseren (less posing = more fun btw), creëren we samen een mooie fotoreportage en doe ik er alles aan om je op je gemak te laten voelen. Hoe meer je voor de camera staat, hoe leuker het wordt!


4. Time to edit
Na de fotoshoot ga ik de foto’s zorgvuldig selecteren en bewerken. Jij mag zelf een selectie maken van de mooiste foto’s. Binnen drie weken ontvang je van mij de link naar jouw online galerij en kun jij aan de slag met jouw zichtbaarheid. 

Én.. je kunt me tussen elke stap door altijd vragen stellen of een appje sturen. 

Kennismaken?

Wil jij weten of wij een goede match zijn? Maak vrijblijvend een afspraak voor een Personal Brand Call via Skype. We leren elkaar kennen, we bespreken jouw persoonlijkheid, jouw bedrijf en kijken of we een goede match zijn. Ik wil graag dat jij je goed voelt bij mij als fotograaf.

2 + 1 =

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten! Heb je nog vragen? Je kunt altijd contact opnemen.
rgba(244,212,151,0.17)Hi, mijn naam is Lia Remmelzwaal

Als Personal Brand Fotograaf is het mijn missie om jou altijd professioneel in BEELD te laten zien bij jouw klanten. Zodat jij jezelf als personal brand kunt neerzetten, je (online) zichtbaarheid en vertrouwen vergroot en je bedrijf kunt groeien.

Ik geloof dat een fotoshoot empowering, gezellig, relaxed, vol plezier en een echte samenwerking is. Don’t take my word for it, lees de lieve woorden van andere vrouwelijke ondernemers.

Being visible = helping people ánd making money in your business.

Meer weten over mij? Klik hier > 

Volg me op Instagram voor waardevolle tips, mooie foto’s en inspiratie