DIY Challenge Zichtbaar als Ondernemer

Al meer dan 200 deelnemers!

Mijn telefoon staat elke dag vol met nieuwe foto’s. Ik word heel blij van fotograferen en gebruik ze ook voor mijn online zichtbaarheid. Foto’s die je zelf maakt in je eigen omgeving doen het namelijk supergoed online. 

Het is echt. Het is levendig. Het is jij! 

Het is wel belangrijk dat ze van kwaliteit zijn én gedeeld worden met supergoede content. Dát gaan we doen met deze DIY Challenge Zichtbaar als Ondernemer. 

Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding - KL

Wat anderen zeggen..

Ins & Outs Challenge

  • Je leert basic fotografie skills om direct je foto’s te verbeteren zoals licht, compositie en het kiezen van een mooie achtergrond (video’s en tekst)
  • Je leert hoe je mooie flatlays maakt 
  • Je krijgt contentinspiratie om je verhaal te delen
  • Je leert je foto’s plannen met een planningstool 

Investering: € 9,95 voor een 5-daagse training. Met deze kleine investering wil ik je écht stimuleren om de challenge te volgen. Hij is superwaardevol én helpt je direct anders te kijken en fotograferen.

Heb jij zin in zichtbaarheid met goede foto’s om zo klanten aan te trekken en impact te maken?  

Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding Lifestyle - Klein

Hi, ik ben Lia

Toen ik in 2017 begon met ondernemen merkte ik al snel dat ik veel beeldmateriaal en content nodig had voor mijn online zichtbaarheid. Wat ik belangrijk vond, was een kwalitatief sterke uitstraling die helemaal bij mij past. Ik deed fotoshoots én ging zelf met mijn telefoon fotograferen.

Die combinatie was ideaal.

Ik heb altijd genoeg foto’s en inspiratie om verhalen te delen. Ik moet er wel voor brainstormen natuurlijk 😉 

In het begin moest ik even die drempel over om mijn gezicht te laten zien. Een stap uit mijn comfortzone. But I am glad I did! Het maakt me nu een succesvol fotograaf. Dit wil ik dolgraag aan jou doorgeven: online succes met de mooiste foto’s en verhalen voor jouw bedrijf. 

Lia Remmelzwaal Fotografie Mindful Fotograferen

Krijg direct toegang tot de challenge | € 9,95 

Schrijf je in voor de challenge en je krijgt direct toegang tot een online leeromgeving. Elke dag krijg je een email met een video of tekstbericht met de info en oefening voor die dag. Na 5 dagen heb je blijvend toegang tot de online leeromgeving en kun je de challenge op je eigen tempo volgen. 

Ik beloof je dat het waardevol voor je is! Ruim 200 deelnemers gingen je voor. Are you in? 

Lia Remmelzwaal Fotografie Presets Fotoshoot Fotograaf-2