Live Foto Meet-Up | Duin & Bos Noordwijk

Maak samen met inspirerende ondernemers waanzinnig mooie foto’s voor je online zichtbaarheid die je wílt delen!

Live Foto Meet Up Lia Remmelzwaal Fotografie

Door slim gebruik van mijn telefoon creëer ik dagelijks mooie content om te delen

Als (online) ondernemers weten we allemaal dat we foto’s (en video) nodig hebben voor online zichtbaarheid. Onze smartphone is hét ideale middel om simpel en snel foto’s te maken.

Op dinsdag 2 juli organiseer ik daarom een Foto Meet-Up in het bos- en duingebied bij Noordwijk. Speciaal voor jou als coach of dienstverlenende ondernemer die veel persoonlijke én mooie foto’s nodig heeft voor je online zichtbaarheid en graag in de natuur is. 

Ik ga je vooraf leren hoe je een mooie foto maakt én je gaat naar huis met content voor een paar maanden.

Én het mooie is: daarna bouw je dagelijks aan je beeldbank waardoor je altijd een mooie foto hebt voor een post, story, blog etc. Ideaal!

WAT GAAN WE DOEN?

Met je smartphone ga je ván en met elkaar foto’s maken. Het is tegenwoordig heel makkelijk om voor je bedrijf personal branding foto’s te maken met je smartphone. De kwaliteit is goed en het maakt het ook persoonlijk. Je kunt overal waar je bent een foto (laten) maken. Denk aan een business meeting, retrait of gewoon tijdens een wandeling door het bos of in de stad. Dat maakt het écht!

Daarom organiseer ik deze supertoffe LIVE Foto Meet-Up op dinsdag 2 juli van 9:30 – 12:30 uur in het bos- en duingebied van Noordwijk. Samen met 8 tot 10 andere coaches en dienstverlenende ondernemers ga je foto’s maken voor je online zichtbaarheid. 

Ik zorg ervoor dat jij vooraf helemaal voorbereid bent om álles uit deze ochtend te halen. Na de Meet-Up ga je naar huis met supermooie foto’s voor bijna  2 maanden aan content bij 3 posts per week én voel je je weer geïnspireerd door alle andere ondernemers. 

Note: Dit is precies voor jou als je het leuk vindt om zelf foto’s te maken, er heel veel zin in hebt en niet vies bent van lekker doorgaan en content creëren. 

Live Foto Meet-Up Ondernemers Lia Remmelzwaal Fotografie

Na deze Meet-Up ga je naar huis met supermooie foto’s voor 2 maanden aan content én voel je je weer geïnspireerd door alle ondernemers!

Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding Lifestyle Influencer (9 of 71)

Misschien is dit wat jij ook herkent?

=

Je wilt veel meer inzetten op social media, maar daar heb je nu niet genoeg foto’s voor.

=

Je houdt van mooie beelden en vindt dit ook belangrijk voor de uitstraling van je brand. De foto’s die je nu maakt zijn te donker of ‘het nét niet’. 

=

Je wilt een mooie Instagramfeed die professioneel én persoonlijk overkomt. 

Foto Business Boost - Smartphone Fotografie & Storytelling
Foto Business Boost - Smartphone Fotografie & Storytelling
Foto Meet-Up Lia Remmelzwaal Fotografie 2
Foto Meet-Up Lia Remmelzwaal Fotografie 2
Foto Business Boost - Smartphone Fotografie & Storytelling

Hoe heerlijk als je straks dan..

=

Moeiteloos een foto bij je post plaatst doordat je een beeldbank op je telefoon hebt (hello timesaver). 

=

Je content bijdraagt aan meer klanten en omzet, omdat je dagelijks zichtbaar bent 

=

Met plezier en vertrouwen jouw foto’s deelt: gefotografeerd, bewerkt én helemaal in jouw look & feel (heel simpel).

=

Je expertstatus en vertrouwen (nog meer) vergroot door kwaliteit. Je bouwt echt aan een personal brand. 

Presets voor Lightroom Lia Remmelzwaal Fotografie


Never underestimate the power of personal branding,
when done right it can be your most valuable asset

 

Inspireren, motiveren & activeren om je werk te delen 

Hi, mijn naam is Lia! Personal Branding Fotograaf en ik help gedreven coaches en dienstverlenende ondernemers om zichtbaar te zijn vanuit eigenheid, vertrouwen en enthousiasme. 

Mijn telefoon staat elke dag weer vol met nieuwe foto’s. Of het nu voor mijn bedrijf is of privé. Ik hou van fotograferen! Ik maak slim gebruik van mijn telefoon om – naast professionele foto’s – ook een beeldbank op te bouwen met mijn smartphone. Het is echt easy. 

De foto’s die ik met mijn smartphone maak, heb ik niet zomaar gemaakt. Er zijn een aantal slimme manieren om ze die kwaliteit te geven. Dát deel ik graag met je voor de LIVE Foto Meet-Up!

Ik wil je inspireren, motiveren en tot actie aanzetten om authentiek zichtbaar te zijn en jouw boodschap met de wereld te delen. Zodat je met plezier en vertrouwen jezelf laat zien en klanten aantrekt die bij je passen.

Op naar een mooie uitstraling van je brand waar je helemaal achter staat! 

Smartphone Fotograferen voor Ondernemers

Dit is wat je krijgt voor 97 euro:

=

Smartphone Fotografie Sessies
Samen met andere gemotiveerde ondernemers maken we mooie foto’s van elkaar met je smartphone voor je online zichtbaarheid. 

=

Minimaal 20 foto’s
Iedereen gaat naar huis met minimaal 20 foto’s. Zo heb je content voor bijna 2 maanden bij 3 keer posten per week. 

=

Uitgebreid E-Book Smartphone Fotograferen voor je bedrijf
In het e-book geef ik je mijn beste tips om te fotograferen met je smartphone zodat je helemaal voorbereid bent voor de Meet-Up.  

=

Mijn persoonlijke aandacht
Ik ben er natuurlijk om extra tips te geven en al je vragen te beantwoorden. 

=

Cadeau: een Presetbundel naar keuze incl. videotutorial t.w.v. €34,95
Een preset is een soort filter (maar dan beter) waarmee je al je foto’s in lijn brengt met je brand. Ik laat je precies zien hoe je binnen 10 seconden van een donkere, onflatteuze foto een foto maakt die merkwaardig is. Hiermee ga jij een complete beeldbank opbouwen. 

=

De prachtige omgeving van het bos- en duingebied bij Noordwijk
Een prachtige natuurlijke omgeving met mooie plekken voor foto’s.

=

Een snack voor onderweg
Altijd fijn!

=

Praktische details
Dinsdag 2 juli | 9:30 – 12:30 uur | Startpunt: Duindamseslag Noordwijk | 97 euro exclusief btw | Note: je koopt een ticket voor een Foto Meet-Up in de natuur. Mocht het slecht weer zijn, kun je aansluiten bij een volgende editie in de natuur.   

Dit is precies voor jou als je het leuk vindt om zelf foto’s te maken, er heel veel zin in hebt en niet vies bent van lekker doorgaan en content creëren

De locatie: Bos & Duin Noordwijk 

In Noordwijk ontmoeten we elkaar bij de Duindamseslag. Hier loop je een prachtig natuurgebied in met bos en duin. Een plek waar ik al veel mooie fotoshoots heb gedaan. 

Je kunt hier prachtige foto’s maken tussen de bomen, al wandelend op de paden, dansend tussen het helmgras of zittend op je yogamat of een bankje met een journal. De natuur is altijd een goed idee! 

Foto Meet-Up Lia Remmelzwaal Fotografie
Smartphone Fotografie voor ondernemers Fotoshoot Fotograaf Haarlem Amsterdam Den Haag
Presets voor Lightroom

"Ik ben heel blij met de presets. Lightroom werkt heel eenvoudig. De beelden spreken veel meer. De presets halen naar voren waar het om gaat in de foto. Ik vind de beelden er helder door worden. Mijn feed op Instagram is nu mooi op elkaar afgestemd."

Chantal Philips

Presets voor Lightroom Lia Remmelzwaal Fotografie
Live Foto Meet-Up Business Club

HEB JE NOG VRAGEN?

FAQ

Hoe werkt het precies?

Heel eenvoudig: na aanmelding krijg je van mij direct toegang tot een online omgeving. Je krijgt een gebruikersnaam en inlog per email gestuurd. Hier vind je alle info die je nodig hebt om je helemaal goed voor te bereiden op de Foto Meet-Up. Op de dag zelf ga je samen met andere ondernemers foto’s maken. Een skill for life voor je bedrijf (en privé) en tegelijk een mooi moment om andere ondernemers te ontmoeten.  De meet-up gaat door bij 8 deelnemers. 

Welke telefoon heb ik nodig?

Elke telefoon waar een goede camera op zit is goed. Je leert van mij de allerbeste tips om goede foto’s te maken. Ik heb verder ook video’s voor androidsysteem (zoals Samsung) en Iphone om gebruik te maken van de presets. 

Wat als het slecht weer is?

Bij slecht weer (regen) gaat de Foto Meet-Up niet door. Elke maand prik ik een nieuwe datum in de natuur. Je kunt hierdoor bij een volgende editie aansluiten. 

De Foto Meet-Up is voor..

Coaches, therapeuten en online dienstverlenende ondernemers die online willen groeien voor +impact. Ik wil echt met vrouwen samenwerken die weten dat uitstraling belangrijk is. Jij weet dat je kwalitatief mooie foto’s en sterke content nodig hebt om gevoel en verbinding te creëren. Je wilt dit ook graag zelf maken en +klanten aantrekken. 

Dit is niet voor jou als je zichtbaarheid onbelangrijk vindt of geen tijd vrijmaakt voor online zichtbaarheid.

Heb jij een andere vraag?

Ik beantwoord graag de vragen die je hebt. Stuur me een mail naar hello@liaremmelzwaal.nl