Leer met 1 tool in 1 klik geweldige smartphone foto’s maken voor je bedrijf én een beeldbank opbouwen als een PRO! 

Zo plaats jij supermakkelijk en snel prachtige foto’s bij jouw social media berichten

Stel je eens voor dat je met 1 tool al je foto’s kunt fotograferen, bewerken én beheren op je smartphone voor je bedrijf. Alles vanuit 1 plek. Zo kies je supersnel een goede foto bij je social media bericht en post je die direct online. 

Leer in deze videotraining werken met dé nummer één tool waar je jouw foto’s er met 1 klik als een PRO uit laat zien. Én eenvoudig een beeldbank opbouwt.

Ga voor die persoonlijke, authentieke uitstraling voor je bedrijf en maak het jezelf héél makkelijk! 

Begin vandaag nog! Je hebt direct toegang tot alle content. 

 • De nummer 1 tool voor fotobewerking (Lightroom app) stap voor stap uitgelegd in praktische video’s voor Android & IOS (zoals Samsung & Iphone) 
 • Jouw eigen beeldbank zo gemaakt met je smartphone
 • Presetbundel met professionele presets (filters) waarmee je jouw foto in 1 klik bewerkt
 • Installeergids voor de presets
 • BONUS: een contentbibliotheek met fotografietips, flatlays en selfies fotograferen, een poseerguide en meer

Voor 49 euro fotografeeren en edit jij als een PRO voor je bedrijf!

Dit is de nieuwe feed (rechts) van Hienke Nuninga, Sparklecoach. Zij was niet tevreden met haar feed (links). Nu combineert zij professionele foto’s met bewerkte foto’s die ze maakt met haar smartphone dankzij de videotraining! 

Makkelijk en snel geweldige foto’s voor je socials!

Je smartphone heb je altijd bij je én je kunt alles regelen vanuit 1 plek. Dat doe ik ook! Ik maak snel even een foto als ik ergens ben of ik plan het in. Zo bouw ik heel makkelijk aan een hele beeldbank van foto’s die ik gebruik voor mijn Instagram, Facebook etc. 

Én dat zie je niet terug in het complete plaatje. Die blijft PRO! Je ziet het hier op mijn Instagramfeed. De foto’s met een cirkel zijn smartphone foto’s. 

Je smartphone is een geweldige tool om kostenloos foto’s te maken voor je bedrijf! Ik zie op dit moment ondernemers die nog niet alles uit hun smartphone halen én dat is een gemiste kans!

Pak jij wel die kans?  

Dan is deze videotraining echt iets voor jou!

Geef je foto’s die lichte en professionele uitstraling

Before & After – Instagramfeed vol met smartphone foto’s!

Je hebt vandaag direct toegang tot de content die je
in je eigen tempo kunt doornemen.

Uitstraling is key

voor je bedrijf


Hoe je het ook wendt of keert, mensen hebben meer vertrouwen in iets wat er PRO uitziet. Uitstraling doet ontzettend veel voor je bedrijf. Met een professionele uitstraling van je bedrijf word je meer serieus genomen en bouw je echt vertrouwen op. Dat komt allemaal uit onderzoeken! 

Zo trek jij de leukste klanten aan en kun je het werk doen waar jij blij van wordt. 

Dat is precies waarom ik jou heel graag help! Maak PRO foto’s om dit deel van je bedrijf veel makkelijker en professioneler te maken en de leukste klanten aan te trekken! 

 

 

Omdat ik graag mooi beeldmateriaal wilde voor mijn website en social media, heb ik een shoot bij Lia gehad, waar prachtige foto’s uit voortgekomen zijn. Naast deze foto’s wilde ik graag mijn eigen foto’s naar een hoger niveau tillen. Ik heb namelijk gemerkt, dat mooie beelden mensen nieuwsgierig maken en omdat ik pas begonnen ben met mijn zangschool, is naamsbekendheid belangrijk voor mij. Bovendien geven goede beelden een inkijkje in mijn bedrijf en mij als zangdocent. Hierdoor krijgen potentiële klanten een beeld van hoe het is om les van mij te krijgen en schept het ook vertrouwen.

Lia’s foto’s zijn heel mooi licht en dit wilde ik ook voor mijn zelfgemaakte foto’s. Waar ik het meest blij mee ben en waarmee de foto’s echt naar een hoger niveau getild worden, is de nabewerking die je zelf kunt doen: mijn foto’s zijn prachtig licht geworden! Door de presetbundel van Lia durf ik mijn zelfgemaakte beelden met trots naast die van haar te plaatsen!

De training heeft mij echt verder geholpen in het online zichtbaar zijn met mijn eigen foto’s. Het is bovendien ook nog eens heel leuk om te doen! Als jij hier ook naar op zoek bent, dan kan ik je de training zeker aanraden!

Dinette van Velzen

Dit is wat je krijgt:

 

 • Jij geeft eenvoudig en snel jouw smartphone foto’s een professionele look waarmee je een PRO indruk maakt bij jouw klant.

 • Mijn bewerkingsstijl pas jij ook toe op jouw smartphone foto’s, want je krijgt een professionele presetbundel!
   
 • Je leert een nieuwe skill waar je de rest van je leven profijt van hebt én je consistent in alle foto’s kunt toepassen. Ook privé!
 • Je kunt een representatieve en consistente instagramfeed ontwikkelen. Dag rommelige feed! 
 • Met de presetbundel kun je in 1 klik jouw foto’s bewerken in dezelfde stijl. Echt een timesaver! 

 

 

Before | After

Klik op de pijltjes in de foto voor meer voorbeelden

In deze training..

Leer je jouw foto’s professioneler maken door fotobewerking. Ik neem je mee in een supereenvoudige tool die fotografen gebruiken én hoe je deze gebruikt om bijvoorbeeld een foto lichter te maken of eruit te laten springen.

Met de presetbundel die je van mij krijgt, ga jij met 1 klik jouw foto’s eenvoudig bewerken (timesaver!) 

 

 • De nummer 1 tool voor fotobewerking stap voor stap uitgelegd in 10 praktische video’s voor Android (zoals Samsung) en IOS (Iphone)
 • Je krijgt een professionele presetbundel (filters) waarmee je jouw foto’s in 1 klik bewerkt (timesaver!)
 • Met de installeergids plaats jij eenvoudig de presets op je telefoon 
 • Je kunt makkelijk een beeldbank beheren
 • BONUS: een contentbibliotheek met fotografietips, flatlays en selfies fotograferen, een poseerguide en meer

Wat anderen over mij zeggen

Als je je wilt onderscheiden met wie jij echt bent, als je werkt vanuit jouw zijn, vanuit jouw gevoel, en je wilt dit online laten zien, plan dan zeker een fotoshoot met Lia in, zij kan dit echt in beeld vertalen.
Sandra Breure

Boekhoudcoach

Lia legt je niet alleen met haar camera op een professionele wijze vast, ondertussen luistert ze empathisch en coacht je ook nog eens op dat wat tijdens de shoot los komt.

Een multitalent, die mij met haar sprankeling en warme benadering zodanig enthousiast maakt dat ik Lia aan iedereen wil aanbevelen. Lia is een dikke, vette tien waard!

Ilona Brook

Ilona Kookt

Lia is een topper, die je op gemak stelt, zich echt probeert in te leven in jouw vak en voor het mooiste beeld gaat. Ze zorgt voor een unieke beeldenbank die bij jou past.

Lia heeft oprecht interesse in jou en je vak. Daarnaast is ze duidelijk in haar communicatie en zijn je foto’s snel klaar voor gebruik!

Anne Mariken Duncker

Sportpsychologie voor wedstrijdruiters

Het contact met Lia heb ik als zeer fijn ervaren, professioneel maar ook informeel.

Een ieder die vraagt waar deze mooie foto’s vandaan komen laat ik weten dat Lia ze gemaakt heeft! Het verhaal achter haar bedrijf en hoe fijn ze is om mee om te gaan.

Trude Kuijt

Beweegcoach

Before | After

Klik op de pijltjes in de foto voor meer voorbeelden

Wie is Lia? 

Ik voel de drive om ondernemers zoals jij verder te brengen als fotograaf. Je verder te helpen in jouw bedrijf met professionele beelden en een stevige visuele branding. Zodat jij met je online zichtbaarheid klanten aantrekt en ze weer verder kunt brengen. Wat een geweldig domino-effect geeft dat?! 

“When you do things from your soul, you feel a river moving in you, a joy”

 

YES, I am in!

49 euro

Je kunt vandaag nog beginnen en je hebt direct toegang tot alle content. 

 • De nummer 1 tool voor fotobewerking stap voor stap uitgelegd in 10 praktische video’s voor Android & IOS
 • Hoe je handig je beeldbank indeelt
 • Presetbundel met professionele presets (filters) waarmee je jouw foto in 1 klik bewerkt
 • Installeergids voor de presets
 • BONUS: een contentbibliotheek met fotografietips, flatlays en selfies fotograferen, een poseerguide en meer

FAQ

Hoe werkt het?

Deze praktische videotraining kun je in je eigen tempo volgen. Zodra je de video’s hebt bekeken en de tool je eigen hebt gemaakt, kun je eenvoudig en snel je foto’s bewerken met een enkele klik. Dit kan volgende week al zijn! Of vandaag.  

Na betaling krijg je een gebruikersnaam en inlog per email toegestuurd. Hiermee kun je in de online academie. Je hebt direct toegang tot alle modules.

Hoe lang doe ik erover?

Je hebt direct toegang tot alle content van de training. Je kunt vandaag alle video’s al volgen óf je kijkt in delen. Het is aan jou. Vandaag of binnen een week plaats je al mooie foto’s!

Heb ik technische kennis nodig?

Nee, ik neem je stap voor stap mee in de videotraining. Als je de video’s volgt en de tijd geeft om het je eigen te maken, ben je binnen no time helemaal vertrouwd met de tools die ik je bied.

Voor wie is deze training?

Deze training is voor ondernemers die smartphone foto’s maken voor de zichtbaarheid van hun bedrijf. Naast beelden van een fotograaf wil je jouw professionele uitstraling hoog houden, omdat je weet dat dit meer vertrouwen oproept bij jouw klant. 

Ik ben pas begonnen, is dit iets voor mij?
Yes, dan is deze training ook heel geschikt voor jou. Jij kunt direct goed visueel starten met de professionele zichtbaarheid van jouw bedrijf. Een ideaal begin!
Ik heb nog een andere vraag, hoe kan ik je bereiken?
Neem gerust contact met me op via hello@liaremmelzwaal.nl. Ik beantwoord graag de vragen die je hebt.

Heb jij geen twijfels meer? Klik dan op de onderstaande knop en je kunt vandaag nog beginnen.