Give-Away

Voor vrouwelijke ondernemers en hun favo mede-ondernemer

Yes, ik doe mee!

Give-Away Fotoshoot!

Wat superleuk dat je interesse hebt in de Give-Away!
Op deze pagina vind je alle informatie over mijn winactie op Instagram.

"You are the best brand, make it outstanding"

Wat kun je winnen? En wat gaan we doen? Een portretfotoshoot voor jou en de persoon die je getagd hebt in de comments t.w.v. € 127,- per persoon.

Jullie ontvangen beide 5 foto’s in hoge resolutie die je commercieel mag gebruiken + jullie hebben een hele leuke sessie. Alleen dat moment is al superleuk!

We spreken een datum en een locatie af zoals in de voorwaarden staat omschreven. We ontmoeten elkaar en gaan er een mooie, ongedwongen reportage van maken.

Het gaat om warmte, plezier, vrijheid en professionaliteit.

Wat zijn de voorwaarden?

  • de fotoshoot is niet inwisselbaar voor geld
  • de fotoshoot vindt plaats in oktober tot uiterlijk half november 2018
  • de fotoshoot vindt buiten plaats op max. 15 km van Hillegom in een natuurlijke omgeving
  • de beelden mag je commercieel gebruiken inclusief naamsvermelding en ik geef je hiervoor een licentie
  • de beelden gebruik ik voor mijn promotionele doeleinden: social media, website, downloads, emailseries etc.

Ik ben Lia heel dankbaar voor de fantastische foto’s die ze heeft gemaakt! Het was echt even raar, poseren voor een camera, maar door Lia’s spontane en open houding wist ze me direct op m’n gemak te stellen. Door haar prikkelende en verrassende vragen werd het geen poseersessie, maar een spontaan gesprek waarbij ze toevallig ook nog mooie foto’s maakte. Een aanrader voor iedereen die graag zichzelf wil laten zien op foto’s, zelfs als je dat best een beetje eng vindt. Ik wil volgende week weer!

Hiske Kuilman

Coach , Hiske Kuilman Coaching

Wie ben ik?

Hi, mijn naam is Lia Remmelzwaal. Ik fotografeer vrouwelijke ondernemers die vanuit hun hart ondernemen en de wereld een stukje beter, prettiger en bewuster maken met hun werk. Het is mijn missie om jou en jouw werk professioneel in beeld te laten zien. Zodat jij jezelf als personality brand kunt neerzetten, je (online) zichtbaarheid en vertrouwen vergroot en je bedrijf kunt laten groeien.

Als Fotograaf ben ik op zoek naar verdieping. Ik wil méér dan alleen een foto maken. Ik ga de verbinding aan. Geef aandacht. Maak plezier. Luister. Liefde, geluk, betekenis; daar word ik ontzettend blij van! Ik geloof in het aangaan van een visuele connectie met je doelgroep of ideale klant.

Deze visuele connectie samen met het delen van waardevolle content is in mijn ogen een sterke (marketing)combinatie. Het vergroot jouw herkenbaarheid en het vertrouwen in jou en jouw bedrijf.

Ik help je oprecht graag aan professionele beelden voor jouw bedrijf. Omdat ik geloof dat jij jezelf, jouw verhaal en jouw werk mag laten zien. En hoewel een fotoshoot altijd spannend is, zal ik er met mijn enthousiaste werkwijze voor zorgen dat jij je op je gemak voelt en het vertrouwen krijgt om de beelden straks te delen met jouw ideale klant.

Meer weten over mij? Lees meer.. >

Ik heb voor mijn bedrijf Licht-op-Talent voor een fotoshoot gekozen, omdat ik merkte dat ik mijn groei wilde tonen. Natuurlijk heb ik een up-to-date website, maar mijn foto’s deden geen recht meer aan de power die mijn praktijk in twee jaar tijd ontwikkeld heeft.

Ik koos voor Lia omdat ik in haar foto’s kracht en liefde herken. Zij weet mensen in hun kracht op de foto te zetten, precies dat wat ik bereik in mijn praktijk met mensen coachen op hun talent. Het proces naar de fotoshoot toe was al enorm stimulerend, omdat je heel goed moet nadenken waarvoor je staat en hoe dat naar buiten te brengen is.

De fotoshoot zelf is aan de ene kant spannend, want jezelf tonen vereist moed. Maar Lia is zo’n prettige persoonlijkheid dat je vanzelf in een flow komt, ik vond het heerlijk! Ik ervoer halverwege de fotoshoot mijn eigen groei en het punt waar ik nu sta als een echt ‘ankerpunt’. En ik dacht: “Hieronder ga ik dus niet meer zitten. Punt!” Dat is het leven vieren. Ik vond de hele fotoshoot een feestje!

Een enorme boost voor mijzelf en daardoor voor mijn praktijk! Ik ben Lia enorm dankbaar dat zij de juiste mens op de juiste plaats was, charmant, lachend en enorm in haar kracht!

Annette Damman

Talentcoach, Licht-op-Talent

Zichtbaar in Beeld met je Bedrijf?

Wil jij een fotoshoot boeken, maar weet je niet zo goed hoe je de sessie kunt voorbereiden? Of waar je (commercieel gezien) rekening mee kunt houden? Meld je dan aan voor de gratis 5-daagse emailserie Zichtbaar in Beeld met je Bedrijf.