Groei met Beeld   

Je wilt makkelijk en snel persoonlijke foto’s delen bij jouw social media berichten en de leukste klanten aantrekken? Dit is dé online training waarin je leert hoe je zelf (kosteloos) geweldige smartphone foto’s maakt en eenvoudig een beeldbank opbouwt voor jouw bedrijf.


 

Ik sprak met..

.. inspirerende ondernemers zoals jij die heel graag consistent online zichtbaar willen zijn, maar het niet helemaal lukt. Je hebt geen uitgebreide beeldbank van jezelf om foto’s uit te kiezen en je budget laat het nu niet toe om een fotoshoot te boeken. Ook herkenbaar voor jou?

Je stopt veel energie in het schrijven van een blogartikel of een post op social media, maar dan mist er passend beeld! Je gaat als een razende op zoek naar een geschikte foto, struint alle stocksites af of je maakt even snel een foto. Het is allemaal een beetje hetzelfde, niet passend óf gewoon onpersoonlijk.

Door die zoektocht ben je veel tijd kwijt óf je staat niet achter de foto die je wilt delen. En misschien besluit je zelfs om de post maar helemaal niet meer te plaatsen. Heel frustrerend! Wat doet het met je energie en de rest van dag? Zonde!

Want je weet heel goed dat een foto de eerste trigger is om de aandacht van je klant te trekken. 

Misschien nog meer herkenning? 

 • Je wilt veel meer inzetten op social media en daar heb je nu geen foto’s voor
 • Je hebt nu geen budget om een uitgebreide fotoshoot te doen met een fotograaf, maar wilt wel heel graag persoonlijke foto’s voor je social media
 • Je baalt van je Instagramfeed. Je ziet allemaal mooie feeds waarvan je denkt ‘dat wil ik ook!’
 • Je hebt geen idee hoe en waar te beginnen 
 • Je wilt een stevige basis: herkenbaar en consistent op alle niveaus 

* Before | After

Dan is dít programma echt iets voor jou!

Maak prachtige smartphone foto’s voor de professionele uitstraling van jouw bedrijf. 

Met deze training breng je jouw foto’s naar een hoger level en sluiten exact aan bij hoe jij wilt overkomen. 

Door een professionele uitstraling word je meer serieus genomen en bouw je vertrouwen op bij jouw klant. Zo trek jij de leukste klanten aan!

Dat kan ook gewoon met je smartphone. Die gebruik ik zelf ook! 

* Sneak peek van de academie

Start vandaag nog en je deelt morgen al een mooie foto. Je hebt direct toegang tot alle content in de academie zoals:
 

 • Brand clarity – helderheid wat jij wilt uitstralen
 • Leren fotograferen met je smartphone
 • De nummer 1 tool voor fotobewerking stap voor stap uitgelegd in praktische video’s 
 • Presetbundel met professionele presets (filters) waarmee je jouw foto in 1 klik bewerkt
 • Contentbibliotheek met vele extra’s 

Ipv. € 247,- breng jij nu voor slechts 167 euro persoonlijkheid in je beeld én bouw je een uitgebreide beeldbank op voor jouw socials die je constant aanvult.  

Zij gingen je voor

Lia’s foto’s zijn heel mooi licht en dit wilde ik ook voor mijn zelfgemaakte foto’s. Door de training weet ik beter waar ik op moet letten bij het maken van foto’s met mijn smartphone: aspecten zoals licht en compositie komen aan bod.

Waar ik het meest blij mee ben en waarmee de foto’s echt naar een hoger niveau getild worden, is de nabewerking die je zelf kunt doen: mijn foto’s zijn prachtig licht geworden! Door de presetbundel van Lia durf ik mijn zelfgemaakte beelden met trots naast die van haar te plaatsen!

De training ‘Groei met Beeld’ heeft mij echt verder geholpen in het online zichtbaar zijn met mijn eigen foto’s. Het is ook nog eens heel leuk om te doen! 

Dinette van Velzen - Zangschool Houten

Waarom deze training..

Hi, mijn naam is Lia Remmelzwaal; als Personal Branding Fotograaf heb ik tientallen ondernemers zoals coaches, virtual assistents, tekstschrijvers en trainers gefotografeerd. 

Ik geloof ook dat jij heel goed zelf foto’s kunt maken met je smartphone voor je bedrijf. Foto’s van je telefoon kun je ideaal combineren met professionele foto’s in je online uitingen. Ik doe dat ook! 

Ik hoor vaak van mijn klanten dat ze graag professioneel en betrouwbaar willen overkomen. Dit is exact wat ik je leer in deze training met goede fotografie. Ik leer je niet alleen hóe je mooie foto’s maakt, je leert ook hoe die naadloos aansluiten bij jouw merk en de verhalen die jij erbij kunt delen. 

Zo kun je altijd voor goede foto’s kiezen bij je posts of artikelen en blijven die niet meer liggen. Én hoef je niet meer uren op zoek naar passend beeld. Ik ga supergraag met je aan de slag om een prachtige beeldbank op te bouwen

Je gaat met deze training consistent zichtbaar zijn bij jouw klanten. Met beelden die authentiek en origineel zijn. Waar jij achter kunt staan. Zodat je klanten je leren kennen (know), je leuk gaan vinden (like) en vertrouwen (trust). 

 

 

Jouw eigen beeldbank zo gemaakt met je smartphone 

Reacties op de gratis Zichtbaar als Ondernemer Challenge – een gratis challenge waarin deelnemers elke dag zichtbaar waren met foto’s die zij zelf maken met hun smartphone aan de hand van de video’s, oefeningen en contentinspiratie die ik deelde.    

Deze training is voor jou:

Als jij een ondernemer bent die goed zichtbaar wilt zijn met een eigen gemaakte professionele beeldbank met je smartphone. Zodat je constant je beeldbank kunt uitbreiden, je bedrijf goed kunt inzetten op social media en zo de leukste klanten aantrekt. 

Daarmee groei jij met jouw bedrijf en doe je wat je heel graag doet: met jouw werk van betekenis zijn voor jouw klanten. 

Dan is deze training iets voor jou! 

Je weet alle basics over fotograferen en hoe je de foto’s kunt bewerken. Maar ook hoe het inrichten van een beeldbank je tijd en energie oplevert. Je gaat moeiteloos jouw social media posts, blogartikelen etc. online plaatsen en zo het vertrouwen opbouwen van je klant.

 

Dit is wat je krijgt:

Met deze training maak jij je visuele visitekaartje voor jouw bedrijf met je smartphone en bouw je eenvoudig een geweldige beeldbank op!

Personal Branding 

Als jij jouw personal brand consistent herkenbaar wilt laten zien, is zelfkennis en zelfonderzoek ontzettend belangrijk.

Neem even een frisse kijk naar jezelf en je bedrijf, zodat je vanuit je authentieke ik jouw content deelt.

 

 • Een uitgebreid werkboek om je personal brand helder te krijgen
 • Stijl & Concept 
 • Content & Beeld

 

Leren fotograferen met je smartphone

Weet je wat zo mooi is aan smartphonefotografie? Je hebt je telefoon (bijna) altijd bij je. Je kunt delen waar je mee bezig bent, waar je bent, hoe je de wereld ziet en momenten vastleggen.

In deze module leer ik je hoe je prachtige foto’s maakt. De basics van fotografie eigenlijk! 

 

 • Praktische tips voor o.a. licht, compositie en het creëren van scherpte/diepte met je smartphone.  
 • Leuke oefeningen waar je direct mee aan de slag kunt
 • Praktische video’s   

Fotobewerking & tools 

Een foto maak je professioneler door fotobewerking. Ik laat jou dé tool zien die fotografen gebruiken én hoe je deze zelf eenvoudig gebruikt om bijvoorbeeld een foto lichter te maken of eruit te laten springen.

Met de presetbundel die je van mij krijgt, ga jij met 1 klik jouw foto’s eenvoudig bewerken (timesaver!) 

 

 • De nummer 1 tool voor fotobewerking stap voor stap uitgelegd in praktische video’s 
 • Het opbouwen van jouw beeldbank
 • Presetbundel met professionele presets t.w.v. € 47,-. Hiermee kun je binnen de fotobewerkingstool jouw foto in 1 klik bewerken.

 

Contentbibliotheek 

In de contentbibliotheek vind je handige stappenplannen zoals het fotograferen van flatlays, het maken van de perfecte selfie en contentinspiratie waarmee je direct aan de slag kunt. 

 

Bonussen! 

Je hebt vandaag direct toegang tot alle content die je
in je eigen tempo kunt doornemen.

Zij ging je voor

Ik hou van fotografie, al veel cursussen gevolgd, maar nog nooit één over foto’s maken met je mobiel en hoe je die kan gebruiken voor je bedrijf. Perfect dus! Ik maakte al veel foto’s met m’n mobiel maar kon ze nooit echt gebruiken omdat er weinig verhaal achter zat.

De foto’s die ik maak zijn voor mijn bedrijf Voedingscoach Lisanne. Ik maak nu bewuster foto’s en denk na over de compositie en het licht. Het verschil wat ik nu zie bij mijn beelden is dat ik minder foto’s maak! En dat is positief, want ze kloppen nu. Er zit een verhaal achter en ik kan ze daadwerkelijk gebruiken.

De academie is mooi opgezet, mag je trots op zijn! Zeker voor startende ondernemers raad ik deze training aan om meteen een database aan beeld op te bouwen.

Lisanne van de Ven

Voedingscoach Lisanne

Wat brengt dit programma jou?

Vanuit aandacht maak je een geweldige beeldbank waar je helemaal achter staat. Je bent zichtbaar voor je klanten. Je hoeft er niet meer over na te denken, alles staat klaar. Het is eigenlijk een investering voor je leven, omdat je deze tools kent en weet hoe je het moet doen. Dan kun je er altijd iets mee! 

Om meer klanten aan te trekken, geld te verdienen en je missie te leven: een impact op anderen maken met doen wat je leuk vindt.

Met een beeldbank plaats je moeiteloos jouw social media posts, blogartikelen en meer direct online!  

* Before | After

Op dit moment ben ik bezig met twee toffe nieuwe modules: contentstrategie én mindful fotograferen. Die voeg ik toe aan de academie en als jij de training nu koopt, krijg je hier helemaal gratis toegang toe. Zodra de modules zijn toegevoegd gaat de prijs omhoog. 

Klik op de pijltjes in de afbeelding om before & afters te zien

Yes, I am in | Geen € 247,-, maar NU 167 euro (excl.) 

Start vandaag nog en je hebt direct toegang tot alle content in de academie zoals:
 

 • Brand clarity – helderheid over wat jij wilt uitstralen
 • Leren fotograferen met je smartphone
 • De nummer 1 tool voor fotobewerking uitgelegd in praktische video’s 
 • Presetbundel met professionele presets (filters) waarmee je jouw foto’s in een enkele klik bewerkt
 • Contentbibliotheek met vele extra’s 
 • Bonussen + Facebookgroep voor al je vragen 
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan live Foto Meet-Ups

Wat anderen over Lia zeggen

Als je je wilt onderscheiden met wie jij echt bent, als je werkt vanuit jouw zijn, vanuit jouw gevoel, en je wilt dit online laten zien, plan dan zeker een fotoshoot met Lia in, zij kan dit echt in beeld vertalen.

Sandra Breure

Boekhoudcoach

Ik zou Lia zeker aanbevelen. Ze weet wat ze doet en doet dit ook erg goed. Ze is een pietje precies die weet wat ze wilt en dat ook uit jou kan halen voor het beste resultaat.

Ze staat open voor suggesties en zeker het samen bedenken wat het beste voor jou en je foto’s is om tot de beste resultaten te komen. Topper!!!

Marloes Meerman

Virtual Assistent

Lia legt je niet alleen met haar camera op een professionele wijze vast, ondertussen luistert ze empathisch en coacht je ook nog eens op dat wat tijdens de shoot los komt.

Een multitalent, die mij met haar sprankeling en warme benadering zodanig enthousiast maakt dat ik Lia aan iedereen wil aanbevelen. Lia is een dikke, vette tien waard!

Ilona Brook

Ilona Kookt

Er is nóg meer.. bonussen! 

Bonus 1 – Extra modules

In de online leeromgeving zal ik twee nieuwe, uitgebreide modules toevoegen die gaan over een contentstrategie én mindful fotograferen (een personal practice waarmee je jouw aandacht leert sturen om zo met focus in jouw bedrijf te werken). Deze modules krijg jij er nú helemaal gratis bij. 

Bonus 2 – Zelfbeeld

Hienke is Sparklecoach en inspireert vrouwelijke ondernemers het allerliefste om te ondernemen en leven vanuit zelfliefde. Het belangrijkste wat je hebt is jezelf, en hoe fijn is het om gelukkig te zijn met wie je in de spiegel ziet. In haar bonus leer je hoe je niet meer gelooft in die kritische stemmetjes die zeggen dat je niet goed genoeg bent, en voel je hoe je vanuit zelfliefde jouw content deelt met de wereld.

Hienke Nuninga

Hienke Nuninga

Sparklecoach

Coacht in het ondernemen vanuit zelfliefde en sparkle. 

Bonus 3 – Kledingadvies

Natascha is gespecialiseerd in kleur en kleding. Door haar oog voor detail en het stellen van de juiste vragen, weet ze al snel welke kleding het beste past bij jouw boodschap als ondernemer. Om je op weg te helpen, maakte zij een handige checklist voor jou ter voorbereiding op een fotoshoot. 

Natascha Pelgrom

Natascha Pelgrom

Kleur & Stijlcoach

Kleur-, kledingstijl- & pasvormadvies

Bonus 4 – Visagie

Uitstralen wie jij echt bent van binnen? Sabrine is make-up artist en ziet jouw werkelijke ik, jouw potentieel. Met make-up vertaalt zij hoe jij je wilt zien van buiten. Het blijft dezelfde jij. Het gaat om jezelf het waard vinden. Zij deelt met jou haar 10 beste make-up fotografie tips voor beginners.  

Sabrine Kasno

Sabrine Kasno

Make-up Artist

Make-up artist & Coach van Binnenuit

Nog even in het kort

〉〉 Leer jouw brand (jouw merk) veel beter kennen en de verhalen die je deelt. 

〉〉 Leer de basics van fotografie zodat jij precies weet hoe je een goede foto maakt.

〉〉 Je krijgt inspiratie om content te delen bij jouw foto’s.

〉〉 Je bouwt jouw persoonlijke beeldbank op en hoe je deze eenvoudig beheert. 

〉〉 Werk met dé  bewerkingstool die ik ook gebruik voor mijn foto’s.

〉〉 Je krijgt een presetbundel (voorinstellingen) waarmee je jouw foto’s in 1 klik professioneel bewerkt t.w.v. € 47,-.

〉〉 Er is een contentbibliotheek met handige extra’s.

〉〉 Je krijgt  bonusmodules van inspirerende ondernemers op het vlak van visagie, styling en mindset. 
Ik deel al mijn beste kennis zodat jij er online uitspringt met geweldige foto’s en overkomt als de professional die jij bent! Met niet meer dan je smartphone. Easy peasy!

Voor & Na

*Alle foto’s in bovenstaande Instafeed zijn met een smartphone gemaakt.

FAQ

Hoe werkt het?

De training Groei met Beeld is volledig online en je krijgt toegang tot een besloten Facebookgroep. Na betaling krijg je een gebruikersnaam en inlog per email toegestuurd. Hiermee kun je in de online academie. Je hebt direct toegang tot alle modules. Ik raad je natuurlijk aan om bij het begin te beginnen. 

Hoe lang doe ik erover?

Je hebt direct toegang tot alle content van de training. Het is aan jou hoeveel tijd je in de week vrijmaakt om met de training aan de slag te gaan. Je hebt blijvend toegang waardoor je er zo lang over kunt doen als je wilt. 

Heb ik technische kennis nodig?

Nee, ik neem je stap voor stap mee in het proces. Als je dit proces volgt en de tijd geeft om het je eigen te maken, ben je straks helemaal vertrouwd met de tools die ik je bied. 

Deze training is niet voor jou:

Deze training is niet voor jou als je geen tijd en ruimte vrijmaakt om je verder te ontwikkelen in beeld en online zichtbaarheid. 

Ik wil er graag een uitgebreide fotoshoot bij boeken, kan dat?

Jazeker! En ik kan het nog leuker voor je maken: als je een Personal Branding Fotoshoot PRO of EXPERT boekt, krijg je deze training er helemaal gratis bij. 

Ik ben pas begonnen, is dit iets voor mij?

Yes, dan is deze training ook heel geschikt voor jou. Jij kunt direct goed visueel starten met de professionele zichtbaarheid van jouw bedrijf. Een ideaal begin! 

Ik heb nog een andere vraag, hoe kan ik je bereiken?

Neem gerust contact met me op via hello@liaremmelzwaal.nl. Ik beantwoord graag de vragen die je hebt. 

Ja! Ik wil..

 • met veel mooie foto’s moeiteloos en consistent mijn social media posts, blogartikelen en meer direct online plaatsen
 • Om zo meer klanten aan te trekken, geld te verdienen en mijn missie te leven: een impact op anderen maken met doen waar mijn hart blij van wordt, in vrijheid.

Maak zichtbaar zijn makkelijk en doe alles vanaf 1 plek: je smartphone! Ik leer je met 1 tool fotograferen, bewerken én foto’s beheren voor je bedrijf. Let’s grow!

Heb jij nog vragen? Neem contact met mij op via hello@liaremmelzwaal.nl