Training Groei met Beeld

Wil jij zelf 10 keer betere content maken voor je business die authentiek is? 

Lia Remmelzwaal Fotografie Presets Fotoshoot Fotograaf-2

Door slim gebruik van mijn telefoon creëer ik dagelijks mooie content om te delen.

Ik vind het heerlijk om met mijn telefoon mooie foto’s te maken. Tijdens een wandeling met mijn gezin is er ook altijd wel een moment om een foto te maken en voilá: ik heb weer een persoonlijke foto om te delen. Of denk aan een business meeting of retrait. Dat maakt het écht.

De foto bewerk ik in de gratis Lightroom App zodat deze precies past bij de mooie uitstraling die ik wil laten zien. Dit doe ik in een aantal klikken met een preset.

Maar hoe maak je nu een mooie foto? Hoe werkt de Lightroom App voor die PRO uitstraling? Én hoe zorg ik dat ik altijd inspiratie heb voor content? In deze training vertel ik je hoe jij dit ook kunt doen.

GROEI MET BEELD
& STORYTELLING

In Groei met Beeld & Storytelling neem ik je stap voor stap mee in het creëren van jouw look & feel tot het 10x beter fotograferen met je smartphone. Door storytelling maak jij een échte verbinding met jouw volgers doordat jij jouw authentieke verhaal en visie deelt. Zo bouw jij op dagelijkse basis aan een mooie, oprechte brand die past bij jou.

Fotobewerking Preset Filter Professioneel Bedrijf Ondernemer - Lia Remmelzwaal Fotografie
Presets voor Lightroom Lia Remmelzwaal Fotografie

Misschien is dit wat jij ook herkent?

=

Je wilt veel meer inzetten op social media, maar daar heb je nu niet genoeg foto’s voor.

=

Je houdt van mooie beelden en vindt dit ook belangrijk voor de uitstraling van je brand. De foto’s die je nu maakt zijn te donker of ‘het nét niet’. 

=

Je wilt een mooie Instagramfeed die professioneel én persoonlijk overkomt. 

=

Je verlangen is om nog meer te staan voor wie jij bent en  impact te maken met je werk door jouw visie en kennis te delen. 

Fotograferen en bewerken als een PRO - review
Leren Smartphone Fotograferen Lia Remmelzwaal Fotografie
Leren Smartphone Fotograferen Lia Remmelzwaal Fotografie

Hoe heerlijk als je straks dan..

=

Moeiteloos een foto bij je post plaatst doordat je een beeldbank op je telefoon hebt (hello timesaver). 

=

Je content bijdraagt aan meer klanten en omzet, omdat je dagelijks zichtbaar bent en waardevolle kennis en verhalen deelt.

=

Met plezier en vertrouwen jouw foto’s deelt: gefotografeerd, bewerkt én helemaal in jouw look & feel (heel simpel).

=

Je expertstatus en vertrouwen (nog meer) vergroot door kwaliteit. Je bouwt echt aan een personal brand. 

Presets voor Lightroom Lia Remmelzwaal Fotografie


Never underestimate the power of personal branding,
when done right it can be your most valuable asset

 

Jij wilt anderen laten floreren. Ik ook!

Groei met Beeld & Storytelling is speciaal ontwikkeld zodat jij met gemak en in dezelfde stijl jouw foto’s deelt en waardevolle content schrijft. Door het creëren van een personal brand vergroot je het vertrouwen en de herkenning bij jouw klant. Dé manier om van volgers klanten te maken voor meer impact, meer voldoening en meer omzet.

Jij voelt vast dat innerlijk vuur om anderen te laten floreren om zo ook zelf te floreren in je business en leven. Vanuit zachtheid, liefdevolle aandacht en passie volg jij je hart en wil je het leven creëren waar je van droomt. Heel herkenbaar! 

Met deze training wil ik je daarom inspireren, motiveren en tot actie aanzetten om authentiek zichtbaar te zijn en jouw boodschap met de wereld te delen. Zodat je voelt dat het stroomt en je met plezier en vertrouwen jezelf laat zien en klanten aantrekt die bij je passen. 

Power of Attention Project

Dit is wat je allemaal krijgt

=

MODULE 1 | Brand Clarity
Je krijgt het exacte stappenplan die ik voor mijn fotoshoots gebruik om de look & feel van je personal brand te creëren. Je krijgt een frisse, heldere kijk naar jezelf en je bedrijf, zodat je vanuit je authentieke ik jouw content deelt. 

=

MODULE 2 | Smartphone Fotograferen
Hoe je altijd en overal prachtige foto’s maakt die opvallen. It’s time to make your look & feel real! Je telefoon heb je altijd bij je. In deze module leer ik je hoe je prachtige foto’s maakt: licht, compositie, kleurgebruik, het komt allemaal voorbij in praktische video’s en oefeningen. 

=

MODULE 3 | Fotobewerking
Dit is de finishing touch van jouw foto’s en heel leuk om te doen! In plaats van scrollen op social media maak jij van een mwoah foto een foto die opvalt. Ik leer jou eenvoudig werken met dé gratis tool die ik zelf dagelijks gebruik. Met de presetbundel (PRO filters) bewerk jij je foto’s binnen 10 seconden. Easy peasy!

=

MODULE 4 | Storytelling
Met storytelling bouw je een emotionele band op en creëer je geloofwaardigheid bij jouw publiek. Het is echt. Het is jij! 65% van je content zou uit storytelling moeten bestaan. Na deze module heb jij altijd inspiratie om jouw verhaal te delen en bouw je aan een échte verbinding met jouw volgers. 

=

Contentbibliotheek
Hoe maak je een goede selfie? Welke stappen neem je voor het fotograferen van flatlays? Met welke tool plan jij je foto’s in? Wat te doen met poseren? Je vindt het allemaal in de contentbibliotheek.

=

Cadeautjes!
Een meditatiealbum met 4 meditaties + e-book om ontspannen en met plezier uit te kijken naar én tijdens een fotoshoot. Van binnenuit. Een videotraining over hoe je vanuit zelfliefde je content deelt én een videotutorial met de 10 beste make-up tips. 

Én wat het je opbrengt

=

ACTIE Je loopt niet langer vast op foto’s. Jij hebt een uitgebreide beeldbank én kunt snel zelf een mooie foto maken. Met gemak deel jij een post. 

=

VERTROUWEN Mensen kopen omdat ze je leuk vinden, je vertrouwen en je zien als de persoon die hun kan helpen. Door het delen van beelden en verhalen kunnen zij zich met jou verbinden. “Zij snapt me!”. 

=

ÉÉN STIJL Je kent de look & feel van je brand én krijgt van mij presets die je op elke foto toepast om één stijl te creëren.

=

CONSISTENT ONLINE ZICHTBAAR Je hebt foto’s. Je hebt altijd inspiratie voor verhalen. Het is persoonlijk. Consistentie is key. 

=

EEN SKILL FOR LIFE Na het volgen van de modules heb je een skill for life waar je niet meer naar om hoeft te kijken. Het is er. Ál je foto’s worden 10x beter. Zowel zakelijk als privé. 

Presets voor Lightroom Lia Remmelzwaal Fotografie
Smartphone Fotografie voor ondernemers Fotoshoot Fotograaf Haarlem Amsterdam Den Haag
Presets voor Lightroom

"Ik ben heel blij met de presets. Lightroom werkt heel eenvoudig. De beelden spreken veel meer. De presets halen naar voren waar het om gaat in de foto. Ik vind de beelden er helder door worden. Mijn feed op Instagram is nu mooi op elkaar afgestemd."

Chantal Philips

“Door de training weet ik waar ik op moet letten bij het maken van foto’s met mijn smartphone: aspecten als licht en compositie komen aan bod. Waar ik het meest blij mee ben en waarmee de foto’s echt naar een hoger niveau getild worden, is de nabewerking die je zelf kunt doen: mijn foto’s zijn prachtig licht geworden!

Door de presetbundel van Lia durf ik mijn zelfgemaakte beelden met trots naast die van haar te plaatsen! De training ‘Groei met Beeld’ heeft mij echt verder geholpen in het online zichtbaar zijn met mijn eigen foto’s. Het is bovendien ook nog eens heel leuk om te doen!”

– Dinette van Velzen

HEB JE NOG VRAGEN?

FAQ

Hoe werkt het online programma?

Heel eenvoudig: je krijgt van mij direct toegang tot een online omgeving. Je krijgt een gebruikersnaam en inlog per email gestuurd. Je kunt direct starten.

Heb ik technische kennis nodig?

Nee. Ik neem je stap voor stap mee! Heb je alsnog vragen? Dan kun je me altijd een mailtje sturen. 

Ik ben pas begonnen, is dit iets voor mij?

Yes, dit programma is ideaal! Jij bent direct professioneel online zichtbaar. 

Welke telefoon heb ik nodig?

Elke telefoon waar een goede camera op zit is goed. Ik heb video’s voor androidsysteem (zoals Samsung) en Iphone.

Deze training is voor..

Coaches, therapeuten en online dienstverlenende ondernemers die online willen groeien voor +impact. Ik wil echt met vrouwen samenwerken die weten dat uitstraling belangrijk is. Jij weet dat je kwalitatief mooie foto’s en sterke content nodig hebt om gevoel en verbinding te creëren. Je wilt dit ook graag zelf maken en +klanten aantrekken. 

Deze training is niet voor jou als je dit onbelangrijk vindt of geen tijd vrijmaakt voor online zichtbaarheid.

Heb jij een andere vraag?

Ik beantwoord graag de vragen die je hebt. Stuur me een mail naar hello@liaremmelzwaal.nl