Live Foto Meet-Up 

Maak samen met andere  inspirerende ondernemers mooie foto’s voor je online zichtbaarheid die je wílt delen

Live Foto Meet Up Lia Remmelzwaal Fotografie

Door slim gebruik van mijn telefoon creëer ik dagelijks mooie content om te delen

Het is tegenwoordig heel makkelijk om voor je bedrijf personal branding foto’s te maken met je smartphone. De kwaliteit is goed en het maakt het ook persoonlijk. Je kunt overal waar je bent een foto maken. Denk aan een business meeting, retrait of gewoon tijdens een wandeling door het bos of in de stad. Dat maakt het écht!

En het mooie is: je bouwt dagelijks aan je beeldbank waardoor je altijd een mooie foto hebt voor een post, story, blog etc. Ideaal! 

BOOST JE BEELDBANK
MET JE SMARTPHONE

Daarom organiseer ik deze supertoffe LIVE Foto Meet-Up op dinsdag 5 april van 10:00 – 12:30 uur op het strand van Katwijk. Samen met andere gedreven ondernemers gaan we foto’s maken voor je online zichtbaarheid. Ik zorg ervoor dat jij vooraf helemaal voorbereid bent om álles uit deze dag te halen + ik heb een extra leuk cadeautje voor je! Na deze Meet-Up ga je naar huis met supermooie foto’s voor minimaal 2 maanden aan content én voel je je weer geïnspireerd door alle ondernemers!

Live Foto Meet Up Lia Remmelzwaal Fotografie

Na deze Meet-Up ga je naar huis met supermooie foto’s voor minimaal 2 maanden aan content én voel je je weer geïnspireerd door alle ondernemers!

Presets voor Lightroom Lia Remmelzwaal Fotografie

Misschien is dit wat jij ook herkent?

=

Je wilt veel meer inzetten op social media, maar daar heb je nu niet genoeg foto’s voor.

=

Je houdt van mooie beelden en vindt dit ook belangrijk voor de uitstraling van je brand. De foto’s die je nu maakt zijn te donker of ‘het nét niet’. 

=

Je wilt een mooie Instagramfeed die professioneel én persoonlijk overkomt. 

Foto Business Boost - Smartphone Fotografie & Storytelling
Foto Business Boost - Smartphone Fotografie & Storytelling
Foto Business Boost - Smartphone Fotografie & Storytelling

Hoe heerlijk als je straks dan..

=

Moeiteloos een foto bij je post plaatst doordat je een beeldbank op je telefoon hebt (hello timesaver). 

=

Je content bijdraagt aan meer klanten en omzet, omdat je dagelijks zichtbaar bent 

=

Met plezier en vertrouwen jouw foto’s deelt: gefotografeerd, bewerkt én helemaal in jouw look & feel (heel simpel).

=

Je expertstatus en vertrouwen (nog meer) vergroot door kwaliteit. Je bouwt echt aan een personal brand. 

Presets voor Lightroom Lia Remmelzwaal Fotografie


Never underestimate the power of personal branding,
when done right it can be your most valuable asset

 

Inspireren, motiveren & aanzetten om je werk te delen 

Hi, mijn naam is Lia! Mindful Personal Branding Fotograaf en ik help gedreven coaches om zichtbaar te zijn vanuit eigenheid, vertrouwen en enthousiasme. 

“When you do things from your soul, you feel a river moving in you, a joy”

 
Mijn telefoon staat elke dag weer vol met nieuwe foto’s. Of het nu voor mijn bedrijf is of privé. Ik hou van fotograferen! Ik maak slim gebruik van mijn telefoon om – naast professionele foto’s – ook een beeldbank op te bouwen met mijn smartphone. Het is echt easy. 

De foto’s die ik met mijn smartphone maak, heb ik niet zomaar gemaakt. Er zijn een aantal slimme manieren om ze die kwaliteit te geven. Dát deel ik graag met je voor de LIVE Foto Meet-Up!

Ik wil je inspireren, motiveren en tot actie aanzetten om authentiek zichtbaar te zijn en jouw boodschap met de wereld te delen. Zodat je voelt dat het stroomt en je met plezier en vertrouwen jezelf laat zien en klanten aantrekt die bij je passen.

Op naar een mooie uitstraling van je brand waar je helemaal achter staat! 

Lightroom Presets voor Ondernemers

Dit is wat je krijgt:

=

Smartphone Fotografie Sessies
Samen met andere gedreven ondernemers maken we mooie foto’s van elkaar met je smartphone voor je online zichtbaarheid. 

=

Minimaal 25 foto’s
Iedereen gaat naar huis met minimaal 25 foto’s. Zo heb je content voor minimaal 2 maanden bij 3 keer posten per week. 

=

Uitgebreid E-Book Smartphone Fotograferen voor je bedrijf
In het e-book geef ik je mijn beste tips om te fotograferen met je smartphone zodat je helemaal voorbereid bent voor de Meet-Up.  

=

Mijn persoonlijke aandacht
Ik ben er natuurlijk om extra tips te geven en al je vragen te beantwoorden. 

=

Cadeau: een Presetbundel naar keuze incl. videotutorial
Een preset is een soort filter (maar dan beter) waarmee je al je foto’s in lijn brengt met je brand. Ik laat je precies zien hoe je binnen 10 seconden van een donkere, onflatteuze foto een foto maakt die merkwaardig is.

=

Koffie / Thee + lekkernij
Altijd fijn!

=

Praktische details
Data volgen| 10:00 – 12:30 uur | 147 euro exclusief btw. 

Presets voor Lightroom Lia Remmelzwaal Fotografie
Presets voor Lightroom Lia Remmelzwaal Fotografie
Smartphone Fotografie voor ondernemers Fotoshoot Fotograaf Haarlem Amsterdam Den Haag
Presets voor Lightroom

"Ik ben heel blij met de presets. Lightroom werkt heel eenvoudig. De beelden spreken veel meer. De presets halen naar voren waar het om gaat in de foto. Ik vind de beelden er helder door worden. Mijn feed op Instagram is nu mooi op elkaar afgestemd."

Chantal Philips

HEB JE NOG VRAGEN?

=

Ik beantwoord graag de vragen die je hebt. Stuur me een email naar hello@liaremmelzwaal.nl