Imagine your dreams, photograph it & make it happen

Intakeformulier MANIFEST Brand Shoot Experience 

Wat tof dat je een Matchcall boekt. Ik kijk er enorm naar uit om je te spreken! Onderstaand kun je jouw gegevens invullen. Binnen 48 uur neem ik contact met je op.

Manifest Brand Shoot in een notendop
Met de MANIFEST Brand Shoot wil ik je jouw dromen en verlangens in het HIER & NU laten ervaren en voelen. ALS jij het verlangen hebt naar je droomhuis (hoe groot of klein en knus het ook is). Met de foto’s als tastbaar resultaat die je in al je marketing uitingen deelt.

In maximaal 5 weken neem ik je mee om in de energie van je verlangen te stappen (droomhuis) en de meest authentieke brand foto’s voor jou te creëren boordevol gevoel, plezier en een bekrachtiging van wat jij wilt manifesteren voor jezelf en de mensen om je heen.

Het is speciaal voor jou als je durft los te laten hoe het hoort, als je wilt meebewegen en je vrij voelt voor de camera (of gezonde spanning ervaart).

Het is voor jou als je voelt dat jij een voorbeeld wilt zijn om jezelf niet klein te houden. Om de ander (je klant) te inspireren je ware zelf te zijn. Als je kwetsbaarheid durft te delen.

Dán ontstaat echte verbinding. 
Herkenning. 
Vertrouwen.  

Jouw gezicht, jouw energie. Dat is jouw brand. 

Heel concreet komt het hier op neer: 

– Een fotoshoot op een locatie waar jij van droomt voor de meest persoonlijke foto’s ooit waarmee jij de klanten aantrekt die bij jou passen. 
– Jij hebt fantastische foto’s voor je website, social media, folders, nieuwsbrieven én al je andere marketing uitingen.
– Elke foto staat symbool voor jouw verlangen om je dromen te volgen. 
– Een samenwerking vanuit volle aandacht en verbinding om zo de mooiste foto’s vol gevoel en authenticiteit te maken die je dolgraag wilt delen. 

Voel jij een YES als je dit leest? Plan hieronder jouw matchcall en dan spreek ik je graag! 

Ben je bereid om all-in te gaan voor je droom? (opdrachten doen, extra investeren voor locatie etc.)

Ik ga akkoord met:

8 + 5 =