Mini Portret Shoots

Wil jij een aantal portretfoto’s die weergeven wie jij bent en wat jij wilt overbrengen? Professionele foto’s waarmee jij je online kunt profileren met jouw bedrijf? En heb je voor nu genoeg aan een aantal goede portretten?    

De Mini Portret Shoots zijn speciaal voor de ondernemers die een aantal professionele portretfoto’s nodig hebben. Bijvoorbeeld voor een up-to-date profielfoto op al je social media, op je website, in een folder of een emailhandtekening. Er zijn zoveel mogelijkheden om jezelf te laten zien. 

Voor de persoonlijke touch en professionele uitstraling van jouw bedrijf. 

 

 

Quality Images for a Quality Brand

Hoe het werkt

De Mini Portret Shoots vinden plaats op een vooraf vastgestelde datum en locatie. Je kunt je eenvoudig inschrijven voor een minishoot door in het onderstaande contactformulier je gegevens in te vullen. Na aanmelding ontvang je van mij een factuur. Zodra de factuur is voldaan is je reservering definitief én ontvang je verdere details over de mini portretsessie en hoe jij je kunt voorbereiden.

Details

– De mini portret sessie duurt 30 minuten.
– Je ontvangt 3 bewerkte digitale foto’s.  
– Toegang tot een online galerij waarin je zelf jouw favoriete beelden kunt selecteren.
– Het is mogelijk om extra beelden bij te bestellen.
– Je ontvangt binnen 2 weken hoge resolutie beelden (voor drukwerk) en web-ready foto’s die de juiste resolutie hebben voor online gebruik. Jouw beelden krijgen ook een naam mee voor SEO-doeleinden (zoekwoorden).

Investering € 94,- excl. btw

Data & Locatie

Onderstaand vind je de eerstevolgende data & locaties waarop Mini Portret Shoots plaatsvinden.
Er is plek voor max. 5 ondernemers. Je kunt je voorkeurstijdstip aangeven in het boekingsformulier.

Dinsdag 2 april 2019 | 9:00 uur – 12:10 uur | locatie: strand van Katwijk aan Zee

Dinsdag 7 mei 2019 | 9:00 – 12:10 uur | locatie: nader te bepalen

Dinsdag 4 juni 2019 | 9:00 – 12:10 uur | locatie: nader te bepalen

 

Ik ben Lia heel dankbaar voor de fantastische foto’s die ze heeft gemaakt!

Het was echt even raar, poseren voor een camera, maar door Lia’s spontane en open houding wist ze me direct op m’n gemak te stellen. Door haar prikkelende en verrassende vragen werd het geen poseersessie, maar een spontaan gesprek waarbij ze toevallig ook nog mooie foto’s maakte.

Een aanrader voor iedereen die graag zichzelf wil laten zien op foto’s, zelfs als je dat best een beetje eng vindt. Ik wil volgende week weer!

Hiske Kuilman

Hiske Kuilman Coaching

Ik vind Lia echt geweldig! Ze heeft zulke mooie foto’s gemaakt. Ze is echt een pietje precies en dat zie je terug. Wat een kwaliteit zeg, prachtig. Dankzij haar ben ik nu een sterk merk als Spirit Business coach!

Safiya Slimani

Spiritueel Business Coach

You are the best brand, make it outstanding

Enthousiast? Boek hier je Mini Portret Fotoshoot

Tijdstip

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. Let op de extra onderstaande voorwaarden voor een minishoot

8 + 2 =

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten! Heb je nog vragen? Je kunt altijd contact opnemen.
Hi, mijn naam is Lia Remmelzwaal

Als Personal Brand Fotograaf is het mijn missie om jou altijd professioneel in BEELD te laten zien bij jouw klanten. Zodat jij jezelf als personal brand kunt neerzetten, je (online) zichtbaarheid en vertrouwen vergroot en je bedrijf kunt groeien.

Ik geloof dat een fotoshoot empowering, gezellig, relaxed, vol plezier en een echte samenwerking is. Don’t take my word for it, lees de lieve woorden van andere vrouwelijke ondernemers.

Being visible = helping people ánd making money in your business.

Meer weten over mij? Klik hier > 

Voorwaarden – de kleine lettertjes

1. Bij het boeken van de shoot ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden
2. Annuleren kan uitsluitend schriftelijk (via email) tot uiterlijk twee weken voor de mini portretshoot, tegen 50% van de investering. Indien de afspraak minder dan twee weken van te voren wordt geannuleerd, dient het volledige overeengekomen bedrag te worden voldaan.
3. Lia Remmelzwaal Fotografie kan de shoot ten alle tijden annuleren (vanwege bijvoorbeeld slecht weer) en zal in overleg een nieuwe datum plannen.
4. Bij het boeken van een mini portretshoot geef je Lia Remmelzwaal Fotografie automatisch toestemming om de beelden online te delen via social media en de website. Wil je dit liever niet? Laat het bij boeking even weten.