Mini Portret Shoots

Wil jij een aantal portretfoto’s die weergeven wie jij bent en wat jij wilt overbrengen? Professionele foto’s waarmee jij je online kunt profileren met jouw bedrijf? En heb je voor nu genoeg aan een aantal goede portretten in een ‘lifestyle omgeving’?

De Mini Portret Shoots zijn speciaal voor de ondernemers die een aantal professionele portretfoto’s nodig hebben. Bijvoorbeeld voor een up-to-date profielfoto op al je social media, op je website, in een folder of een emailhandtekening. Er zijn zoveel mogelijkheden om jezelf te laten zien. 

Voor de persoonlijke touch en professionele uitstraling van jouw bedrijf. 

 

 

Quality Images for a Quality Brand

Hoe het werkt

De Mini Portret Shoots vinden plaats op een vooraf vastgestelde datum en locatie. Je kunt je eenvoudig inschrijven voor een minishoot door in het onderstaande contactformulier je gegevens in te vullen. Na aanmelding ontvang je van mij een factuur. Zodra de factuur is voldaan is je reservering definitief én ontvang je verdere details over de mini portretsessie en hoe jij je kunt voorbereiden.

Details

– De mini portret sessie duurt max. 30 minuten.
– Je ontvangt 3 bewerkte digitale foto’s.  
– Toegang tot een online galerij waarin je zelf jouw favoriete beelden kunt selecteren.
– Het is mogelijk om extra beelden bij te bestellen.
– Je ontvangt binnen 2 weken hoge resolutie beelden (voor drukwerk) en web-ready foto’s die de juiste resolutie hebben voor online gebruik. Jouw beelden krijgen ook een naam mee voor SEO-doeleinden (zoekwoorden).

Investering € 97,- excl. btw

Data & Locatie

Onderstaand vind je de eerstvolgende data & locaties waarop Mini Portret Shoots plaatsvinden.
 Je kunt je voorkeurstijdstip aangeven in het boekingsformulier.

Dinsdag 18 juni 2019 waren de voorlopige laatste Mini Portret Shoots.
In het najaar volgen nieuwe data.

 

Mijn bedrijf heet Ilona kookt en ik help iedereen, die gek is op koken en graag Indisch eten wil leren koken. Alleen geen Indische oma of tante (meer) heeft aan wie te vragen hoe het van A tot Z te doen.

Ik wilde goede foto’s voor op mijn website, die echt laten zien wie ik ben. En waarbij mijn passie tot z’n recht komt. Ik ben superblij met het resultaat en vind de foto’s, die Lia heeft gemaakt, waanzinnig goed gelukt!

Daar waar ik van tevoren nerveus voor was en overtuigingen naar mezelf toe had, is het Lia gelukt mij vast te leggen precies zoals ik had gehoopt. De minishoot met Lia is een feest om te ervaren. Eigenlijk een ontdekkingsreis naar jezelf. Jezelf durven laten zien, is je kracht tonen door je kwetsbaar op te stellen.

Lia legt je niet alleen met haar camera op een professionele wijze vast, ondertussen luistert ze empathisch en coacht je ook nog eens op dat wat tijdens de shoot los komt.

Een multitalent, die mij met haar sprankeling en warme benadering zodanig enthousiast maakt dat ik Lia aan iedereen wil aanbevelen. Lia is een dikke, vette tien waard!

Ilona Brook

Ilona Kookt

Mijn naam is Trude Kuijt, eigenaar van True-D, beweegcoach. Ik neem iedereen mee in beweging, maar vooral kinderen en hun ouders met Bootcamp maar ook neem ik mensen met Autisme mee in 1 op 1 beweging.

Ik had voldoende foto’s, maar steeds met mijn zonnebril op. Ik wilde herkenbaar in beeld zoals ik ben en wat ik uit wil stralen met mijn bedrijf. Toen Lia over de minishoot begon was ik meteen enthousiast!
Door het voorwerk dat Lia je mee geeft, was ik goed voorbereid op de shoot en had ik er echt zin in.
De shoot was zeer ontspannen en professioneel. Dat je dan op een strand staat te poseren vergeet je dan even.

Ik ben erg blij met het resultaat uit de shoot en zie terug wat ik neer wilde zetten. Een stoere maar zachte vrouw.

Het contact met Lia heb ik als zeer fijn ervaren, professioneel maar ook informeel. Een ieder die vraagt waar deze mooie foto’s vandaan komen laat ik weten dat Lia ze gemaakt heeft! Het verhaal achter haar bedrijf en hoe fijn ze is om mee om te gaan.

Lia krijgt van mij een dikke 10! Een fijn contact en mooi resultaat!!

Trude Kuijt

Beweegcoach, True-D

You are the best brand, make it outstanding

Enthousiast? Laat het me alvast weten.
Nieuwe data volgen na de zomervakantie 2019.

Tijdstip

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. Let op de extra onderstaande voorwaarden voor een minishoot

8 + 15 =

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten! Heb je nog vragen? Je kunt altijd contact opnemen.
Hi, mijn naam is Lia Remmelzwaal

Als Personal Brand Fotograaf is het mijn missie om jou altijd professioneel in BEELD te laten zien bij jouw klanten. Zodat jij jezelf als personal brand kunt neerzetten, je (online) zichtbaarheid en vertrouwen vergroot en je bedrijf kunt groeien.

Ik geloof dat een fotoshoot empowering, gezellig, relaxed, vol plezier en een echte samenwerking is. Don’t take my word for it, lees de lieve woorden van andere vrouwelijke ondernemers.

Being visible = helping people ánd making money in your business.

Meer weten over mij? Klik hier > 

Voorwaarden – de kleine lettertjes

1. Bij het boeken van de shoot ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden
2. Annuleren kan uitsluitend schriftelijk (via email) tot uiterlijk twee weken voor de mini portretshoot, tegen 50% van de investering. Indien de afspraak minder dan twee weken van te voren wordt geannuleerd, dient het volledige overeengekomen bedrag te worden voldaan.
3. Lia Remmelzwaal Fotografie kan de shoot ten alle tijden annuleren (vanwege bijvoorbeeld slecht weer) en zal in overleg een nieuwe datum plannen.
4. Bij het boeken van een mini portretshoot geef je Lia Remmelzwaal Fotografie automatisch toestemming om de beelden online te delen via social media en de website. Wil je dit liever niet? Laat het bij boeking even weten.
5. Let op: de Mini Portret Shoots gaan door wanneer alle tijdstippen zijn gereserveerd.