Online succes met de mooiste foto’s

& verhalen voor je business

Vanaf nu t/m zondag 29 november 70 euro korting

Mijn telefoon staat elke dag weer vol nieuwe foto’s. Ik word heel blij van fotograferen! Ik gebruik deze foto’s ook voor mijn social media berichten. Foto’s die je zelf maakt in je eigen omgeving doen het namelijk supergoed. Het is echt. Het is levendig. Het is jij! Ze moeten natuurlijk wel van kwaliteit zijn én gedeeld worden met supergoede content. Heb jij zin om te groeien met jouw business in beeld & storytelling? 

Jij wilt succes

Herken je dit?

 • Heb je nooit genoeg foto’s en er eigenlijk steeds meer nodig?
 • Ben je ook altijd zoveel tijd kwijt om een goede foto te vinden? 
 • Besluit je weleens om een post niet te plaatsen? 
 • Je wilt jouw verhaal delen, maar waar begin je? 
 • Heb je geen tijd/zin/geld om met een fotograaf op pad te gaan? 
 • Vind je een consistente Look & Feel als huisstijl belangrijk?
 • Als je een foto nodig hebt, zit je net in je pyama of “kloffie”?
 • Wil je veel meer staan voor wie je bent en wat jij te brengen hebt in de wereld? 
      Look no further

Stel je eens voor..

.. je zit achter je bureau en je hebt net een inspirerend bericht geschreven voor Instagram of andere sociale media. Het speelt zich af in de natuur en geeft je volgers mooie inzichten. Jij weet dat je op je smartphone echt meer dan genoeg foto’s hebt in de natuur. Zo’n foto past er mooi bij, ideaal!

Je pakt je telefoon, gaat naar de app, pakt er de map bij die je ‘natuur’ hebt genoemd (want het staat netjes geordend: hello timesaver) en binnen no time kies jij een prachtige foto voor bij je bericht. Met plezier door jou gefotografeerd, bewerkt én helemaal in jouw look & feel. 

Dat is toch heerlijk? 

Wat gaat er voor jouw business veranderen?
Meer volgers.. meer klanten en omzet door echt goede content?

Krijg jij al zin in online succes?

Dan is dit programma helemaal voor jou!

Hi! 

Ik ben Lia 

Toen ik in 2017 begon met ondernemen merkte ik al snel dat ik veel beeldmateriaal en content nodig had voor mijn online zichtbaarheid. Wat ik belangrijk vond, was een kwalitatief sterke uitstraling die helemaal bij mij past. Ik deed fotoshoots én ging zelf met mijn telefoon fotograferen.

Die combinatie was ideaal! Ik dook in de wereld van content en storytelling en zo was het plaatje compleet. Ik heb altijd genoeg foto’s en inspiratie om verhalen te delen (ok ok, ik moet er zo nu en dan wel voor brainstormen ;))  

In het begin moest ik even die drempel over om mijn gezicht te laten zien. Een stap uit mijn comfortzone. But I am glad I did! Het maakt me nu een succesvol Personal Branding Fotograaf. Dit wil ik dolgraag aan jou doorgeven: online succes met de mooiste foto’s en verhalen voor jouw bedrijf. 

“When you do things from your soul, you feel a river moving in you, a joy!”

Online Succes met Beeld en Storytelling Personal Branding Fotografie - WEBSITE

“Be the change you want to see in the world”

Hoe fijn zou het zijn als..

JE VERTROUWEN CREËERT en +klanten aantrekt
Mensen kopen graag van mensen. Ze kopen omdat ze je leuk vinden, je vertrouwen en je zien als de persoon die hun kan helpen. Door het delen van beelden en verhalen kunnen zij zich met jou verbinden. “Zij snapt me”!.

TIJD & ENERGIE BESPAART
Je hoeft niet lang meer op zoek naar een passende foto of zit een uur naar je scherm te kijken terwijl je je afvraagt ‘wat ga ik nu weer posten?’.  Jij hebt altijd beeld & content. Dag frustratie, hello FUN! 

JE ALTIJD LEUK OP DE FOTO STAAT 
“Aargh, ik sta nooit leuk op een foto!”. Dat is verleden tijd! Jij deelt jouw foto’s met zelfvertrouwen. 

JIJ OPVALT en +volgers krijgt  
Je ziet een bekend gezicht op social media en je weet ‘zij deelt interessante content’, dan lees je als vanzelf weer die nieuwe post. Bij een nietszeggende foto scroll je er zo overheen. Jij valt op door jezelf te laten zien! Bouw aan jouw following. 

JE CONSISTENT ONLINE ZICHTBAAR BENT
Jij kunt vooruitplannen! Je hebt beeld. Je hebt content. Consistentie is key! Soms heb je gewoon geen zin om online te zijn. Door vooruit te plannen kun je toch online zichtbaar zijn. 

Fotograferen en bewerken als een PRO - review
Leren Smartphone Fotograferen Lia Remmelzwaal Fotografie
Smartphone fotograferen
Schuif van links naar rechts

Before & After

Professionele Presets voor Lightroom Website Lia Remmelzwaal Fotografie Personal Branding AFTER-1Professionele Presets voor Lightroom Website Lia Remmelzwaal Fotografie Personal Branding AFTER-1
Smartphone Fotograferen Lia Remmelzwaal FotografieSmartphone Fotograferen Lia Remmelzwaal Fotografie
Elevate your brand!

Over Online Succes met Beeld & Storytelling

Online Succes met Beeld & Storytelling (Groei met Beeld) is hét programma waarin je als ondernemer leert om zelf smartphone foto’s te maken en content te schrijven voor +impact en +klanten.

Ik neem je stap voor stap mee in het proces van het creëren van jouw look & feel tot het daadwerkelijk fotograferen met je smartphone. Dat is nog niet alles! Beeld kan niet zonder goede content. De module over storytelling zorgt ervoor dat jij verbinding legt met jouw klant.

In 8 weken til jij jouw foto’s en content naar hoger niveau! 

Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding Lifestyle - Klein

MODULE 1 | Brand Clarity 

Voor je gaat fotograferen wil je natuurlijk wel de look & feel van je brand neerzetten. Ik deel het exacte stappenplan die ik in mijn shoots gebruik. Zelfkennis en zelfonderzoek is superbelangrijk als jij jouw personal brand consistent herkenbaar wilt maken. Neem een frisse kijk naar jezelf en je bedrijf, zodat je vanuit je authentieke ik jouw beeld en content deelt.

MODULE 2 | Smartphone Fotografie

Hoe jij altijd en overal prachtige foto’s maakt die opvallen. It’s time to make your look & feel real! Je telefoon heb je altijd bij je. Ideaal om foto’s te maken als je geen tijd/zin/geld hebt om met een fotograaf op stap te gaan. Leer het zelf! In deze module leer ik je hoe je prachtige foto’s maakt: licht, compositie, kleur, het komt allemaal voorbij in praktische video’s en oefeningen.  

MODULE 3 | Fotobewerking

Dit is de finishing touch van jouw foto’s. Je gaat van een mwoah foto naar een foto die opvalt. Fotobewerking is essentieel! Ik laat jou dé gratis tool zien die ik gebruik én hoe je deze zelf inzet. Met de presetbundel die je van mij krijgt (t.w.v. 74 euro), ga jij met 1 klik jouw foto’s snel bewerken tot een foto die opvalt (timesaver!). 

MODULE 4 | Storytelling

Het vertellen van verhalen! Met storytelling bouw een emotionele band op  en creëer je vertrouwen en geloofwaardigheid bij jouw publiek. Het is echt. Het is jij! 65% van je content zou uit storytelling moeten bestaand. In deze module ga je er alles over leren! Hierna heb jij altijd inspiratie om jouw verhaal te delen en bouw je aan een échte connectie met jouw volgers. 

Contentbibliotheek 

Hoe maak je de perfecte selfie? Welke stappen neem je voor het fotograferen van mooie flatlays? Met welke tool plan jij je foto’s in? Wat te doen met poseren? Je vindt het allemaal in de contentbibliotheek. 

Bonusmodule: Mindful Fotograferen 

Met Mindful Fotograferen leer je jezelf in het hier en nu te zijn door te observeren en vast te leggen. Je haalt je brein uit zijn normale routine en in een meer aandachtige staat. Een geweldige vorm voor focus binnen je business!   

Live Foto Meet-Up

Na het volgen van deze training heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan live Foto Meet-Ups: samen fotograferen en netwerken op een prachtige locatie! 

YES! In 8 weken creëer jij prachtige foto’s en impactvolle content voor vertrouwen en verbinding met jouw publiek

Smartphone fotograferen
Leren Smartphone Fotograferen Lia Remmelzwaal Fotografie
Er is nóg meer.. 

Bonussen

Bonus 1 – Zelfbeeld

Hienke is Sparklecoach en inspireert vrouwelijke ondernemers het allerliefste om te ondernemen en leven vanuit zelfliefde. Het belangrijkste wat je hebt is jezelf, en hoe fijn is het om gelukkig te zijn met wie je in de spiegel ziet. In haar bonus leer je hoe je niet meer gelooft in die kritische stemmetjes die zeggen dat je niet goed genoeg bent, en voel je hoe je vanuit zelfliefde jouw content deelt met de wereld.

Bonus 2 – Visagie

Uitstralen wie jij echt bent van binnen? Sabrine is make-up artist en ziet jouw werkelijke ik, jouw potentieel. Met make-up vertaalt zij hoe jij je wilt zien van buiten. Het blijft dezelfde jij. Het gaat om jezelf het waard vinden. Zij deelt met jou haar 10 beste make-up fotografie tips voor beginners (videotutorial). 

Bonus 3 – Kledingadvies

Natascha is gespecialiseerd in kleur en kleding. Door haar oog voor detail en het stellen van de juiste vragen, weet ze al snel welke kleding het beste past bij jouw boodschap als ondernemer. Om je op weg te helpen, maakte zij een handig e-book voor jou ter voorbereiding op een fotoshoot inclusief twee video’s. 

Before & After Instagram

Leren Smartphone Fotograferen Lia Remmelzwaal Fotografie

"Lia’s foto’s zijn heel mooi licht en dit wilde ik ook voor mijn zelfgemaakte foto’s. Waar ik het meest blij mee ben en waarmee de foto’s echt naar een hoger niveau getild worden, is de nabewerking die je zelf kunt doen: mijn foto’s zijn prachtig licht geworden! Door de presetbundel van Lia durf ik mijn zelfgemaakte beelden met trots naast die van haar te plaatsen!"

Dinette van Velzen

Nog even in het kort

Fotografie & Storytelling Training

BRAND CLARITY
Voor je gaat fotograferen wil je natuurlijk wel de look & feel van je brand neerzetten. Ik deel het exacte stappenplan die ik in mijn shoots gebruik

FOTOGRAFIE
Hoe jij altijd en overal prachtige foto’s maakt die opvallen. It’s time to make your look & feel real! 

FOTOBEWERKING
Dit is de finishing touch van jouw foto’s. Je gaat van een mwoah foto naar een foto die opvalt. Nabewerking is superbelangrijk. Ik leer je dit met 1 klik en binnen 10 seconden met professionele presets. Je krijgt er maar liefst 10 (t.w.v. 74 euro)

STORYTELLING
Authentieke verhalen delen die verbinden. Na deze module heb jij altijd inspiratie om jouw verhaal te delen en bouw je aan een echte connectie met jouw volgers.

CONTENTBIBLIOTHEEK (t.v.w. 47 euro)
Hoe maak je de perfecte selfie? Welke stappen neem je voor het fotograferen van mooie flatlays? Wat te doen met poseren? Je vindt het allemaal en meer! 

BONUSMODULE: MINDFUL FOTOGRAFEREN (t.w.v. 74 euro)
Een geweldige methode om in het hier en nu te zijn. en met aandacht te leven. 

BONUSSEN (t.w.v. 57 euro)
Zelfbeeld, visagie & kleding. Jij hebt het complete plaatje!  

TOEGANG FACEBOOK GROEP 
Hier kun je buddy oproepen plaatsen aan alle deelnemers van het programma. Meet your photobuddy en ga samen op pad! 

LIFETIME ACCES
Je hebt onbeperkt toegang tot al het materiaal. Je kunt dus altijd op een later moment starten en het programma in je eigen tempo volgen. 

VRAGEN & FEEDBACK
Je kunt ze altijd stellen!

T/m zondag 29 november 70 euro korting. Je betaalt geen 297 euro, maar slechts 227 euro voor dit alles

Ik deel al mijn beste kennis zodat jij er online uitspringt met geweldige foto’s en overkomt als de professional die jij bent! Met niet meer dan je smartphone. Easy peasy! 

Je gaat naar frisse, lichte foto’s
die van het scherm spatten

Online Succes met Beeld en Storytelling Personal Branding Fotografie Lia Remmelzwaal
BEFORE
Online Succes met Beeld en Storytelling Personal Branding Fotografie
AFTER
Smartphone Fotograferen Lia Remmelzwaal Fotografie
BEFORE
Smartphone Fotograferen Lia Remmelzwaal Fotografie
AFTER
Smartphone Fotograferen Lia Remmelzwaal Fotografie
BEFORE
Smartphone Fotograferen Lia Remmelzwaal Fotografie
AFTER

FAQ

Hoe werkt het? 
Heel eenvoudig: je krijgt van mij toegang tot een online omgeving. Je krijgt een gebruikersnaam en inlog per email gestuurd. We starten maandag 30 november en elke week komt er een module vrij. 

Hoe lang doe ik erover? 
De training duurt 8 weken en elke week komt er een module vrij. Lukt het je niet om direct te starten? No problem! Je hebt blijvend toegang tot alle content waardoor je er zo lang over kunt doen als je wilt. 

Heb ik technische kennis nodig?
Nope! Ik neem je stap voor stap mee! Heb je alsnog vragen? Dan kun je me altijd een mailtje sturen. 

Ik ben pas begonnen, is dit iets voor mij? 
Yes, dan is deze training ideaal! Jij bent direct professioneel online zichtbaar. 

Welke telefoon heb ik nodig?
Elke telefoon waar een goede/redelijke camera opzit is goed. Ik heb video’s voor androidsysteem (zoals Samsung) en Iphone.  

Deze training is voor.. 
Vrouwelijke ondernemers die online willen groeien voor +impact. Ik wil echt met vrouwen samenwerken die weten dat uitstraling belangrijk is. Jij weet dat je kwalitatief mooie foto’s en sterke content nodig hebt om gevoel en verbinding te creëren. Je wilt dit ook graag zelf maken en +klanten aantrekken. 

Deze training is niet voor jou als je dit onbelangrijk vindt of geen tijd vrijmaakt voor online zichtbaarheid.    

Ik wil er graag een uitgebreide fotoshoot bij boeken
Jaa zeker! Ik kan het nog leuker voor je maken: als je een Personal Branding Fotoshoot PRO of EXPERT boekt, krijg je deze training er helemaal gratis bij. Je hebt zo de perfecte combi (let op: beperkt aantal plekjes. Stuur me een email.). 

Heb jij een andere vraag?
Stuur me een mail naar hello@liaremmelzwaal.nl. Ik beantwoord graag de vragen die je hebt. 

Hello!

Ik ben Lia

In 2012 las ik het boek “Your Best Year Yet”. Kantjes vol heb ik geschreven door dat boek en alles netjes bewaard. Ik kwam erachter wat ik wilde: fotograferen! Ik kocht mijn eerste spiegelreflex en kreeg een cursus fotografie cadeau voor m’n verjaardag. Daarna volgde ik nog de basisopleiding aan de fotovakschool, volgde ik 6 maanden een Natuurlijk Licht Opleiding en ging ik naar interessante workshops. 

In 2017 vroeg een studiegenoot van mijn coachopleiding of ik foto’s wilde maken voor haar website. Na die middag wist ik waar ik blij van werd: het fotograferen van ondernemers. Mijn achtergrond in communicatie én mijn kwaliteiten kon ik hier helemaal in kwijt. 

Nu in 2020 heb ik mezelf ontwikkeld als personal branding fotograaf en heb ik al velen ondernemers gefotografeerd. Ik voel de drive om ondernemers zoals jij next level te brengen met een stevige visuele branding en inspirerende verhalen. 

Waarom? Zodat we allemaal het leven voluit léven. Dat we kunnen doen waar ons hart sneller van gaat kloppen. You have one life, live it! 

T/m zondag 29 november 70 euro korting.
Je betaalt geen 297 euro, maar slechts 227 euro voor dit alles

We starten aanstaande maandag 30 november en je hebt onbeperkt toegang tot:  

 • 4 uitgebreide modules over brand clarity, fotograferen, storytelling & nabewerking met videotrainingen (maar liefs 31 video’s), werkboeken en oefeningen (t.w.v. 297 euro)
 • 10 professionele presets (t.w.v. 74 euro)
 • Bonusmodule: Mindful Fotograferen inclusief 6 meditaties (t.w.v. 97 euro) 
 • Contentbibliotheek met alles over fotograferen van selfies, flatlays, plannen van foto’s en veel meer (t.w.v. 47 euro) 
 • Toegang tot een besloten FB groep voor buddy oproepjes
 • Lifetime acces to al het materiaal. Je kunt altijd op een later moment starten. 
 • 3 bonussen van superondernemers: zelfbeeld, make-up tutorial & kledingadvies
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan live Foto Meet-Ups: samen fotograferen en netwerken op een prachtige locatie
 • Je kunt me altijd vragen stellen of feedback krijgen (t.w.v. pricesless!)

Wist je dat mensen die snel een aankoopbeslissing maken, veel meer impact maken met hun bedrijf?

Dan wil ik niets liever dan met JOU samenwerken!
Ik wil namelijk dat jij impact maakt en lekker kan leven van je business.

Waarom? Het gaat om deze drie woorden: het leven léven!

Voel jij wat kriebels? Super! Dan is dit het moment om in te stappen