Wil jij weten of mijn aanbod is waarnaar jij op zoek bent?

 Ik maak graag vrijblijvend een afspraak voor een Personal Brand Call (telefonisch/Skype/Zoom). We leren elkaar kennen en ik ben benieuwd waar je nu tegenaan loopt en of ik je daarbij kan helpen. Vul eenvoudig onderstaand formulier in en ik spreek je snel. 

10 + 6 =

“Don’t be afraid to present the real you to the world, authenticity is at the heart of success”

Bekijk de galerij

"

Sandra Breure
Boekhoudcoach

Toen ik op de site van Lia terecht kwam voelde het direct goed. Zowel haar foto’s als haar manier van werken spraken mij direct aan. De communicatie verliep lekker vlot en als snel nadat ik op haar website was beland zat ik aan de Personal Brand Brainstorm. Een mooi document dat zorgt voor een goede voorbereiding en weer even een frisse kijk naar je zelf, wie je bent en wat je wilt uitstralen.

Lia stelt leuke, gekke, verrassende vragen die zorgen voor net die spontane blik of een echte schaterlach.

Als je je wilt onderscheiden met wie jij echt bent, als je werkt vanuit jouw zijn, vanuit jouw gevoel, en je wilt dit online laten zien, plan dan zeker een fotoshoot met Lia in, zij kan dit echt in beeld vertalen.

"

Annette Damman
Talentcoach bij Licht-Op-Talent

Ik koos voor Lia omdat ik in haar foto’s kracht en liefde herken. Zij weet mensen in hun kracht op de foto te zetten, precies dat wat ik bereik in mijn praktijk met mensen coachen op hun talent.

Het proces naar de fotoshoot toe was al enorm stimulerend, omdat je heel goed moet nadenken waarvoor je staat en hoe dat naar buiten te brengen is.  De fotoshoot zelf is aan de ene kant spannend, want jezelf tonen vereist moed. Maar Lia is zo’n prettige persoonlijkheid dat je vanzelf in een flow komt, ik vond het heerlijk! Ik ervoer halverwege de fotoshoot mijn eigen groei en het punt waar ik nu sta als een echt ‘ankerpunt’. En ik dacht: “Hieronder ga ik dus niet meer zitten. Punt!” Dat is het leven vieren.

Ik vond de hele fotoshoot een feestje! Een enorme boost voor mijzelf en daardoor voor mijn praktijk! Ik ben Lia enorm dankbaar dat zij de juiste mens op de juiste plaats was, charmant, lachend en enorm in haar kracht!

"

Hiske Kuilman
Verliescoach bij Hiske Kuilman Coaching

Ik ben Lia heel dankbaar voor de fantastische foto’s die ze heeft gemaakt!

Het was echt even raar, poseren voor een camera, maar door Lia’s spontane en open houding wist ze me direct op m’n gemak te stellen. Door haar prikkelende en verrassende vragen werd het geen poseersessie, maar een spontaan gesprek waarbij ze toevallig ook nog mooie foto’s maakte.

Een aanrader voor iedereen die graag zichzelf wil laten zien op foto’s, zelfs als je dat best een beetje eng vindt. Ik wil volgende week weer!

"

Safiya Slimani
Spiritual Business Coach

Ik vind Lia echt geweldig! Ze heeft zulke mooie foto’s gemaakt. Ze is echt een pietje precies en dat zie je terug. Wat een kwaliteit zeg, prachtig. Dankzij haar ben ik nu een sterk merk als Spirit Business coach!

Hi, mijn naam is Lia, 32 jaar, dol op Wilfred en onze kat Charlie, van dansen (ik kan niet stilstaan als ik muziek hoor), van zingen (vaak in m’n eentje in de auto), van verbinding (echt contact en aandacht), van rondreizen in onze T4 camper en ik ben echt een gevoelsmens (én familiemens!).

Als fotograaf wil ik méér dan alleen een foto maken. Ik ga de verbinding aan. Geef aandacht. Maak plezier. Luister. Daar word ik heel blij van! Ik geloof dat een fotoshoot empowering, gezellig, relaxed, vol plezier en een echte samenwerking is.

Mijn droom is dat jij het leven kan léven. Naast dat ik geloof dat je jezelf mag laten zien, waar je voor staat met je bedrijf en jij je ruimte in mag nemen.. wil ik dat jij met geweldige foto’s geld verdient met jouw bedrijf. Je bent online zichtbaar, je komt professioneel over en daarmee vergroot je het vertrouwen van je klant die voor jou gaat kiezen. 

Je verdient geld én je leeft óók je verlangen: anderen verder helpen. Het is een win-win voor iedereen! Uiteindelijk komt het neer op het leven léven! Zoals jij dat wilt. Create a life you love

Waarom je voor mij zou kiezen als fotograaf? Omdat ik meer ben dan een fotograaf. Ik heb een diploma als lifecoach en een opleiding afgerond in communication management. Ik heb (online) business opleidingen gevolgd, weet hoe online marketing in elkaar zit en hoe je een website maakt.

Meer weten over mij? Lees meer.. >