Safiya Slimani

Spirit Business Coach

Wat een te gekke fotoshoot met Spirit Business Coach Safiya Slimani (www.safiyaslimani.nl) in Rotterdam: stoer, fun, divers!
Check haar beelden & lees wie Safiya is, wat zij doet en wat zij in de wereld wil brengen:

Vertel eens over jezelf en je bedrijf. Wie ben je en wat doe je?

Ik ben Safiya Slimani en ik ben Spirit Business Coach. Ik help ondernemers met een spirituele missie bij het opzetten van hun bedrijf. Ik laat ze intunen met hun purpose en ze ontdekken hun unieke kracht. Ook help ik ze bij het overwinnen van blokkades en geef ze de juiste strategie om hun business goed neer te zetten. Ik zie mezelf als een Spirit Gangster, iemand met een missie maar wel met een randje ik bedoel geen geiten wollen sok gedoe haha.

Wat is de reden dat je een fotoreportage ging boeken voor jouw bedrijf?

Ik wilde een website maken voor de next generation lichtwerkers. En het is voor mij ontzettend belangrijk dat ik authentiek ben. Want ik geloof erin dat dat precies is wat je nodig hebt als je anderen wil inspireren. Ik wilde een fotoshoot waardoor je meteen kon zien wie ik ben en dat ik sta voor wie ik ben. Vroeger was ik namelijk heel erg bang voor de power die ik uitstraal en kreeg ik er negatieve opmerkingen over. Nu zie ik het juist als mijn kracht en omarm ik mezelf veel meer zoals ik ben. Ook vind ik dat alles er mag zijn in het leven, onze lichtkant maar ook onze schaduwkant. Ik ben spiritueel maar wilde ook een urban look omdat dat bij me past, vandaar dat contrast in de foto’s. Ik ben superblij met de foto’s en gebruik ze voor mijn social media.

Wat maakt jou blij in het werk dat je doet?

Ik word heel gelukkig als ik sessies heb met mijn coachees en als ze echt voelen wat ze te brengen hebben op deze wereld. Ze ontdekken dan ineens zoveel mogelijkheden en dit geeft hun zelfvertrouwen een megaboost! Ik kan echt ontroerd raken of kippenvel krijgen van dit soort magische momenten. Ik weet nog dat ik jarenlang werk heb gedaan wat zoveel energie kostte en tijd en me niks opleverde, wat een transformatie!

Wat maakt jou blij in je leven?

Mijn dochtertje Lolea (3,5), want zij leeft altijd in het hier en nu. En dat is precies mijn grootste levensles, ik zie haar als mijn soulsister en we hebben elkaar gekozen om samen te leren en te groeien. Ook maakt m’n vriend me heel blij omdat wij samen superdiep gaan in deze relatie en daardoor voel ik me vaak intens verbonden met hem. Dat gevoel is volgens mij waar elk mens diep naar verlangt.

Wat wil je in de wereld brengen?

Ik wil alle coaches, en lichtwerkers ed. helpen om nu eindelijk een inkomen te creëren met datgene wat ze het allerliefste doen! Ik wil die wake-up call zijn dat het NU de tijd is om het te gaan doen en dat het eigenlijk best makkelijk wordt als je stap voor stap leert HOE. Een combinatie van het helen van blokkades en intunen met je ziel zorgt ervoor dat je dit binnen 5 maanden bereikt kunt hebben. Dus het is zonde om dit jarenlang uit te blijven stellen.

Wat kun jij voor iemand betekenen?

Ik zie iemands potentie en op zielsniveau wat hun unieke gift is, samen met mijn coachee werken we dit uit naar een concept. Dus ze weten na een aantal sessies wat ze doen, wie de droomklant is en wat het resultaat is en hoe ze hun missie in de wereld kunnen zetten.

Ook leer ik ze hoe ze zichzelf vanuit liefde en integriteit kunnen verkopen. Dus ik help iemand stap voor stap hun bedrijf op te bouwen en we pakken meteen de blokkades aan die hun succes in de weg staan. Ik geloof er echt in dat hoe meer iemand van zichzelf houdt hoe makkelijker het wordt om het leven te creëren waar ze van dromen. Wat mij onderscheidend maakt is dat je op een dieper level aan de slag gaat waardoor de eeuwige zelfsabbotage doorbroken wordt.

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?

Dat kreeg ik door toen ik een ayahuascareis maakte vlak voordat ik mijn bedrijf oprichtte. Die had de boodschap dat als ik iets wilde het er eigenlijk al is. Het enige wat mijn droom in de weg stond waren mijn eigen gedachten. Het advies was dan ook: Gewoon DOEN! Dat deed ik en zo begon ik met 5 coachees die een half jaar traject bij me volgde.

Waar kun je jou voor wakker maken?

Helemaal nergens voor ben ik bang haha. Mijn slaap is heilig! Alhoewel, er komt meteen een stemmetje die iets roept met: eten! Ik ben dol op Thais en Indonesisch of een lekkere massage.

Wat is jouw tip voor andere ondernemers?

Vraag hulp! Blijf niet afwachten maar kijk naar de mogelijkheden als je vast zit. Er is echt overal hulp maar je moet wel bereid zijn om dat aan te pakken, anders blijf je maar zitten waar je zit. Word je echt bewust van de blokkades die jou klein houden. En als je daar hulp bij nodig hebt neem dan die stap. Ikzelf geef elke maand 8 gratis en vrijblijvende Soulful Sale Sessies weg dus als dit resoneert dan help ik je met liefde een stap verder met jouw Spirit Business!

Wat zijn jouw toekomstdromen?

Ik ben eigenlijk zielsgelukkig met het leven dat ik nu heb, ik doe wat ik leuk vind en heb veel tijd voor mezelf. Ik heb een droom om mijn Spirit Gangster Community op Instagram en Facebook megagroot te laten worden met heel veel inspirerende en spirituele mensen die samen groeien en hun missie durven leven. Oh ja en ik wil volgend jaar beginnen met Spirit G TV!

Zichtbaar in Beeld met jouw Bedrijf?

Lees hier meer over een Personality Brand Fotoshoot of begin gratis met de Zichtbaar in Beeld met je Bedrijf Emailserie.

Hi, mijn naam is Lia Remmelzwaal

Het is mijn missie om met fotografie vrouwelijke ondernemers in beeld te laten zien. Vrouwelijke ondernemers die vanuit hun hart ondernemen en bezig zijn met werk dat de wereld een stukje mooier, beter en prettiger maakt.

Denk aan alles wat bijdraagt aan een bewust, gezond en gelukkig leven. Zodat zij vertrouwen en herkenning creëren bij hun potentiële klanten. Zichtbaarheid is de key om je missie en je werk te delen en te verspreiden.

Dit alles doe ik op een enthousiaste, open en ongedwongen manier.