Prachtige foto’s voor een krachtige eerste indruk 

Yes, jij bent op zoek naar professionele foto’s voor het krachtig positioneren van jouw bedrijf, website of de lancering van een nieuwe training. Met foto’s waarin je jezelf herkent en jij het gezicht achter je bedrijf kunt laten zien aan jouw klanten.  

Zal ik je eerst iets vertellen?   

Veel dienstverlenende ondernemers komen bij me voor foto’s voor een nieuwe website en social media. Ze willen een gevoel van welkom, toegankelijk, en herkenning meegeven. Dat hun klant zich gezien en begrepen voelt. Ze weten dat uitstraling en zichtbaar zijn belangrijk is en tegelijkertijd voelt dit ook spannend, want ‘ik sta altijd stom op foto’s’ of ‘ik vind het lastig om zelf op de foto te gaan’. 

En weet je wat zo mooi is? Bijna elke ondernemer die voor m’n camera staat vond het onwijs leuk, kreeg een boost voor haar zelfvertrouwen én had veel zin om verder aan haar bedrijf te werken. Dát is wat een fotoshoot met je doet. 

En hoe geweldig als jij mooie foto’s krijgt waarin jij jezelf herkent, de uitstraling klopt en je een gevoel kunt meegeven van jouw bedrijf? Dan kun jij jezelf echt met zelfvertrouwen positioneren en vol trots je foto’s delen. Zo trek jij de klanten aan waarvan je droomt. Daar doe ik het voor! 

 

 

Wanneer is het een goed idee om te investeren in een portret fotoshoot?

Je wilt specifieke beelden voor een lancering (online training, boek, event) of je staat aan het begin van je bedrijf en je wilt direct met professionele foto’s de uitstraling van jouw bedrijf goed neerzetten (website, online profielfoto’s). 

Trek de aandacht van jouw klant met een krachtige eerste indruk door beelden die je met trots en vol zelfvertrouwen kunt delen. 

Ik weet zeker dat jij met liefde in je bedrijf werkt en een sterk verlangen hebt om anderen te helpen. Laat je klant voor jou kiezen. Visueel zichtbaar zijn is één van de belangrijkste manier om het vertrouwen van jouw klant op te bouwen.

Heb je een uitgebreide beeldbank nodig waarmee je veel zichtbaar kunt zijn? Klik dan hier. Een beeldbank is dé manier om consistent jezelf en je bedrijf online zichtbaar te maken. 

“Don’t be afraid to present the real you to the world, authenticity is at the heart of success”

Bekijk de galerij

Wat krijg je voor het fotograferen van jouw portretfoto’s? 

Jouw portretshoot is een ervaring. Het is een moment die even helemaal voor jou en jouw bedrijf is. Met deze beelden ga jij stappen maken. En dit begint al bij de voorbereiding!

Het proces naar de fotoshoot werkt stimulerend en doet veel voor je. Je krijgt een frisse kijk naar jezelf en je bedrijf, wie je bent en wat je wilt uitstralen. Zeker als je net bent begonnen met je bedrijf, kan het een zoektocht zijn. Ik ga je daar o.a. bij helpen met de Personal Brand Brainstorm. 

Heb jij nieuwe foto’s voor een lancering van een event of nieuw programma nodig? Dan gaan we samen kijken hoe we dit specifiek vormgeven. Wat is het thema? Welke verhalen wil je vertellen. En welke beelden passen daarbij. 

Een fotoshoot duurt ruim 1,5 uur op een vaste locatie. Op een plek waar jij je prettig voelt of die wij samen hebben gevonden. Of dit nu in een mooie lichte strandtent aan zee is of in de natuur. Tip: kies een locatie met veel verschillende mogelijkheden!

Ik ga ervoor zorgen dat jij je helemaal comfortabel, ontspannen én jezelf kunt zijn tijdens de fotoshoot. Zo kan ik precies fotograferen wat jou uniek maakt. Mijn doel is om jou goed, sterk en mooi te laten voelen zodat je een boost krijgt voor je zelfvertrouwen en foto’s krijgt waarin jij jezelf herkent. Zodat jij je foto’s écht met trots durft te laten zien.  

 

 • Je ontvangt na boeking een Personal Brand Brainstorm: een handboek waarin ik je vragen stel waarmee ik jou en je bedrijf leer kennen

 • Daarna gaan we samen in gesprek tijdens een Pre-Fotoshoot Call om jouw portret fotoshoot te bespreken en te plannen

 • Een fotoshoot die helemaal voor jou en jouw bedrijf is. Op één gewenste locatie en waarbij je ook van kleding kunt wisselen (2 setjes in totaal) 

 • Je ontvangt 35 bewerkte foto’s die klaar zijn om ingezet te worden voor jouw website, social media en PR binnen 2 weken. Je ontvang de beelden via een online galerij die je eenvoudig kunt delen met personen die jou helpen met je bedrijf. En je ontvangt de foto’s als downloadbaar bestand inclusief naam voor SEO-doeleinden

 • Promotie in mijn online netwerk (indien gewenst) 

 • Mijn persoonlijke aandacht en nabewerking

 • Optioneel: visagie

De investering voor een Portret Fotohoot is 500 euro . 
De prijs is exclusief BTW en reiskosten (€ 0,27 p/km) 

"

Sandra Breure
Boekhoudcoach

Toen ik op de site van Lia terecht kwam voelde het direct goed. Zowel haar foto’s als haar manier van werken spraken mij direct aan. De communicatie verliep lekker vlot en als snel nadat ik op haar website was beland zat ik aan de Personal Brand Brainstorm. Een mooi document dat zorgt voor een goede voorbereiding en weer even een frisse kijk naar je zelf, wie je bent en wat je wilt uitstralen.

Lia stelt leuke, gekke, verrassende vragen die zorgen voor net die spontane blik of een echte schaterlach.

Als je je wilt onderscheiden met wie jij echt bent, als je werkt vanuit jouw zijn, vanuit jouw gevoel, en je wilt dit online laten zien, plan dan zeker een fotoshoot met Lia in, zij kan dit echt in beeld vertalen.

"

Annette Damman
Talentcoach bij Licht-Op-Talent

Ik koos voor Lia omdat ik in haar foto’s kracht en liefde herken. Zij weet mensen in hun kracht op de foto te zetten, precies dat wat ik bereik in mijn praktijk met mensen coachen op hun talent.

Het proces naar de fotoshoot toe was al enorm stimulerend, omdat je heel goed moet nadenken waarvoor je staat en hoe dat naar buiten te brengen is.  De fotoshoot zelf is aan de ene kant spannend, want jezelf tonen vereist moed. Maar Lia is zo’n prettige persoonlijkheid dat je vanzelf in een flow komt, ik vond het heerlijk! Ik ervoer halverwege de fotoshoot mijn eigen groei en het punt waar ik nu sta als een echt ‘ankerpunt’. En ik dacht: “Hieronder ga ik dus niet meer zitten. Punt!” Dat is het leven vieren.

Ik vond de hele fotoshoot een feestje! Een enorme boost voor mijzelf en daardoor voor mijn praktijk! Ik ben Lia enorm dankbaar dat zij de juiste mens op de juiste plaats was, charmant, lachend en enorm in haar kracht!

"

Hiske Kuilman
Verliescoach bij Hiske Kuilman Coaching

Ik ben Lia heel dankbaar voor de fantastische foto’s die ze heeft gemaakt!

Het was echt even raar, poseren voor een camera, maar door Lia’s spontane en open houding wist ze me direct op m’n gemak te stellen. Door haar prikkelende en verrassende vragen werd het geen poseersessie, maar een spontaan gesprek waarbij ze toevallig ook nog mooie foto’s maakte.

Een aanrader voor iedereen die graag zichzelf wil laten zien op foto’s, zelfs als je dat best een beetje eng vindt. Ik wil volgende week weer!

"

Safiya Slimani
Spiritual Business Coach

Ik vind Lia echt geweldig! Ze heeft zulke mooie foto’s gemaakt. Ze is echt een pietje precies en dat zie je terug. Wat een kwaliteit zeg, prachtig. Dankzij haar ben ik nu een sterk merk als Spirit Business coach!

Hi, mijn naam is Lia, 32 jaar, dol op Wilfred en onze kat Charlie, van dansen (ik kan niet stilstaan als ik muziek hoor), van zingen (vaak in m’n eentje in de auto), van verbinding (echt contact en aandacht), van rondreizen in onze T4 camper en ik ben echt een gevoelsmens (én familiemens!).

Als fotograaf wil ik méér dan alleen een foto maken. Ik ga de verbinding aan. Geef aandacht. Maak plezier. Luister. Daar word ik heel blij van! Ik geloof dat een fotoshoot empowering, gezellig, relaxed, vol plezier en een echte samenwerking is.

Mijn droom is dat jij het leven kan léven. Naast dat ik geloof dat je jezelf mag laten zien, waar je voor staat met je bedrijf en jij je ruimte in mag nemen.. wil ik dat jij met geweldige foto’s geld verdient met jouw bedrijf. Je bent online zichtbaar, je komt professioneel over en daarmee vergroot je het vertrouwen van je klant die voor jou gaat kiezen. 

Je verdient geld én je leeft óók je verlangen: anderen verder helpen. Het is een win-win voor iedereen! Uiteindelijk komt het neer op het leven léven! Zoals jij dat wilt. Create a life you love

Waarom je voor mij zou kiezen als fotograaf? Omdat ik meer ben dan een fotograaf. Ik heb een diploma als lifecoach en een opleiding afgerond in communication management. Ik heb (online) business opleidingen gevolgd, weet hoe online marketing in elkaar zit en hoe je een website maakt.

Meer weten over mij? Lees meer.. >

Leuke weetjes

 • Blogartikelen die na elke ongeveer 100 woorden een foto laten zien, worden 2 x meer gedeeld.
 • Visuele content zoals foto’s en video’s worden 40% meer gedeeld op social media
 • Het schijnt dat je 60% meer aanvragen krijgt als jou foto’s omhoog komen in lokale zoekresultaten

 • De betrokkenheid op Facebook is 3 x zo hoog door het delen van foto’s
 • Je kan 40% meer likes krijgen op Instagram door je gezicht te laten zien
 • Je brein verwerkt visuele beelden 60.000 keer sneller dan tekst

Wil jij weten of dit het aanbod is waarnaar jij op zoek bent?

 Ik maak graag vrijblijvend een afspraak voor een Personal Brand Call. We leren elkaar kennen en ik ben benieuwd waar je nu tegenaan loopt en of ik je daarbij kan helpen. Vul eenvoudig onderstaand formulier in en ik spreek je snel. 

1 + 3 =