LIGHT & AIRY

PRESET Collection

Creeër vertrouwen en trek klanten aan met de mooiste foto’s van jou en je bedrijf. Bewerk ze als een PRO!

NU tot 30 juni €34,99 (i.p.v €69)

Je herkent het vast wel. Je hebt een inspirerende post geschreven voor je volgers op social media. Bij de post wil je graag een foto van jezelf delen. Die zijn goed voor je herkenbaarheid en het vertrouwen voor nieuwe klanten. Klopt!

Je gaat op zoek of maakt zelf even een foto. Alleen voel je vaak dat de foto het net niet is of hij is veel te donker. Het duurt inmiddels alweer veel te lang en soms laat je die post maar zitten. Zonde! Je kunt er zo’n mooie impact mee maken. Dat kon anders vond ik. Makkelijker. Sneller. Mooier. 

Lightroom Presets voor Ondernemers

1500+ downloads

Average Rating: 5.0 stars (based on 11 ratings)

Met 1 klik de mooiste foto’s 

Mooie foto’s maken en delen is niet zo moeilijk. Iedereen kan het! Die donkere, onflatteuze foto’s kun je heel eenvoudig omzetten naar foto’s die MERK-waardig zijn.

Een foto maak je MERK-waardig door fotobewerking.
Dit is essentieel. Als ik mijn foto’s niet bewerk, zou jij nooit voor mij kiezen als fotograaf.

Om er als ondernemer online uit te springen en zo fijne klanten aan te trekken, heb ik high quality presets voor je gemaakt. Jij bewerkt supersimpel en snel jouw foto’s tot lichte, frisse beelden die passen bij jou als merk met 1 klik. 

“Ik vind de presets helemaal super, omdat ze zo’n natuurlijk effect hebben. Het geeft net dat beetje extra aan je foto, zonder dat er een te overduidelijk “filter” over je foto heen ligt.”

– Nienke –

〉 Mooie foto’s in 1 klik

〉 Kant-en-klare PRO fotobewerking

〉 Meteen in je inbox

〉 Werkt perfect met de gratis Lightroom app

〉 Geen voorkennis, iedereen kan het!

Fris!

Ik geniet steeds weer van Lia haar enthousiasme!
Toen ik aan het bewerken was, had ik niet het idee dat er nu zoveel veranderde. Tot ik op de voor en na knop klikte, een geheel andere foto! Frisser, sprankelender, kleurrijker…
Ik leer altijd een hoop van Lia haar workshops. Leuk voor mijn insta foto’s en het album van onze kleine man!
Dankjewel lieve Lia!

Maartje

Mooie resultaten!

Leuke presets om te gebruiken. Het invoeren is even wat uitzoek werk maar de uitleg van Lia is duidelijk stap voor stap. Een gemakkelijke manier om je foto’s een mooie look te geven!

Veerle

Mijn gevoel voor fotografie is

Mijn gevoel voor fotografie is minimaal en het lot werkt ook niet mee. Tegen de tijd dat ik klaar ben om een foto te maken is de betreffende ree net weggelopen of besluit de hond van mijn dochter zijn behoefte te doen. Mijn dochter krijg ik nauwelijks meer op de foto en als ik een mooi plaatje wil schieten is dat tegen de zon in. Dus dankzij de uitleg van Lia en de filters kan ik nu die foto’s die wat donker of te licht zijn verbeteren en heel acceptabel maken. Verder is het ook niet heel moeilijk en leuk om te doen dus ik ben met de uitleg alleen al heel blij.

Astrid Goseling

Waardevol

Ik vond Lia haar training over fotograferen met je telefoon en de uitleg van gebruik van de Lightroom app heel waardevol. Met een druk op de knop kan je een mooie consistente filter over je foto heen zetten. En daarnaast kan je het ook nog makkelijk aanpassen als je dat zou willen. Door de uitleg van Lia kan je de app nu ook makkelijker eigen maken. De tips in fotograferen heb ik gelijk meegenomen, de raster lijnen staan nu aan in mijn telefoon en ik let nu ook beter op de lichtinval. Lia zelf maakt ook schitterende foto’s. Dank je wel Lia voor alle waardevolle tips!

Mascha

Prachtig!

Ik ben enorm blij met de presets. Ik maak veel foto’s van mijn kindjes en met deze presets zien ze er prachtig uit. Ik ga ze ook gebruiken om de fotoboeken die ik maak nog mooier te maken 🙂

Lizzie Klepper

Kleine moeite groots effect

Lia heeft het voor elkaar gekregen om een praktische vertaling te maken naar het bewerken van foto’s. Met het gebruik van de presets verbeter je in één klik je foto. Ook heeft ze uitleg gegeven over de verschillende opties om zelf aan de slag te gaan met het bewerken van foto’s. Inmiddels regelmatig aan het spelen met foto’s in lightroom om te kijken hoe ik ze nog mooier kan maken. Want vooral met de tips ‘hoe maak ik een foto’ zijn m’n foto’s al heel erg vooruit gegaan! Kortom: een aanrader. En als ik een eigen bedrijfje had gehad, had ik me zeker ingeschrevenen voor de photowalk!

Maike

Fantastisch!

Ik ben erg blij met de presets en hoe gemakkelijk ze te gebruiken zijn in de Lightroom-app. Je kunt het verschil heel duidelijk zien, dit is echt “photo editing made easy”. Bedankt Lia, great job!

Yolanda Castellon

Verhelderend

Hele fijne en duidelijke beschrijving van hoe je mooie foto’s kan maken waarmee je direct aan de slag kan en kan uitproberen. Heel fijn, bedankt!

Willeke Brink

Inzichtelijk

Lia stuurde mij de presets via e-mail toe nadat ik mij had aangemeld via Instagram. Mijn eerste indruk was dat het erg overzichtelijk was en als ik met haar contact opnam reageerde zij eigenlijk ook gelijk. Ik was op zoek naar iets meer begeleiding om mooie foto’s te kunnen maken van mijn baby maar ook voor mijn bedrijf. Met de presets die ik toegestuurd heb gekregen kan ik mooiere foto’s maken. Ook fijn om wat handige tips om nog mooiere foto’s te kunnen maken. Ik ben er heel erg blij mee en je kunt zien dat zij er heel veel moeite in heeft gestopt.

Sandra

Super leuk!

Het duurde even maar ik heb de filmpjes in etappes gekeken.. ik gebruik het alleen voor privé fotootjes, maar kan hier erg van genieten! Heel leuk ook om wat meer te leren over fotografie! Ik ben nog wel wat aan het experimenteren, maar ben er heel blij mee. Super dat je jouw kennis op deze manier deelt en anderen inspireert.. thanks!

Annemarie Huson

Super natuurlijk

Ik vind de presets helemaal super, omdat ze zo’n natuurlijk effect hebben. Het geeft net dat beetje extra aan je foto, zonder dat er een te overduidelijk “filter” over je foto heen ligt. Super om mooie foto’s van mijn zoontje mee te bewerken!

Nienke

MERK-waardig

Een sterk merk heeft aantrekkingskracht en daarmee heb je een grotere kans om impact te maken. Dat is één van de redenen dat je bent begonnen met ondernemen. Je wilt impact maken en doen wat je het liefste doet. 

Een MERK bestaat o.a. uit woorden, een logo, kleuren én ook afbeeldingen. Zorg dat je afbeeldingen aansluiten bij het gevoel die jij wilt uitstralen

Ik vergelijk het altijd met een garage waar je 2ehands auto's koopt en een prachtige showroom met gloednieuwe auto's. Dat is een heel ander gevoel. Dit is precies wat je met Presets voor je foto's doet!  

 

Presets voor Lightroom Lia Remmelzwaal Fotografie

1500+ downloads

Average Rating: 5.0 stars (based on 11 ratings)

Light & Airy Preset Collection

Zomeraanbieding tot 30 juni

€ 34,99 (i.p.v.  € 69)

Wees online zichtbaar met MERK-waardige smartphone foto's zodat je vertrouwen creëert en die fijne klanten aantrekt. Met de Light & Airy Preset Collection geef je jouw foto's elke keer moeiteloos een lichte look & feel met 1 klik. 

Je krijgt 5 high quality presets (4 kleur en 1 zwart/wit) die je supermakkelijk installeert op je telefoon. Ik help je stap voor stap met video's als je dit nog nooit eerder hebt gedaan. Binnen no-time doe je het zelf en heb je de mooiste foto's!

  • 5 high quality presets
  • lichte, frisse uitstraling
  • speciaal voor je telefoon
  • direct aan de slag
  • vragen? Je kunt me altijd mailen


BONUS
: je krijgt van mij een 32 pagina's tellende e-guide om prachtige foto's te maken met je smartphone, zodat jouw presets supergoed werken. Ik geef je mijn beste advies! 

Let's go! Transformeer jouw foto's met je smartphone for a lifetime en dat voor maar € 34,99 (i.p.v. €69).  

Fotobewerking made easy in de gratis Lightroom App

Zo eenvoudig is het

"Ik ben heel blij met de presets. Lightroom werkt heel eenvoudig. De beelden spreken veel meer. De presets halen naar voren waar het om gaat in de foto. Ik vind de beelden er helder door worden. Mijn feed op Instagram is nu mooi op elkaar afgestemd."

Chantal Philips

Presets voor Lightroom

Schuif van links naar rechts

Before & After

Presets voor Lightroom Lia Remmelzwaal FotografiePresets voor Lightroom Lia Remmelzwaal Fotografie
Presets voor Lightroom mobiel Lia Remmelzwaal FotografiePresets voor Lightroom mobiel Lia Remmelzwaal Fotografie
Professionele Presets voor Lightroom After-1Professionele Presets voor Lightroom After-1

Veelgestelde vragen

Hoe download ik de presets?
Heel eenvoudig: je krijgt van mij toegang tot een online omgeving. Hier vind je alles om aan de slag te gaan met de presets. Ik heb een aantal video's voor je klaarstaan, een installeergids én leuke extra's om beter te fotograferen. Jij maakt vandaag nog mooiere foto's! 

Wat is een preset eigenlijk en hoe werkt het?
Een preset is een filter die je over je foto plaatst. Deze presets zijn speciaal ontworpen voor de gratis versie van de Lightroom App. Met 1 klik en binnen 10 seconden geef jij jouw foto's direct een geweldige upgrade. 

Heb ik technische kennis nodig?
Nope! Bij de presets krijg je een aantal video's waarin ik je stap voor stap meeneem om de presets te installeren en te werken met deze fantastische gratis app. Het is echt eenvoudig! Ik weet zeker dat je er heel enthousiast van wordt. Kom je er toch niet uit? Dan kun je mij altijd je vragen stellen. 

Kan ik deze presets weer gebruiken als ik een nieuwe telefoon heb?
YES! Ze zijn voor altijd van jou. Je kunt de presets in de online omgeving terugvinden om te downloaden. Of je slaat ze eenvoudig op op je computer 🙂 

Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding

Hi, mijn naam is Lia!

Ik weet nog dat ik begon met fotograferen en ik me afvroeg wat er miste aan mijn foto’s. Het voelde niet goed genoeg. Tot ik erachter kwam dat foto’s bewerking nodig hebben om ze die 'WOW-factor' te geven. En dat het ook wel handig is om meer over fotograferen te leren natuurlijk.

Toen ik in 2017 ging online ondernemen merkte ik al snel dat ik veel beeldmateriaal nodig had voor mijn online zichtbaarheid. Wat ik belangrijk vond, was een kwalitatief sterke uitstraling die helemaal bij mij past. Ik deed fotoshoots én ging zelf met mijn telefoon fotograferen. Dit was ideaal en zo ontstond het idee voor ondernemers zoals jij die graag ook de day-to-day business fotograferen. 

Als jij net als ik gelooft in de kracht van mooi beeld en zichtbaarheid om er online uit te springen en de leukste klanten aan te trekken, heb ik deze prachtige PRO presets voor je gemaakt + e-guide met mijn beste fototips. Jij krijgt zo een consistente look & feel voor jouw bedrijf als coach, creatieveling of blogger met ‘photo editing made easy’. Het is een skill for life die je binnen een paar uurtjes leert. 

 

DEEL JE FOTO'S MET VERTROUWEN EN PLEZIER!

dit alles met 50% korting
nu voor maar € 34,99 i.p.v. €69