Happy Valentine! 

Yes, hier heb ik de hele week naar uitgekeken:

de BIG GIVE-AWAY!

Op deze liefdevolle dag ga ik een fantastisch cadeau delen waar ik zelf áltijd enorm enthousiast van word als fotograaf. 

Mijn complete presetbundel t.w.v. € 59,-! 

Ik ga je mijn complete presetbundel (met 10 presets!) geven inclusief uitgebreid ebook met mijn allerbeste tips om mooie foto’s te maken én uitgebreide videotraining om lekker wegwijs te worden met de gratis Lightroom App. 

Het enige wat ik van je vraag in ruil voor de complete presetbundel is een review of feedback.

WOW!  

Meld je hieronder aan. Je ontvangt per mail een code. 

* indicates required

Dít is wat het met je foto’s doet
Schuif van links naar rechts

Before & After

Professionele Presets voor Lightroom After-1Professionele Presets voor Lightroom After-1
Professionele Presets voor Lightroom before - Hienke-1Professionele Presets voor Lightroom before - Hienke-1
Presets voor Lightroom mobiel Lia Remmelzwaal FotografiePresets voor Lightroom mobiel Lia Remmelzwaal Fotografie

Wat supertof dat jij de Presetbundel wilt! Presets zijn een soort filter, maar dan beter. Ik geef je graag dit geweldige cadeau waarmee jij jouw foto’s een WOW-factor geeft. 

Wat moet je doen?

Meld je aan
Meld je aan door je in te schrijven via onderstaande knop. Je krijgt automatisch een emailtje met een code. Met die code + knop krijg jij de presetbundel he-le-maal gratis t.w.v. € 59,-. Dit is mijn complete presetbundel! Om de presets goed te laten werken, vind je er ook een uitgebreid e-book over smartphone fotograferen met mijn beste tips! 

Review / Feedback
Het enige wat ik van je vraag in ruil voor de presetbundel is een review of feedback. Wat vind je ervan? Je ontvangt na het downloaden van de presets van mij een mailtje, zodat jij jou review kunt geven. Je helpt me enorm en ik hoop jou een geweldig cadeau te geven!

Meld je hieronder aan. Je ontvangt per mail een code. 

* indicates required

Misschien heb je eerst wat vragen?

Hoe download ik de presets?
Heel eenvoudig: je krijgt van mij toegang tot een online omgeving. Hier vind je alles om aan de slag te gaan met de presets. Ik heb een aantal video’s voor je klaarstaan, een installeergids én leuke extra’s om beter te fotograferen. Jij geeft vandaag jouw foto’s nog een pro uitstraling!

Wat is een preset eigenlijk en hoe werkt het?
Een preset is een filter die je over je foto plaatst. Deze presets zijn speciaal ontworpen voor de gratis versie van de Lightroom App. Met 1 klik en binnen 10 seconden geef jij jouw foto’s direct een geweldige upgrade. 

Heb ik technische kennis nodig?
Nope! Bij de presets krijg je een aantal video’s waarin ik je stap voor stap meeneem om de presets te installeren en te werken met deze fantastische gratis app. Het is echt eenvoudig! Ik weet zeker dat je er heel enthousiast van wordt. Kom je er toch niet uit? Dan kun je mij altijd je vragen stellen. 

Kan ik deze presets weer gebruiken als ik een nieuwe telefoon heb?
YES! Ze zijn voor altijd van jou. Je kunt de presets in de online omgeving terugvinden om te downloaden. Of je slaat ze eenvoudig op op je computer 🙂 

Meld je hieronder aan. Je ontvangt per mail een code. 

* indicates required

 

Hi, mijn naam is Lia!

Mijn telefoon staat elke dag weer vol met nieuwe foto’s. Of het nu voor mijn bedrijf is of als mama. Ik hou ervan om de kleine dagelijkse momenten vast te leggen! 

Nu ik mama ben, maak ik superveel foto’s met mijn telefoon van mijn zoontje. Bijna elke avond scroll ik opnieuw door m’n foto’s. Ik zou bijna vergeten dat m’n zoontje zo klein is geweest. Laat staan als hij straks 2 jaar is. Of 6 of 15! Ik kies de mooiste foto’s uit voor een fotoboek die ik maak en bewerk ze eenvoudig met de gratis Lightroom app op mijn telefoon.  

Dit enthousiasme deel ik graag met jou en daarom heb ik presets voor je. Ik leg je stap voor stap uit hoe het werkt. Zo kun jij straks precies wat ik kan! Of je nu ondernemer, mama óf allebei bent! Jij maakt de mooiste foto’s <3

Ik geef de presets weg in ruil voor een review of feedback. Je helpt me er enorm mee en ik hoop jou een fantastisch cadeau te geven!

Presets Smartphone Lightroom

"Door de presets krijgen mijn foto's direct een andere uitstraling. Het is een hele fijne manier om mijn foto's in mijn huisstijl te krijgen, waardoor mijn brand voor mijn gevoel ook sterker staat. Foto's maken en gebruiken is zo een stuk makkelijker en leuker! Iedereen kan dit."

Hienke Nuninga

"Ik ben heel blij met de presets. Lightroom werkt heel eenvoudig. De beelden spreken veel meer dan eerst. De presets halen naar voren waar het om gaat in de foto. Ik vind de beelden er helder door worden. Mijn feed op Instagram is nu mooi op elkaar afgestemd. "

Chantal Philips

"Lia’s foto’s zijn heel mooi licht en dit wilde ik ook voor mijn zelfgemaakte foto’s. Waar ik het meest blij mee ben en waarmee de foto’s echt naar een hoger niveau getild worden, is de nabewerking die je zelf kunt doen: mijn foto’s zijn prachtig licht geworden! Door de presetbundel van Lia durf ik mijn zelfgemaakte beelden met trots naast die van haar te plaatsen!"

Dinette van Velzen