mini training
Smartphone fotograferen & contentcreatie
dag 5 | foto’s plannen

foto’s plannen

de laatste dag alweer van de mini training!

Wat ontzettend goed dat je tot hier bent gekomen. Ik hoop echt dat je veel waarde uit deze mini training haalt. 

Misschien heb je wel gemerkt tijdens de training dat het tijd vraagt om een foto te maken. Wat handiger is, is om meer foto’s te maken op 1 moment en ze vervolgens in te plannen. Dat gaat een echte timesaver voor je zijn!

Zelf maak ik gebruik van de de app Planoly. In onderstaande video neem ik je stap voor stap mee in hoe deze app werkt. Wat je gaat leren?

– Hoe laad je jouw foto’s in?
– Hoe kun je schuiven met jouw foto’s binnen je feed?
– Hoe kun je foto’s inplannen? 
– En hoe werkt het vervolgens op je telefoon? 

Bekijk de onderstaande video. 

 

wat wil jij doen na deze mini training?

Wil jij jouw eigen prachtige beeldbank eenvoudig maken met je smartphone voor jouw online zichtbaarheid? Dan heb ik dé online training waarin je leert hoe je zelf geweldige foto’s maakt en eenvoudig een beeldbank opbouwt voor jouw bedrijf. Is dit ook herkenbaar voor jou?   

  • Je wilt veel meer inzetten op social media en daar heb je nu geen foto’s voor
  • Je hebt nu geen budget voor een uitgebreide fotoshoot met een fotograaf, maar je wilt wel graag prachtige foto’s voor je online zichtbaarheid
  • Je wilt persoonlijke foto’s voor je social media die authentiek zijn

Maak zichtbaar zijn makkelijk en doe alles vanaf 1 plek: je smartphone! Ik leer je met 1 tool fotograferen, bewerken én foto’s beheren. Let’s grow! Ga samen met mij werken aan jouw professionele zichtbaarheid in beeld en doe mee aan mijn mijn training ‘Groei met Beeld – Smartphone Fotografie & Contentcreatie voor Ondernemers’.

Klik even op bovenstaande link om te zien wat de training allemaal inhoud. Ik heb de training gemaakt met alles wat ik teruggekregen heb van ondernemers zoals jij. Met deze training breng je jouw foto’s naar een hoger level en sluiten exact aan bij hoe jij wilt overkomen. Door een professionele uitstraling word je meer serieus genomen én bouw je vertrouwen op bij jouw klant. Zo trek jij de leukste klanten aan!

Dat kan ook gewoon met je smartphone. Die gebruik ik zelf ook! 

Trek jouw klanten aan, verdien geld en leef je missie: een impact op anderen maken met werk wat je het allerleukste vindt!

Speciaal voor jou als deelnemer aan deze minitraining, krijg jij nu met € 80,- korting toegang tot dit uitgebreide programma. Je betaalt geen € 247,-, maar 167 euro. Het is eigenlijk een investering voor een lifetime, omdat je deze tools kent en weet hoe je het moet doen. Je hoeft er niet meer over na te denken, alles staat klaar. Dan kun je er altijd iets mee! Je kunt vandaag nog starten en morgen al je eerste mooie foto online plaatsen. 

Heb jij al goede fotografie & content skills? Dan heb ik ook de module fotobewerking voor je. In deze training leer je eenvoudig en snel hoe je jouw foto’s er met 1 klik professioneel uit laat zien. Je geeft hiermee dé finishing en consistente touch aan je foto’s en de uitstraling van je bedrijf. Lees hier alles over de module fotobewerking

Ik kijk er naar uit om samen met jou aan de slag te gaan!

Follow @Instagram