IMAGINE the life of your dreams, let’s PHOTOGRAPH it & make it HAPPEN

Hoe kun je een personal branding shoot inzetten om verbinding te maken met je klanten ÉN je dromen waar te maken? Hoe kun jij een fotoshoot helemaal op jouw eigen manier doen en niet zoals het hoort? Hoe krijg je mooie professionele foto’s die jouw energie overbrengen op de persoon die naar je kijkt? 

In de MANIFEST Brand Shoot neem ik je 8 weken mee om in de energie van je verlangen te stappen en de meest authentieke brand foto’s voor jou te creëren boordevol gevoel, plezier en een bekrachtiging van jouw wens en intentie voor jezelf en de mensen om je heen.

Tijdens en na onze samenwerking voel jij een upliftende energie. Je krijgt simpele, korte oefeningen waarmee jij aandacht geeft aan dat wat er voor jou toedoet – your energy flows where intention goes. Hiermee geven we samen vorm aan jouw fotoshoot en ga je de kracht van transformatie ervaren met fotografie

Je voelt je bekrachtigd in je missie om de wereld mooier, bewuster, fijner, gezonder, leuker te maken en een leven te creëren waar jij van droomt. Met foto’s die je vol zelfvertrouwen deelt. 

MANIFEST Brand Shoot Experience - Personal Branding Fotografie - Lia Remmelzwaal

Stel je maar eens voor.. 

.. je hebt het verlangen om financieel vrij te zijn, je woont op een fijne plek in de natuur, je doet elke dag waar je blij van wordt (je werk, persoonlijke ontwikkeling, yoga, dans), je voelt je vrij, energiek, ontspannen, geniet van lekker eten, hebt een moestuin of diertjes, je reist en het allerbelangrijkste; je brengt veel tijd door met de mensen waar je van houdt.

Jij hebt ook een droom. Verlangens. Die je wilt waarmaken. Hoe zou het zijn om je dromen en verlangens in het NU te fotograferen?

Met de MANIFEST Brand Shoot wil ik je jouw dromen en verlangens in het HIER & NU laten ervaren en voelen. Met de foto’s als tastbaar resultaat die je in al je marketing uitingen deelt. 

Er is niets krachtiger dan het gevoel dat je al iets doet, bent of hebt om het te manifesteren.

Laat mij het leven en de business fotograferen
in lijn met je pure verlangen

 

Als dit bekend voor je klinkt

DAN BEN JE OP DE JUISTE PLEK!

Je houdt van groeien, ontwikkelen, alles uit het leven halen. Je hebt 1001 ideeën, houdt van het ondernemen en nog meer van de groei die jij ziet bij jouw klanten. Jij voelt dat innerlijk vuur om anderen verder te helpen en oprechte verbinding aan te gaan. 

Inmiddels heb je ook al één of meerdere Branding Shoots gedaan. Helemaal goed en mooi. Maar nu mag het anders!

Je fotoshoot mag een experience zijn. Een embodiment van wie jij mag zijn – voor nog meer impact – én het leven waar je van droomt. 

De MANIFEST Brand Shoot Experience is een fotoshoot die ongekend is in haar soort. Je stapt in de persoon die haar dromen en verlangens waarmaakt. De ULTIEME gevoelsexperience waarin met elke foto die je deelt jouw intentie voelbaar is. 

Wat gaat er gebeuren voor je leven en business als je twee maanden all-in gaat voor je verlangen, stapt in de persoon die je mag zijn om het waar te maken én dit ook VOELT?

MANIFEST-Brand-Shoot-Experience-Lia-Remmelzwaal-Fotografie

Wat is het resultaat? 

=

Heb jij de meest persoonlijke foto’s ooit. De shoot gaat helemaal over wat jij in deze wereld wilt manifesteren en wie jij daarvoor mag zijn (en trek je juist fijne klanten aan die bij je passen)

=

Elke foto die jij van jezelf ziet en deelt staat symbool voor jouw verlangen om dit waar te maken en voel je de vrouw die je van binnen al bent (om zo voor die impact te blijven gaan)

=

Voel je hoe het is om te stappen in het leven waar je zo naar verlangt met foto’s als tastbaar resultaat die je overal in je (online) marketing kunt gebruiken (om impact en omzet te maken) 

=

Hebben wij samengewerkt vanuit volle aandacht en verbinding (om zo de mooiste foto’s vol gevoel en authenticiteit te maken)


Once you make a decision, the universe conspires to make it happen

 

Mindful Brand Fotoshoot - Lia Remmelzwaal Fotografie
Mindful Brand Fotoshoot - Lia Remmelzwaal Fotografie
Mindful Brand Fotoshoot - Lia Remmelzwaal Fotografie
Mindful Brand Fotoshoot - Lia Remmelzwaal Fotografie
Mindful Brand Fotoshoot - Lia Remmelzwaal Fotografie

Deze experience is hélemaal voor jou als.. 

=

Je ALL-IN wilt gaan. je bent bereidt bent om te doen wat nodig is en je bent bereidt om te investeren in jezelf

=

Je gelooft in de kracht van visualiseren 

=

Je een gevoelsmens bent met een groot empatisch vermogen en intens kunt genieten van bijvoorbeeld muziek, dans, eten

=

Je impact wilt maken op anderen voor een mooiere, gezondere, leukere, betere wereld én een leven voor jezelf wilt creëren waar je van droomt

=

Je durft los te laten hoe het hoort en vol overgave durft mee te gaan op alles wat je gaat ervaren tijdens deze experience 

Dit is wat we gaan doen

MANIFEST Brand Shoot Experience

UNLEASH YOUR DREAMS – 8 WEEKS | €1995  

 

MANIFEST Brand Shoot Experience
Je krijgt een fotoshoot van +/- 4 uur waarin we jouw verlangen gaan fotograferen. Verwacht geen reguliere fotoshoot. Dit is een experience. We gaan stappen in je verlangen, je dromen en wie je mag zijn. Je gaat het voelen en ervaren.

PRE-MANIFEST Brand Shoot Call
We gaan praten over je verlangens. Wat je wilt waarmaken. Welke thema’s zijn mogelijk en hoe gaan we dit vormgeven. Let op: we gaan geen specifieke foto’s voor je website maken. Dat is niet de kracht van de Manifest Brand Shoot. Het mag juist ontstaan vanuit vertrouwen.


Authentieke foto’s
Je krijgt de meest authentieke foto’s (+/- 60 digitale foto’s incl. naam voor SEO-doeleinden) die je voor je online zichtbaarheid en al je marketing uitingen kunt gebruiken.
De foto’s zijn het ultieme resultaat van jouw verlangen. Je bent hiermee enorm trouw aan jezelf gebleven. Juist doordat je helemaal in je eigen dromen en verlangen bent gestapt. Dit maakt het authentiek en persoonlijk in heel je online zichtbaarheid. Elke foto is de bevestiging van jouw wens en intentie. 

Een STIJL-paspoort t.w.v. 666 euro
Door jouw authentieke looks te creëren voel jij je helemaal aligned met wie jij mag zijn en stap jij in 1 tel in jouw meest krachtige versie van jezelf! Bij het creëren van jouw eigen looks kijken we onder de diepere lagen van wie jij bent geworden, maar wie jij echt bent. Die persoon die onder al die mooie lagen verstopt zit, dat is degene die we weer gaan laten stralen als nooit tevoren. Jouw STIJL-paspoort wordt verzorgd door Janine Bakkenes (De Intuïtief Stylist). 


Korte en krachtige oefeningen
Om je verlangens te zien, voelen en ervaren krijg je zowel vooraf als tijdens de fotoshoot mooi (korte) deep dive opdrachten om helemaal je energie te geven aan wat jij wilt manifesteren. 
Je krijgt hiervoor toegang tot een online omgeving. 

Mijn persoonlijke 1:1 aandacht en nabewerking
Een fotoshoot alleen al is een VIP experience. Je krijgt mijn volle aandacht zowel voor, tijdens als bij aflevering van de foto’s. Ik ben er om je helemaal mee te nemen in het proces, je lekker op je gemak te laten voelen voor de camera, plezier te maken en je essentie en verlangens te fotograferen. 

ÉN verrassingen! 
Alles om je te inspireren, motiveren en te herinneren aan het volgen van je hartverlangen.

Jouw investering voor deze geweldige experience is € 1995,- excl. btw en reis- en parkeerkosten. In twee termijnen betalen is mogelijk. 


By placing into your imagination what you want and assuming the feeling of that wish is already fulfilled, you go through your life feeling that you will transform”

 

Inspireren & motiveren om impact te maken en je verlangen te volgen

Hi, mijn naam is Lia! Mindful Personal Branding Fotograaf en ik fotografeer ambitieuze coaches en dienstverlenende ondernemers die dat innerlijk vuur voelen om impact te maken met hun werk en een leven te creëren waar ze van houden. 

De wereld heeft vrouwen nodig die hun mooiste leven vormgeven. 

Via fotoshoots & trainingen wil ik je inspireren en motiveren om authentiek zichtbaar te zijn en jouw verhaal, kennis en visie met de wereld te delen. 

De afgelopen jaren heb ik heel veel prachtige ondernemers voor mijn lens gehad. Ieder met haar unieke talenten, verhaal en purpose. Ik vind het echt een voorrecht om samen een ‘split second’ in ons (ondernemers)leven te delen. De verbinding aan te gaan en een hoogwaardig resultaat vast te leggen vanuit jouw energie.

Ik geniet ervan als we fotograferen, gesprekken hebben en ik je kan inspireren om met vertrouwen voor de camera te staan. Juist door helemaal in het moment te zijn en je zintuigen te gebruiken creëren we prachtige foto’s en ga je vol overgave en vertrouwen genieten van de fotoshoot. Het is voor je business ÉN een enorm cadeau voor jezelf.

Sunset Brand Shoot

Ik ben Lia heel dankbaar voor de fantastische foto’s die ze heeft gemaakt!

Het was echt even raar, poseren voor een camera, maar door Lia’s spontane en open houding wist ze me direct op m’n gemak te stellen. Door haar prikkelende en verrassende vragen werd het geen poseersessie, maar een spontaan gesprek waarbij ze toevallig ook nog mooie foto’s maakte.

Een aanrader voor iedereen die graag zichzelf wil laten zien op foto’s, zelfs als je dat best een beetje eng vindt. Ik wil volgende week weer!

Hiske Kuilman

Ik wilde goede foto’s voor op mijn website, die echt laten zien wie ik ben. En waarbij mijn passie tot z’n recht komt. Ik ben superblij met het resultaat en vind de foto’s, die Lia heeft gemaakt, waanzinnig goed gelukt!

Daar waar ik van tevoren nerveus voor was en overtuigingen naar mezelf toe had, is het Lia gelukt mij vast te leggen precies zoals ik had gehoopt. De minishoot met Lia is een feest om te ervaren. Eigenlijk een ontdekkingsreis naar jezelf. Jezelf durven laten zien, is je kracht tonen door je kwetsbaar op te stellen.

Lia legt je niet alleen met haar camera op een professionele wijze vast, ondertussen luistert ze empathisch en coacht je ook nog eens op dat wat tijdens de shoot los komt.

Een multitalent, die mij met haar sprankeling en warme benadering zodanig enthousiast maakt dat ik Lia aan iedereen wil aanbevelen. Lia is een dikke, vette tien waard!

Ilona Brook

Ik wilde een personal brand van mezelf maken, en daarbij zijn goede foto’s van essentieel belang. Lia heeft de essentie van wat ik wil uitstralen precies weten vast te leggen in beeld. Maar niet alleen de foto’s zijn heel goed. Ook de voorbereidingen, natuurlijk de dag zelf en het contact erna waren fijn. Door de goede voorbereidingen wisten we waar we aan toe waren en konden we gelijk aan de slag.

De tijd vloog voorbij en ik voelde me comfortabel en kon genieten van het moment, wat terug te zien is op de foto’s. Lia is creatief, luistert, ziet wat je nodig hebt en denkt met je mee. Daarnaast heeft ze een natuurlijke rust en leiderschap over zich, wat me het vertrouwen gaf wat nodig is voor de camera. Misschien vind je een investering als deze spannend, maar ik heb dit als een cadeau een mezelf ervaren! Het is leuk om te doen. Ik heb nu foto’s waar ik blij mee ben! Ik gebruik ze voor mijn website en social media, en elke keer denk ik; ja dit bén ik, en ik ben er trots op. Ik zou het zo nog een keer doen!

Hienke Nuninga

Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot voor Ondernemers-11
Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot voor Ondernemers-10
Fotoshoot Ondernemers Lia Remmelzwaal Leiden Amsterdam Haarlem Noordwijk photowalk Foto
MANIFEST-Brand-Shoot-Experience-Lia-Remmelzwaal-Fotografie
Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding

YES!

Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot voor Ondernemers-11
MANIFEST-Brand-Shoot-Experience-Lia-Remmelzwaal-Fotografie
Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding
Photowalk Ondernemers Natuur Fotoshoot voor Ondernemers
Professionele Presets voor Lightroom Website Lia Remmelzwaal Fotografie-1
https://liaremmelzwaalfotografie.nl/fotoshoot-alessia-digiacomo/
Lia Remmelzwaal Fotografie - Personal Branding - Photowalk - Fotoshoot voor Ondernemers
Lia Remmelzwaal Fotografie - Personal Branding - Photowalk - Fotoshoot voor Ondernemers
MANIFEST-Brand-Shoot-Experience-Lia-Remmelzwaal-Fotografie

Een Branding Fotoshoot voor EMBODIMENT van je verlangen, met persoonlijkere FOTO’S dan ooit zodat je met jouw online zichtbaarheid meer impact en omzet maakt!

 

Dit is wat we gaan doen

MANIFEST Brand Shoot Experience

UNLEASH YOUR DREAMS – 8 WEEKS | €1995  

 

MANIFEST Brand Shoot Experience
Je krijgt een fotoshoot van +/- 4 uur waarin we jouw verlangen gaan fotograferen. Verwacht geen reguliere fotoshoot. Dit is een experience. We gaan stappen in je verlangen, je dromen en wie je mag zijn. Je gaat het voelen en ervaren.

PRE-MANIFEST Brand Shoot Call
We gaan praten over je verlangens. Wat je wilt waarmaken. Welke thema’s zijn mogelijk en hoe gaan we dit vormgeven. Let op: we gaan geen specifieke foto’s voor je website maken. Dat is niet de kracht van de Manifest Brand Shoot. Het mag juist ontstaan vanuit vertrouwen.


Authentieke foto’s
Je krijgt de meest authentieke foto’s (+/- 60 digitale foto’s incl. naam voor SEO-doeleinden) die je voor je online zichtbaarheid en al je marketing uitingen kunt gebruiken.
De foto’s zijn het ultieme resultaat van jouw verlangen. Je bent hiermee enorm trouw aan jezelf gebleven. Juist doordat je helemaal in je eigen dromen en verlangen bent gestapt. Dit maakt het authentiek en persoonlijk in heel je online zichtbaarheid. Elke foto is de bevestiging van jouw wens en intentie. 

Een STIJL-paspoort t.w.v. 666 euro
Door jouw authentieke looks te creëren voel jij je helemaal aligned met wie jij mag zijn en stap jij in 1 tel in jouw meest krachtige versie van jezelf! Bij het creëren van jouw eigen looks kijken we onder de diepere lagen van wie jij bent geworden, maar wie jij echt bent. Die persoon die onder al die mooie lagen verstopt zit, dat is degene die we weer gaan laten stralen als nooit tevoren. Jouw STIJL-paspoort wordt verzorgd door Janine Bakkenes (De Intuïtief Stylist). 


Korte en krachtige oefeningen
Om je verlangens te zien, voelen en ervaren krijg je zowel vooraf als tijdens de fotoshoot mooi (korte) deep dive opdrachten om helemaal je energie te geven aan wat jij wilt manifesteren. 
Je krijgt hiervoor toegang tot een online omgeving. 

Mijn persoonlijke 1:1 aandacht en nabewerking
Een fotoshoot alleen al is een VIP experience. Je krijgt mijn volle aandacht zowel voor, tijdens als bij aflevering van de foto’s. Ik ben er om je helemaal mee te nemen in het proces, je lekker op je gemak te laten voelen voor de camera, plezier te maken en je essentie en verlangens te fotograferen. 

ÉN verrassingen! 
Alles om je te inspireren, motiveren en te herinneren aan het volgen van je hartverlangen.

Jouw investering voor deze geweldige experience is € 1995,- excl. btw en reis- en parkeerkosten. In twee termijnen betalen is mogelijk. 

Boek hier jouw matchcall

Vul de vragenlijst in en laten we elkaar spreken om te zien of we een match zijn en jij de experience ingaat.

HEB JE NOG VRAGEN?

FAQ

Wat als ik een Matchcall boek?

Als je een matchcall wilt boeken, kom je op een pagina waarin ik je een aantal vragen stel. Ik kijk goed of we een match zijn en zal je een voorstel sturen om samen een Zoomcall in te plannen voor een kennismaking. Pas na onze call kun je beslissen of deze experience voor jou is. Boek alleen je matchcall als je echt ALL-In wilt gaan voor deze experience. 

Is alles mogelijk om te fotograferen?

Ok ok, bijna alles is mogelijk! Het kan goed zijn dat ik sommige dromen of verlangens niet ter plekke kan fotograferen (stel je wilt in Australië wonen bijvoorbeeld, maar in welk huis zou je daar wonen? En hoe ziet die eruit? Als er zo’n mooie plek in Nederland is, why not start there?!) 

Voor wie is dit niet?
  • Dit is niet voor jou als je nog teveel bezig bent met hoe je overkomt op camera.
  • Als je niet bereid bent om te investeren. Naast de experience komen er extra kosten bij voor locatiehuur (300-650 euro), visagie & hairstyling (165-200 euro), reizen, props etc. 
  • Als je geen zin hebt om ‘the work’ te doen. Het is geen reguliere fotoshoot. Ik heb tussendoor leuke, kleine en grote deep dive oefeningen voor je. 
  • Als je voor een villa wilt pronken om te laten zien wat je hebt. Dat is niet waar het omgaat.

    We fotograferen in een villa als dat je droom is om daar te wonen. In de keuken, in de woonkamer, in de tuin. Zo stap je helemaal in het gevoel dat je het al daadwerkelijk gemanifesteerd hebt.

Kan ik in termijnen betalen?

YES, je kunt in twee termijnen betalen. 

Ik heb nog een andere vraag. Hoe kan ik je bereiken?

Stuur me al je vragen naar hello@liaremmelzwaal.nl. Ik beantwoord ze graag!