Aandacht Voor Elkaar - Fotoshoot

Voor bewuste busy koppels die weten wat belangrijk is in het leven en op een geweldige manier aandacht voor elkaar willen

Ja, wij willen aandacht voor elkaar

Aandacht voor Elkaar – Fotoshoot

Wist je dat stellen gemiddeld negen minuten per dag tijd hebben om met elkaar te praten?
Tuurlijk geef je ’s ochtends een kus, klets je even tijdens het eten, maar er is zelden tijd om echte aandacht aan elkaar te geven.
Die aandacht die je voor elkaar hebt als je elkaar net kent.

Heb jij zin in een date waarin je echt die aandacht voor elkaar hebt?
Waarin jullie je op een superleuke manier richten op elkaar?

Boek dan de Aandacht voor Elkaar – Fotoshoot! Ik koppel in deze fotoshoot aandacht voor elkaar
met verbinding, heel veel plezier en prachtige beelden.

"Let love flow"

Ik hou van de liefde, van verbinding en plezier! Als ik fotografeer, kan ik ontzettend genieten van de stellen die tegenover me staan en grappige opdrachtjes van me krijgen. Die heel simpel zijn, maar waardoor je samen zo heerlijk kunt lachen. In mijn fotografie ga ik verder dan fotograferen. Ik wil jullie kwaliteitstijd voor elkaar geven. Tijd waarin je je echt op elkaar richt. En daarom de Aandacht Voor Elkaar – Fotoshoot!

Dat tijd met elkaar doorbrengen in je relatie belangrijk is; dat weet je vast wel. Maar door een drukke baan, afspreken met vrienden, kinderen of sporten is er steeds minder tijd voor elkaar.

Het is gewoon weleens nodig om de agenda’s te pakken en je date in te plannen. Niks mis mee! En de Aandacht Voor Elkaar -Fotoshoot mag je echt als date zien. Je kunt natuurlijk uit eten gaan of een andere activiteit inplannen, maar ik kan je verzekeren: dit is zo onwijs leuk!

Ik geloof echt dat het superbelangrijk is om echt aandacht aan elkaar te geven. Elkaar te zien, te waarderen en lol te hebben. En hoe mooi is het dat je dit tijdens een fotoshoot kunt doen en ook prachtige beelden krijgt?

Echte aandacht voor elkaar, heel veel plezier én prachtige beelden. 

Lia! Wat was onze shoot een bijzonder gebeuren. De vragen die we tijdens het fotograferen beantwoorden en de leuke opdrachten maakte dat we ontspannen waren. Dat is zo mooi terug te zien op de foto’s. Nogmaals dank je wel!
Sander & Lisette

Stel je eens voor..

 • Je hebt een Aandacht voor Elkaar – Fotoshoot geboekt, spannend! Na boeking zit er een vragenlijst in je inbox. Hmm, interessant. Oh wow, moet ik dat allemaal invullen? Nee hoor, je mag de meest bijzondere vragen voor jou kiezen. Vragen die gaan over jullie.
 • De datum van de fotoshoot komt dichtbij. Je kijkt ernaar uit en je hebt de vragen beantwoord. Je bent nieuwsgierig naar wat je partner heeft ingevuld. Oeh, wat zal het zijn?
 • Yes, de dag van de fotoshoot! We ontmoeten elkaar op de afgesproken plek en kletsen wat. Lekker ongedwongen en ontspannen. We kiezen mooie plekken uit om te fotograferen en jullie gaan je op elkaar richten. De camera raakt op de achtergrond en jullie vertellen elkaar bijzondere, leuke, grappige dingen. Het draait allemaal om veel lol, verbinding en aandacht. Klik, klik, klik…
 • Na de fotoshoot voel je hoe leuk en bijzonder dit eigenlijk was. En binnen drie weken krijg je een email. De beelden staan online in een galerij…

De Aandacht Voor Elkaar – Fotoshoot is ideaal

 • Als superleuke date met aandacht voor elkaar
 • Als jullie veel willen lachen
 • Als jullie elkaar echt willen zien
 • Als jullie liefdevolle beelden willen
 • Als jullie op ontspannen wijze vastgelegd willen worden
 • Als jullie de camera willen vergeten en je op elkaar wilt richten
 • Als je wilt genieten van een fotoshoot

Wat een onwijs lief en bijzonder mens ben je Lia. Wij hebben genoten van ons samen-momentje en jij hebt dat prachtig vast kunnen leggen. Je brengt op een unieke manier ontspanning tijdens een shoot en maakt er echt een feestje van.

Jeroen & Suzanne

Investment

 

Ik fotografeer de Aandacht voor Elkaar – Fotoshoots rond de Golden Hour in de natuur. Het gouden uur
is de periode voor zonsondergang. Het licht is indirect, warmer en zachter. Het geeft die mooie,
warme sfeer in de foto’s. Geschikt in elk jaargetijde.

+ 1 uur fotografie
+ Incl. speciale vragenlijst
+ 10 bestanden in hoge resolutie
+ Incl. mijn persoonlijke aandacht en nabewerking
+ Online galerij
– Excl. reis- en parkeerkosten (€ 0,27 p/km)

€ 184,-

Gratis Aandacht voor Elkaar emailserie

Ontvang 10 dagen lang een klein opdrachtje voor een kort moment van aandacht voor elkaar. Doe mee met de gratis emailserie #AandachtVoorElkaar.

10 dagen – 10 kleine opdrachtjes – 5 minuten per dag voor een (kort) moment van verbondenheid en waardering per dag.