Lia Remmelzwaal Presets 

Geef moeiteloos een professionele en consistente look & feel aan je business foto’s met presets

Lightroom Presets voor Ondernemers

Deel mooie foto’s waar je achter staat

Een preset is een filter die je over je foto plaatst, maar dan beter. Met 1 klik en een enkele tweak geef jij jouw foto’s direct een mooie look & feel. Als jij het belangrijk vindt dat je Instagramfeed een mooie uitstraling heeft, dan zijn presets echt iets voor jou!

Gewoon met je telefoon en de gratis Lightroom app

De presets die ik met je deel gebruik ik ook zelf voor mijn smartphone foto’s. Het is de basis voor fotobewerking en wat een foto helemaal eigen maakt. Net als vroeger toen foto’s in de DOKA werden ontwikkelt. Nu gaat dat gelukkig veel makkelijker. Ik laat je precies zien hoe je binnen 10 seconden van een donkere, onflatteuze foto een foto maakt die merkwaardig is.

Gewoon met je telefoon en de gratis Lightroom app. 

Lightroom Presets voor Ondernemers

Presets zijn precies voor jou als ondernemer om je foto’s in lijn te brengen met je brand. Ik geef je bij elke Preset Pack al mijn beste tips om heel makkelijk mooie foto’s te maken. Je leert ook hoe je met de gratis nummer 1 tool in fotobewerking jouw foto’s binnen 10 seconden van ‘ok’ naar ‘WOW!’ brengt.

Pick your favourite

Presets Smartphone Lightroom voor Ondernemers
Preset Pack Warm & Cozy

Creëer een warme, zachte uitstraling voor jouw brand.

Lightroom Presets voor Mobiel - Lia Remmelzwaal Fotografie
Preset Pack Light & Airy

Houd je van een lichte en frisse bewerking voor jouw foto’s? Dan is deze Pack voor jou!

Presets voor Lightroom Lia Remmelzwaal Fotografie
Preset Pack Bundel

Warm, sfeervol, licht en fris. In deze Preset Pack heb ik alle presets voor je gebundeld.

"Ik ben heel blij met de presets. Lightroom werkt heel eenvoudig. De beelden spreken veel meer. De presets halen naar voren waar het om gaat in de foto. Ik vind de beelden er helder door worden. Mijn feed op Instagram is nu mooi op elkaar afgestemd."

Chantal Philips

Presets voor Lightroom

Hi, mijn naam is Lia!

Mijn telefoon staat elke dag weer vol met nieuwe foto’s. Of het nu voor mijn bedrijf is of privé. Ik hou van fotograferen! Tegenwoordig heeft elke telefoon wel een kwalitatief sterke camera. Ik maak daarom slim gebruik van mijn telefoon om – naast professionele foto’s – ook een beeldbank op te bouwen met mijn smartphone. Het is echt easy. 

De foto bovenaan deze pagina of met het oranje vest zijn ook smartphone foto’s. Die heb ik niet zomaar gemaakt. Er zijn een aantal slimme manieren om ze die kwaliteit te geven. Dát deel ik graag met je! Met de presets én het e-book dat je krijgt, kun jij straks precies wat ik kan. Jij maakt 10x mooiere foto’s die je makkelijk en snel gebruikt voor social media of je website. 

Op naar een mooie uitstraling van je brand waar je helemaal achter staat! 

Presets Smartphone Lightroom