De mooiste foto’s voor jouw mooiste momenten én de kleine alledaagse dingen

Met een preset! 

Een preset is een filter die je over je foto plaatst. Met 1 klik en een enkele tweak geef jij jouw foto’s direct een warme, lichte uitstraling. Fotografen gebruiken een preset als basis voor hun fotobewerking. Dát is wat een foto eigen maakt. 

Presets Lia Remmelzwaal Fotografie Lightroom

Pick your favourite

Lightroom Presets voor Mobiel - Lia Remmelzwaal Fotografie - Fotograaf - Smartphone
Preset Pack Warm & Cozy
Lightroom Presets voor Mobiel - Lia Remmelzwaal Fotografie
Preset Pack Light & Airy
Lightroom Presets voor Mobiel - Lia Remmelzwaal Fotografie - Bundel
Preset Pack Bundel

"Ik ben heel blij met de presets. Lightroom werkt heel eenvoudig. De beelden spreken veel meer. De presets halen naar voren waar het om gaat in de foto. Ik vind de beelden er helder door worden. Mijn feed op Instagram is nu mooi op elkaar afgestemd."

Chantal Philips

Presets voor Lightroom

Hi, mijn naam is Lia!

Mijn telefoon staat elke dag weer vol met nieuwe foto’s. Of het nu voor mijn bedrijf is of als mama. Ik hou ervan om de kleine dagelijkse momenten vast te leggen! 

Nu ik mama ben, maak ik superveel foto’s met mijn telefoon van mijn zoontje. Bijna elke avond scroll ik opnieuw door m’n foto’s. Ik zou bijna vergeten dat m’n zoontje zo klein is geweest. Laat staan als hij straks 2 jaar is. Of 6 of 15! Ik kies de mooiste foto’s uit voor een fotoboek die ik maak en bewerk ze eenvoudig met de gratis Lightroom app op mijn telefoon.  

Dit enthousiasme deel ik graag met jou en daarom heb ik presets voor je. Ik leg je stap voor stap uit hoe het werkt. Zo kun jij straks precies wat ik kan! Of je nu ondernemer, mama óf allebei bent! Jij maakt de mooiste foto’s <3

 

Presets Smartphone Lightroom

Life on Instagram, zie ik je daar?