Ondernemer, mama óf allebei? Jij maakt de mooiste foto’s!

Met een preset! 

Een preset is een filter die je over je foto plaatst, maar dan béter. Met 1 klik en een enkele tweak geef jij jouw foto’s direct een warme, lichte uitstraling. Fotografen gebruiken een preset als basis voor hun fotobewerking. Dát is wat een foto eigen maakt. 

Presets Lia Remmelzwaal Fotografie Lightroom

Presets zijn precies voor jou als ondernemer om je foto’s in lijn te brengen met je brand óf als mama met prachtige kindjes die je mooi wilt vastleggen. Ik geef je bij elke Preset Pack al mijn beste tips om heel makkelijk mooie foto’s te maken. Je leert ook hoe je met de gratis nummer 1 tool in fotobewerking jouw foto’s binnen 10 seconden van ‘ok’ naar ‘WOW!’ brengt. Yes, ik ben superenthousiast en deel het graag met je!

Pick your favourite

Lightroom Presets voor Mobiel - Lia Remmelzwaal Fotografie - Fotograaf - Smartphone
Preset Pack Warm & Cozy

Creëer een warme, zachte uitstraling voor jouw brand of de mooiste momenten van je gezin.

Lightroom Presets voor Mobiel - Lia Remmelzwaal Fotografie
Preset Pack Light & Airy

Houd je van een lichte en frisse bewerking voor jouw foto’s? Dan is deze Pack voor jou!

Lightroom Presets voor Mobiel - Lia Remmelzwaal Fotografie - Bundel
Preset Pack Bundel

Warm, sfeervol, licht en fris. In deze Preset Pack heb ik alle presets voor je gebundeld. 

"Ik ben heel blij met de presets. Lightroom werkt heel eenvoudig. De beelden spreken veel meer. De presets halen naar voren waar het om gaat in de foto. Ik vind de beelden er helder door worden. Mijn feed op Instagram is nu mooi op elkaar afgestemd."

Chantal Philips

Presets voor Lightroom

Hi, mijn naam is Lia!

Mijn telefoon staat elke dag weer vol met nieuwe foto’s. Of het nu voor mijn bedrijf is of als mama. Ik hou ervan om de kleine dagelijkse momenten vast te leggen! 

Nu ik mama ben, maak ik superveel foto’s met mijn telefoon van mijn zoontje. Bijna elke avond scroll ik opnieuw door m’n foto’s. Ik zou bijna vergeten dat m’n zoontje zo klein is geweest. Laat staan als hij straks 2 jaar is. Of 6 of 15! Ik kies de mooiste foto’s uit voor een fotoboek die ik maak en bewerk ze eenvoudig met de gratis Lightroom app op mijn telefoon.  

Dit enthousiasme deel ik graag met jou en daarom heb ik presets voor je. Ik leg je stap voor stap uit hoe het werkt. Zo kun jij straks precies wat ik kan! Of je nu ondernemer, mama óf allebei bent! Jij maakt de mooiste foto’s <3

 

Presets Smartphone Lightroom

Life on Instagram. Zie ik je daar?