Lieve woorden

Personal Branding Fotograaf - Lia Remmelzwaal Fotografie - Haarlem - Leiden - Amsterdam

“Elke keer denk ik; ja dit bén ik, en ik ben er trots op. Ik zou het zo nog een keer doen!

Poke fixie kickstarter fashion axe mixtape brunch. Small batch bushwick master cleanse waistcoat, everyday carry chillwave la croix. Jianbing next level narwhal, messenger bag master cleanse kale chips hell of crucifix succulents cred.” Ik wilde een personal brand van mezelf maken, en daarbij zijn goede foto’s van essentieel belang. Lia heeft de essentie van wat ik wil uitstralen precies weten vast te leggen in beeld. Maar niet alleen de foto’s zijn heel goed. Ook de voorbereidingen, natuurlijk de dag zelf en het contact erna waren fijn. Door de goede voorbereidingen wisten we waar we aan toe waren en konden we gelijk aan de slag.

De tijd vloog voorbij en ik voelde me comfortabel en kon genieten van het moment, wat terug te zien is op de foto’s. Lia is creatief, luistert, ziet wat je nodig hebt en denkt met je mee. Daarnaast heeft ze een natuurlijke rust en leiderschap over zich, wat me het vertrouwen gaf wat nodig is voor de camera. Misschien vind je een investering als deze spannend, maar ik heb dit als een cadeau een mezelf ervaren! Het is leuk om te doen. Ik heb nu foto’s waar ik blij mee ben! Ik gebruik ze voor mijn website en social media, en elke keer denk ik; ja dit bén ik, en ik ben er trots op. Ik zou het zo nog een keer doen!”

Hienke Nuninga | Praktijk Sparkle

“Als je je wilt onderscheiden met wie jij echt bent, als je werkt vanuit jouw zijn, vanuit jouw gevoel, en je wilt dit online laten zien, plan een shoot met Lia. 

Voor mijn bedrijf ‘Jouw Boekhoudcoach’ wilde ik voor mijn website en socials graag mooie foto’s hebben. Foto’s die uitstralen wie ik ben, wat ik wil zeggen, zorgen dat je je welkom voelt, dat je denkt ‘zo kan het ook’. Dat bleek nog niet zo gemakkelijk. De meeste fotografen leveren toch wat meer een standaard plaatje, foto’s zonder bezieling. Toen ik op de site van Lia terecht kwam voelde het direct goed. Zowel haar foto’s als haar manier van werken spraken mij direct aan. De communicatie verliep lekker vlot en als snel nadat ik op haar website was beland zat ik aan de Personal Brand Brainstorm. Een mooi document dat zorgt voor een goede voorbereiding en weer even een frisse kijk naar je zelf, wie je bent en wat je wilt uitstralen.

Ik keek enorm uit naar de fotoshoot en we hebben een super leuke dag gehad. Moeder en vriendin opgetrommeld als figuranten, de stemming zat er meteen goed in. Lia stelt leuke, gekke, verrassende vragen die zorgen voor net die spontane blik of een echte schaterlach. Ondanks de kou en de harde wind hebben we ook nog wat foto’s buiten kunnen maken.  Daarna even gezellig opwarmen met een kop koffie en de dag was weer voorbij. Wat mij betreft absoluut voor herhaling vatbaar!

Als je je wilt onderscheiden met wie jij echt bent, als je werkt vanuit jouw zijn, vanuit jouw gevoel, en je wilt dit online laten zien, plan dan zeker een fotoshoot met Lia in, zij kan dit echt in beeld vertalen.”

Sandra Breure | Jouw Boekhoudcoach

Personal Branding Fotograaf - Lia Remmelzwaal Fotografie - Haarlem - Leiden - Amsterdam - Hillegom
Personal Branding Fotograaf - Lia Remmelzwaal Fotografie - Haarlem - Leiden - Amsterdam 2

“Door Lia’s spontane en open houding wist ze me direct op m’n gemak te stellen

Ik ben Lia heel dankbaar voor de fantastische foto’s die ze heeft gemaakt!

Het was echt even raar, poseren voor een camera, maar door Lia’s spontane en open houding wist ze me direct op m’n gemak te stellen. Door haar prikkelende en verrassende vragen werd het geen poseersessie, maar een spontaan gesprek waarbij ze toevallig ook nog mooie foto’s maakte.

Een aanrader voor iedereen die graag zichzelf wil laten zien op foto’s, zelfs als je dat best een beetje eng vindt. Ik wil volgende week weer!”

Hiske Kuilman | Hiske Kuilman Coaching