Wat anderen ervaren..  

Ik wilde een personal brand van mezelf maken, en daarbij zijn goede foto’s van essentieel belang. Lia heeft de essentie van wat ik wil uitstralen precies weten vast te leggen in beeld. Maar niet alleen de foto’s zijn heel goed. Ook de voorbereidingen, natuurlijk de dag zelf en het contact erna waren fijn. Door de goede voorbereidingen wisten we waar we aan toe waren en konden we gelijk aan de slag.

De tijd vloog voorbij en ik voelde me comfortabel en kon genieten van het moment, wat terug te zien is op de foto’s. Lia is creatief, luistert, ziet wat je nodig hebt en denkt met je mee. Daarnaast heeft ze een natuurlijke rust en leiderschap over zich, wat me het vertrouwen gaf wat nodig is voor de camera. Misschien vind je een investering als deze spannend, maar ik heb dit als een cadeau een mezelf ervaren! Het is leuk om te doen. Ik heb nu foto’s waar ik blij mee ben! Ik gebruik ze voor mijn website en social media, en elke keer denk ik; ja dit bén ik, en ik ben er trots op. Ik zou het zo nog een keer doen!

Hienke Nuninga

Coach, Praktijk Sparkle

Ik ben Lia heel dankbaar voor de fantastische foto’s die ze heeft gemaakt!

Het was echt even raar, poseren voor een camera, maar door Lia’s spontane en open houding wist ze me direct op m’n gemak te stellen. Door haar prikkelende en verrassende vragen werd het geen poseersessie, maar een spontaan gesprek waarbij ze toevallig ook nog mooie foto’s maakte.

Een aanrader voor iedereen die graag zichzelf wil laten zien op foto’s, zelfs als je dat best een beetje eng vindt. Ik wil volgende week weer!

Hiske Kuilman

Verliescoach, Hiske Kuilman Coaching

Voor mijn bedrijf ‘Jouw Boekhoudcoach’ wilde ik voor mijn website en socials graag mooie foto’s hebben. Foto’s die uitstralen wie ik ben, wat ik wil zeggen, zorgen dat je je welkom voelt, dat je denkt ‘zo kan het ook’. Dat bleek nog niet zo gemakkelijk. De meeste fotografen leveren toch wat meer een standaard plaatje, foto’s zonder bezieling. Toen ik op de site van Lia terecht kwam voelde het direct goed. Zowel haar foto’s als haar manier van werken spraken mij direct aan. De communicatie verliep lekker vlot en als snel nadat ik op haar website was beland zat ik aan de Personal Brand Brainstorm. Een mooi document dat zorgt voor een goede voorbereiding en weer even een frisse kijk naar je zelf, wie je bent en wat je wilt uitstralen.

Ik keek enorm uit naar de fotoshoot en we hebben een super leuke dag gehad. Moeder en vriendin opgetrommeld als figuranten, de stemming zat er meteen goed in. Lia stelt leuke, gekke, verrassende vragen die zorgen voor net die spontane blik of een echte schaterlach. Ondanks de kou en de harde wind hebben we ook nog wat foto’s buiten kunnen maken.  Daarna even gezellig opwarmen met een kop koffie en de dag was weer voorbij. Wat mij betreft absoluut voor herhaling vatbaar, maar dan in de zomer!

Als je je wilt onderscheiden met wie jij echt bent, als je werkt vanuit jouw zijn, vanuit jouw gevoel, en je wilt dit online laten zien, plan dan zeker een fotoshoot met Lia in, zij kan dit echt in beeld vertalen.

Sandra Breure

Boekhoudcoach, Jouw Boekhoudcoach

Mindful Brand Fotoshoot - Lia Remmelzwaal Fotografie
Mindful Brand Fotoshoot - Lia Remmelzwaal Fotografie
Mindful Brand Fotoshoot - Lia Remmelzwaal Fotografie
Mindful Brand Fotoshoot - Lia Remmelzwaal Fotografie
Mindful Brand Fotoshoot - Lia Remmelzwaal Fotografie

Mijn bedrijf heet Ilona kookt en ik help iedereen, die gek is op koken en graag Indisch eten wil leren koken. Alleen geen Indische oma of tante (meer) heeft aan wie te vragen hoe het van A tot Z te doen.

Ik wilde goede foto’s voor op mijn website, die echt laten zien wie ik ben. En waarbij mijn passie tot z’n recht komt. Ik ben superblij met het resultaat en vind de foto’s, die Lia heeft gemaakt, waanzinnig goed gelukt!

Daar waar ik van tevoren nerveus voor was en overtuigingen naar mezelf toe had, is het Lia gelukt mij vast te leggen precies zoals ik had gehoopt. De minishoot met Lia is een feest om te ervaren. Eigenlijk een ontdekkingsreis naar jezelf. Jezelf durven laten zien, is je kracht tonen door je kwetsbaar op te stellen.

Lia legt je niet alleen met haar camera op een professionele wijze vast, ondertussen luistert ze empathisch en coacht je ook nog eens op dat wat tijdens de shoot los komt.

Een multitalent, die mij met haar sprankeling en warme benadering zodanig enthousiast maakt dat ik Lia aan iedereen wil aanbevelen. Lia is een dikke, vette tien waard!

Ilona Brook

Ilona Kookt

Mijn naam is Nicoline Huizinga en ik help vrouwelijke ondernemers om zichtbaar te zijn op de voor hen relevante online & offline platformen, zodat ze hun ideale klanten aantrekken en zo een shitload of money verdienen. Ik ben bezig met mijn nieuwe website en wilde daarvoor, maar ook voor de rebranding van mijn bedrijf een reeks mooie, nieuwe foto’s van mezelf hebben. Ik merkte dat ik heel lang met de fotoshoot bezig ben geweest. Door Lia’s uitgebreide intake en het maken van het moodboard op Pinterest, werd ik me steeds bewuster van het beeld dat ik wilde uitstralen.

De fotoshoot zelf was een ontzettend fijne dag! Ik vond het heel makkelijk en prettig om voor Lia’s camera te staan. Het voelde geen moment ongemakkelijk of geposeerd. De aanwijzingen waren duidelijk, maar altijd vriendelijk. Daarbij checkte Lia ook regelmatig of ik me comfortabel voelde, of een bepaalde setting of houding OK voor me was en of ik zelf nog andere invalshoeken wilde dan die ik vooraf had aangegeven. Ik voelde me eigenlijk ook een beetje de ster van de dag, met al die aandacht!

Ik ben ontzettend blij als ik de foto’s zie. Ik heb nog nooit zo goed op zoveel foto’s gestaan! Het was ontzettend moeilijk om de mooiste eruit te zoeken, want ze waren allemaal geweldig. Wat ik nu terug hoor van mijn netwerk: “je staat erop zoals je echt bent, met alle energie, power en warmte die je in het echt ook hebt”. Dat Lia dat in de beelden heeft weten te vangen, vind ik een geweldige prestatie!

Het contact met Lia is als een warm bad. Vanaf de eerste intake, tijdens de fotoshoot, maar ook na het opleveren van de foto’s is het contact warm, betrokken en zeer persoonlijk. Lia onthoudt de meest kleine details en weet me daar iedere keer weer mee te verrassen. Ze heeft een warme bescheidenheid die jou als klant helemaal in de spotlights zet. Ze heeft ontzettend goede ideeën, ze overlegt, ze luistert goed en levert geweldig werk af. Veel fotografen kunnen goede foto’s maken, maar met Lia wordt het een onvergetelijke belevenis!

Nicoline Huizinga

Visibility Strategist , NicolineHuizinga.com

Wat een heerlijke fotoshoot heb ik gehad met Lia. Deze shoot vond ik echt bijzonder. Lia kijkt mee in wat je wilt uitstralen met je foto’s. Ze vraagt door wat je wilt uitdragen met je bedrijf en waarom je zo blij wordt van je werk. Dit zodat ze die informatie kan gebruiken bij het maken van de foto’s en om te kijken wat past bij jou en je bedrijf. Super!

Lia weet als geen ander je op je gemak te stellen. Ontspannen en rustig zijn de woorden die omhoog komen als ik aan de shoot denk. Ze helpt je helemaal jezelf te zijn en dat zie je terug op de foto’s. Ze stemt af op wat jij wilt uitdragen via de foto’s en neemt alle tijd voor je.

Met veel plezier kijk ik terug op de shoot. De foto’s zijn prachtig geworden en helemaal hoe ik ben. Lia een echte vakvrouw en een fijn mens om bij te zijn!

Femke Prins

Gespreksleider, Masterkring

Mijn naam is Marloes en ik help vrouwelijke ondernemers om zelf een website in WordPress te maken, zodat ze deze zelf kunnen onderhouden. Mijn bedrijf heet ‘Webbouwen in één dag’.

Ik heb de fotoshoot geboekt, omdat ik graag professionele foto’s wil gebruiken voor mijn website en social media. Zichtbaar worden én zijn met mooie foto’s. Door de goede voorbereiding met Lia, maakte ik me nergens zorgen over, omdat alles goed van tevoren was doorgesproken. De fotoshoot was heel leuk en gezellig. We hebben veel gelachen en dit zie je zeker terug op de foto’s. Ik zie echt mezelf terug in de foto’s zoals ik denk over te komen op anderen. 

Het contact was top, doordat we telefonisch gesproken hadden en ook door de Skypesessie leerden we elkaar al kennen en verliep alles soepeltjes. Ik zou Lia zeker aanbevelen. Ze weet wat ze doet en doet dit ook erg goed. Ze is een pietje precies die weet wat ze wilt en dat ook uit jou kan halen voor het beste resultaat. Ze staat open voor suggesties en zeker het samen bedenken wat het beste voor jou en je foto’s is om tot de beste resultaten te komen. Topper!!!

Marloes Meerman

Virtual Assistant, Webbouwen in een Dag

Mijn naam is Janny Jansen en met mijn bedrijf Innergy for Life help ik mensen om zichzelf te helen, hun zelfgenezend vermogen en levenskracht te hervinden en weer lekker in hun kracht en leven te staan. Als health & life coach en facilitator van gezondheid, bewustzijn en energie neem ik mensen graag mee op reis naar zichzelf en de oneindige mogelijkheden hiervan!

Omdat ik bezig ben met uitbreiding en een upgrade van mijn bedrijf en website, wilde ik ook nieuwe, persoonlijke foto’s op mijn website die uitstraalden wie ik kies te zijn en waar ik voor sta. Al snel vond ik Lia via een bericht op facebook van iemand anders en eigenlijk voelde ik meteen een “klik”.

Ik vond het best spannend om in het openbaar voor de camera te staan, maar Lia is gewoonweg fantastisch om je hierin te begeleiden! Met een uitgebreide voorbereiding, intake en het maken van het moodbook op Pinterest werd ik steeds bewuster van wat ik wil uitstralen. De dag van de fotoshoot zelf vond ik een fantastische ervaring en maakte me bewust hoe leuk ik dit soort dingen eigenlijk vind! Op de heetste dag van het jaar (!) hield Lia het hoofd koel :-).

Openminded, humor, meebewegend met de situatie, goed luisterend, creatief en in mogelijkheden denkend hebben geleid tot prachtige foto’s waar ik heel blij mee ben en ook hele leuke feedback op krijg! Dit alles zelfs met resultaat dat ik me binnenkort ga inschrijven bij een modellenbureau, hoe leuk is dat?!

Als je op zoek bent naar iemand die veel meer is en doet dan alleen foto’s maken, dan raad ik Lia van harte aan!

Ik ervaar haar als een fijne en zeer warme persoonlijkheid die overlegt, goed luistert en aanvoelt wat bij jou past en heel gedetailleerd en zorgvuldig tewerk gaat met uiteindelijk een top resultaat! Dankjewel Lia!

Janny Jansen

Health & Lifecoach, Innergy for Life

Mijn naam is Trude Kuijt, eigenaar van True-D, beweegcoach. Ik neem iedereen mee in beweging, maar vooral kinderen en hun ouders met Bootcamp maar ook neem ik mensen met Autisme mee in 1 op 1 beweging.

Ik had voldoende foto’s, maar steeds met mijn zonnebril op. Ik wilde herkenbaar in beeld zoals ik ben en wat ik uit wil stralen met mijn bedrijf. Toen Lia over de minishoot begon was ik meteen enthousiast!
Door het voorwerk dat Lia je mee geeft, was ik goed voorbereid op de shoot en had ik er echt zin in.
De shoot was zeer ontspannen en professioneel. Dat je dan op een strand staat te poseren vergeet je dan even.

Ik ben erg blij met het resultaat uit de shoot en zie terug wat ik neer wilde zetten. Een stoere maar zachte vrouw.

Het contact met Lia heb ik als zeer fijn ervaren, professioneel maar ook informeel. Een ieder die vraagt waar deze mooie foto’s vandaan komen laat ik weten dat Lia ze gemaakt heeft! Het verhaal achter haar bedrijf en hoe fijn ze is om mee om te gaan.

Lia krijgt van mij een dikke 10! Een fijn contact en mooi resultaat!!

Trude Kuijt

Beweegcoach, True-D

Ik heb de fotoshoot als prettig en ontspannen ervaren. Op beeld zie ik er professioneel, open en vrolijk uit. Dit is precies wat ik wil uitstralen naar mijn klanten.

Lia is een topper, die je op gemak stelt, zich echt probeert in te leven in jouw vak en voor het mooiste beeld gaat. Ze zorgt voor een unieke beeldenbank die bij jou past. Lia heeft oprecht interesse in jou en je vak. Daarnaast is ze duidelijk in haar communicatie en zijn je foto’s snel klaar voor gebruik!

Anne Mariken Duncker

Sportpsychologie voor wedstrijdruiters, Mind2Perform

Ik vind Lia echt geweldig! Ze heeft zulke mooie foto’s gemaakt. Ze is echt een pietje precies en dat zie je terug. Wat een kwaliteit zeg, prachtig. Dankzij haar ben ik nu een sterk merk als Spirit Business coach!

Safiya Slimani

Spirit Business Coach, Safiya Slimani

Ik heb voor mijn bedrijf Licht-op-Talent voor een fotoshoot gekozen, omdat ik merkte dat ik mijn groei wilde tonen. Natuurlijk heb ik een up-to-date website, maar mijn foto’s deden geen recht meer aan de power die mijn praktijk in twee jaar tijd ontwikkeld heeft. Ik koos voor Lia omdat ik in haar foto’s kracht en liefde herken. Zij weet mensen in hun kracht op de foto te zetten, precies dat wat ik bereik in mijn praktijk met mensen coachen op hun talent.

Het proces naar de fotoshoot toe was al enorm stimulerend, omdat je heel goed moet nadenken waarvoor je staat en hoe dat naar buiten te brengen is.  De fotoshoot zelf is aan de ene kant spannend, want jezelf tonen vereist moed. Maar Lia is zo’n prettige persoonlijkheid dat je vanzelf in een flow komt, ik vond het heerlijk! Ik ervoer halverwege de fotoshoot mijn eigen groei en het punt waar ik nu sta als een echt ‘ankerpunt’. En ik dacht: “Hieronder ga ik dus niet meer zitten. Punt!” Dat is het leven vieren.

Ik vond de hele fotoshoot een feestje! Een enorme boost voor mijzelf en daardoor voor mijn praktijk! Ik ben Lia enorm dankbaar dat zij de juiste mens op de juiste plaats was, charmant, lachend en enorm in haar kracht!

Annette Damman

Talentcoach en coach hoogbegaafdheid, Licht op Talent

Mijn naam is Brenda de Bruin. Ik wilde heel graag een fotoshoot, omdat ik nog steeds zelf gemaakt foto’s gebruikte op mijn website en social media. Op het moment dat ik er voor koos om een andere richting in te slaan met mijn bedrijf en als business coach verder te gaan, wilde ik daar graag leuke professionele foto’s bij inzetten. Foto’s die mij laten zien zoals ik ben.

Ik moet eerlijk toegeven dat ik een beetje op zag tegen de fotoshoot. Niks voor mij om zo in de spotlight te staan en te poseren. Echt buiten mijn comfort zone. Maar het was super leuk! Lia heeft echt het vermogen om je op je gemak te stellen zodat je lekker ontspannen aan de shoot begint en je er echt plezier in krijgt! Ik voelde me op mijn gemak en ze begreep precies wat ik voor een foto’s wilde. Welke sfeer ik wilde vastleggen.

Het zijn dan ook super leuke foto’s geworden. De foto’s laten mij echt zien zoals ik ben. Ze heeft me precies zo op de foto vastgelegd zoals ik hoopte dat het zou worden!

Kortom een fotoshoot met Lia is echt een aanrader. Ze stelt je op je gemak, ze begrijpt precies wat je wilt en ze is een hele leuk mens.

Brenda de Bruin

Businesscoach | Inspirator | Spreker, Brenda de Bruin

Omdat ik hele mooie foto’s op Facebook voorbij zag komen die Lia gemaakt had van bewust Bollenstreek collega’s besloot ik om een fotoshoot te boeken.

Lia doet niet zomaar een fotoshoot. Zij wil graag dat jezelf goed voorbereid bent zodat er de mooiste foto’s gemaakt kunnen worden. Daarom kreeg ik eerst allerlei vragen zoals: wie ben je, wat is jou werk en waarom komen klanten speciaal naar jou toe?

Ik ben Carolinda van der Linden  en voor mijn voetreflexpraktijk waar ik mensen help o.a. bij pijnklachten, faalangst en stress wilde ik voor social media wat meer professionele foto’s. Door deze vragen ga je automatisch meer over jezelf en je praktijk nadenken.

Ik had zin in de fotoshoot, fijn buiten in de natuur want als gevoelsmens is dit voor mij de ideale plek. Lia stelde me gelijk op mijn gemak ik had zelf inbreng over hoe ik het liefst op de foto zou gaan. En door de vragen die zij tijdens de korte fotoshoot stelde kwamen er automatisch inzichten in me op. Lia  kan je op een natuurlijke manier laten lachen, dat gaat gewoon automatisch.

Kortom ik beveel iedereen Lia aan mede door het stukje coaching wat zeker een verrijking is. Het is niet ZOMAAR een fotoshoot. En  haar stralende ogen die je aankijken vanachter achter haar fototoestel, daar word je alleen al blij van. Van mij krijg je een tien zeker door alle snelle mails die je makkelijk begeleiden tijdens en na de fotoshoot, en de mooie foto’s ! Er zijn hele mooie reacties op gekomen.

Carolinda van der Linden

Voetreflexoloog, Linreflex

Wij zijn Johannes Bloemsma en Dominique van de Laar van Nourishing Destiny. Wij zijn een Consultancy bureau met oog voor het geheel. Wanneer jij verbinding hebt met jouw potentieel en zicht hebt op je bestemming, krijg je dingen voor elkaar. Je leeft dan namelijk vanuit bezieling en focus. Deze verbinding blootleggen, plus de handleiding aanreiken hoe je dit veld van creativiteit in jezelf, je team of bedrijf kunt aanboren is onze missie en passie. En dit doen we op basis van het Nourishing Destiny-Model.

Wij wilden een nieuwe website laten maken. Hier heb je nieuwe foto`s voor nodig, een nieuw jasje als het ware. Een goede kennis van ons heeft Lia sterk aangeraden. Met Lia hebben wij contact opgezocht en vanaf het begin voelde het al heel prettig. In het begin hadden we een heel goed gesprek via skype, om elkaar te leren kennen en elkaars ideeën te bespreken. Je krijgt direct goede tips waar je mee kan werken voorafgaand het proces.

De shoot hadden we gepland voor een maand later, na onze vakantie. Gedurende deze weken hebben we nog regelmatig telefonisch en app contact gehad met Lia. Wanneer we vragen hadden konden we haar altijd contacten. Heel fijn en persoonlijk. Het voelde meer als een samenwerking dan als een opdracht. Je werkt samen aan een mooi product en die input vanuit Lia voelde heel erg fijn.

De fotoshoot was voor ons heel spannend omdat het ook onze eerste fotoshoot was op locatie en buiten. Als het weer maar meezit, het zal toch niet gaan regenen… et cetera. Lia stelde ons direct al gerust dat we niet eerder stoppen tot we de foto`s hebben. Ze heeft een hele mooie commitment en passie voor wat ze doet. Voor het hele plaatje, van idee tot eindproduct. Het is heel prettig met haar samen te werken en heeft echt oog voor het geheel, voor de mens achter het bedrijf.

We zijn ontzettend blij met het eindresultaat. Het straalt uit wat we hoopten en meer. Er is veel liefde ingestopt, zowel vanuit ons als vanuit de fotografe, Lia! En dat zie je!

Wij zouden Lia zeker aanraden als fotografe, omdat ze een heel vertrouwde sfeer weet te creëren, waardoor er rust komt en vertrouwen. Sterker nog, we zullen haar in de toekomst weer vragen. We weten nu wat we krijgen bij haar, en dat is kwaliteit met een sausje van vertrouwen en kracht. Dankjewel Lia!

Johannes Bloemsma & Dominique van de Laar

Nourishing Destiny

Super liefdevolle, enthousiaste, gedreven maar bovenal professionele vrouw!

Nicolette Mittelmeijer

Masseur, Geomassage

Laten we je brand mindful vastleggen

Via fotoshoots & trainingen wil ik je inspireren, motiveren en tot actie aanzetten om authentiek zichtbaar te zijn en jouw verhaal, kennis en visie met de wereld te delen. Zodat je voelt dat het stroomt en je helemaal in je bedrijf kunt zijn wie je bent. 

Power of Attention Project