Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding

Hi, mijn naam is Lia 

En als Branding Fotografe fotografeer ik gedreven soulpreneurs om zichtbaar te zijn vanuit eigenheid, vertrouwen en plezier.

“When you do things from your soul, you feel a river moving in you, a joy”

  Je kent het vast wel. Dat gevoel van binnen als je werkt met jouw klanten en je ziet wat jouw werk voor ze doet. Hoe ze steeds meer floreren, inzichten krijgen, enthousiasme ervaren en stappen durven te zetten. Je voelt het enthousiasme door je eigen lijf stromen. De dankbaarheid dat je dit werk mag doen. Je voelt dat wat je doet je zó blij maakt. Het geeft je ontzettend veel voldoening. Hoe heerlijk is dat? 

Dat is precies hoe ik me ook voel als ik met jou fotografeer. Die JOY.

 

Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding

Smile, Grow & Live Life 

Toen ik in 2012 de stappen uit het boek ‘Your Best Year Yet’ ging doorlopen ontdekte ik waar ik altijd al mee bezig was: fotograferen met mijn compactcamera. Momenten. Emoties. Ik kocht mijn eerste spiegelreflex en begon met enthousiasme te fotograferen, een basisopleiding te volgen aan de fotovakschool, veel te lezen en workshops te volgen.

In 2017 zei ik mijn baan op en ging ik mij volledig richten op fotograferen en het afronden van mijn opleiding tot Holistic Lifecoach aan de Academie voor Holistisch Coachen. Ik volgde Business Opleidingen en sloot mij aan bij netwerken.

Steeds meer kwam de vraag van ondernemers om foto’s te maken voor hun bedrijf. Ik werd alleen maar enthousiaster, want ik hou enorm van 1-op-1 contact en het samen creëren van een prachtig resultaat. Bovendien sloot mijn opleiding in Communication Management hier heel goed bij aan. Alles viel samen.

Met alles wat ik doe ga ik voor SMILE, GROW & LIVE LIFE

 

De afgelopen jaren heb ik heel veel prachtige ondernemers voor mijn lens gehad. Ieder met haar unieke talenten, verhaal en purpose. Ik vind het echt een voorrecht om samen een ‘split second’ in ons (ondernemers)leven te delen. De verbinding aan te gaan en een hoogwaardig resultaat vast te leggen vanuit jouw energie en wat jij wilt laten zien. Op dat moment. Ik geniet ervan als we fotograferen, gesprekken hebben en ik je kan inspireren om met vertrouwen voor de camera te staan. Een fotoshoot is voor velen echt wel kwetsbaar en spannend. Juist door helemaal in het moment te zijn en je zintuigen te gebruiken creëren we prachtige foto’s en wens ik dat jij er ook van geniet. Het is voor je business, maar tegelijkertijd ook een moment helemaal voor jou.

Leer mij kennen

Een aantal weetjes over mij

Z

Reizen met onze VW T4 camper

Touren in onze camper met m’n gezin geeft een enorm gevoel van vrijheid en ontzettend veel plezier.

Z

ALS IK GEEN FOTOGRAAF WAS..

Dan zou ik coach zijn in mindful fotograferen. Het is zo’n mooie vorm van in het moment zijn en te zien. Wie weet ga ik het nog eens doen.. 😉

Z

Dit vind ik leuk

Dansen (ik kan niet stilstaan als ik muziek hoor), persoonlijke ontwikkeling, zingen (in m’n eentje in de auto), verbinding, liefde, inspirerende verhalen.

Z

Ik ben dankbaar voor:

Mijn man, mijn zoontje, mijn dochter, mijn familie en vrienden en de bijzonderheid van het leven.

Laten we the real you vastleggen

Via fotoshoots & trainingen wil ik je inspireren, motiveren en activeren om authentiek zichtbaar te zijn en jouw verhaal, kennis en visie met de wereld te delen. Zodat je voelt dat het stroomt en je helemaal in je bedrijf kunt zijn wie je bent. 

Power of Attention Project