Preset Pack Light & Airy

By Lia Remmelzwaal | € 34,99

Lightroom Presets voor Mobiel - Lia Remmelzwaal Fotografie

Een lichte en frisse bewerking voor jouw foto’s

Creëer een lichte, frisse uitstraling voor jouw brand of de mooiste momenten van je gezin.

Je krijgt 5 prachtige presets (4 kleur en 1 zwart/wit) die je supermakkelijk installeert op je telefoon. Ik help je stap voor stap met video’s als je dit nog nooit eerder hebt gedaan. Binnen no-time doe je het zelf en heb je de mooiste foto’s!

  • 5 presets
  • lichte, frisse uitstraling
  • speciaal voor je telefoon
  • direct aan de slag
  • vragen? Je kunt me altijd mailen

 

Schuif van links naar rechts

Before & After

Professionele Presets voor Lightroom After-1Professionele Presets voor Lightroom After-1
Professionele Presets voor Lightroom before - Hienke-1Professionele Presets voor Lightroom before - Hienke-1
Presets voor Lightroom mobiel Lia Remmelzwaal FotografiePresets voor Lightroom mobiel Lia Remmelzwaal Fotografie

"Door de presets krijgen mijn foto's direct een andere uitstraling. Het is een hele fijne manier om mijn foto's in mijn huisstijl te krijgen, waardoor mijn brand voor mijn gevoel ook sterker staat. Foto's maken en gebruiken is zo een stuk makkelijker en leuker! Iedereen kan dit."

Hienke Nuninga

"Ik ben heel blij met de presets. Lightroom werkt heel eenvoudig. De beelden spreken veel meer dan eerst. De presets halen naar voren waar het om gaat in de foto. Ik vind de beelden er helder door worden. Mijn feed op Instagram is nu mooi op elkaar afgestemd. "

Chantal Philips

"Lia’s foto’s zijn heel mooi licht en dit wilde ik ook voor mijn zelfgemaakte foto’s. Waar ik het meest blij mee ben en waarmee de foto’s echt naar een hoger niveau getild worden, is de nabewerking die je zelf kunt doen: mijn foto’s zijn prachtig licht geworden! Door de presetbundel van Lia durf ik mijn zelfgemaakte beelden met trots naast die van haar te plaatsen!"

Dinette van Velzen

Veelgestelde vragen

Hoe download ik de presets?
Heel eenvoudig: je krijgt van mij toegang tot een online omgeving. Hier vind je alles om aan de slag te gaan met de presets. Ik heb een aantal video’s voor je klaarstaan, een installeergids én leuke extra’s om beter te fotograferen. Jij geeft vandaag jouw foto’s nog een pro uitstraling!

Wat is een preset eigenlijk en hoe werkt het?
Een preset is een filter die je over je foto plaatst. Deze presets zijn speciaal ontworpen voor de gratis versie van de Lightroom App. Met 1 klik en binnen 10 seconden geef jij jouw foto’s direct een geweldige upgrade. 

Heb ik technische kennis nodig?
Nope! Bij de presets krijg je een aantal video’s waarin ik je stap voor stap meeneem om de presets te installeren en te werken met deze fantastische gratis app. Het is echt eenvoudig! Ik weet zeker dat je er heel enthousiast van wordt. Kom je er toch niet uit? Dan kun je mij altijd je vragen stellen. 

Kan ik deze presets weer gebruiken als ik een nieuwe telefoon heb?
YES! Ze zijn voor altijd van jou. Je kunt de presets in de online omgeving terugvinden om te downloaden. Of je slaat ze eenvoudig op op je computer 🙂 

Meer mooie presets

Lightroom Presets voor Mobiel - Lia Remmelzwaal Fotografie - Fotograaf - Smartphone
Ga naar Preset Pack Warm & Cozy
Lightroom Presets voor Mobiel - Lia Remmelzwaal Fotografie - Bundel
Ga naar Preset Pack de Bundel