Lia Remmelzwaal Presets

Preset Pack Compleet 

Presets voor Lightroom Lia Remmelzwaal Fotografie

Een complete bundel voor de beste look & feel van je foto’s in 10 seconden

Met de complete bundel kun je altijd kiezen uit een warme, sfeervolle uitstraling of een lichte, frisse uitstraling van jouw foto’s. 

Je krijgt 10 prachtige presets (8 kleur en 2 zwart/wit) die je makkelijk installeert op je telefoon. Ik help je stap voor stap met video’s. Binnen no-time doe je het zelf en maak je dagelijks mooie content. 

  • 10 presets
  • warme uitstraling + lichte uitstraling
  • speciaal voor je telefoon
  • direct aan de slag
  • vragen? Je kunt me altijd mailen

BONUS: je krijgt van mij een 32 pagina’s tellende e-guide om prachtige foto’s te maken met je smartphone, zodat jouw presets supergoed werken. Ik geef je mijn beste advies. Transformeer vandaag nog jouw smartphone foto’s met presets.

Een preset is een filter die je over je foto plaatst, maar dan beter. Met 1 klik en een enkele tweak geef jij jouw foto’s direct een mooie look & feel. Als jij het belangrijk vindt dat je Instagramfeed een mooie uitstraling heeft en je met vertrouwen je foto’s deelt, dan zijn presets echt iets voor jou!

Foto Business Boost - Smartphone Fotografie & Storytelling
Presets voor Lightroom

“Ik ben heel blij met de presets. Lightroom werkt heel eenvoudig. De beelden spreken veel meer. De presets halen naar voren waar het om gaat in de foto. Ik vind de beelden er helder door worden. Mijn feed op Instagram is nu mooi op elkaar afgestemd.”

– Chantal

Presets voor Lightroom Lia Remmelzwaal Fotografie

Makkelijk en snel met je telefoon op elk moment

Wil jij met gemak dezelfde look & feel voor jouw business foto’s? Foto’s die jouw energie én boodschap uitstralen? Merk je dat jouw foto’s het nu vaak nét niet zijn of te donker? Dan is mijn uitgebreide e-book over smartphone fotograferen mét presets echt iets voor jou.

Mooie foto’s maken en delen is niet zo moeilijk. Je hoeft alleen even te weten hoe. Van die donkere, onflatteuze foto’s maak je heel eenvoudig foto’s die MERK-waardig zijn. Dit doe je makkelijk en snel met een basiskennis over fotografie én een preset. Dat is precies wat ik voor je gebundeld heb.

Maak vandaag al 10x mooiere foto’s voor € 33,- excl. btw.  

Presets voor Lightroom Lia Remmelzwaal Fotografie
Presets voor Lightroom Lia Remmelzwaal Fotografie
Presets voor Lightroom Lia Remmelzwaal Fotografie

Fotobewerking made easy in de gratis Lightroom App

Klik op de filmpjes voor het effect én hoe eenvoudig het is

"Lia’s foto’s zijn heel mooi licht en dit wilde ik ook voor mijn zelfgemaakte foto’s. Waar ik het meest blij mee ben en waarmee de foto’s echt naar een hoger niveau getild worden, is de nabewerking die je zelf kunt doen: mijn foto’s zijn prachtig licht geworden! Door de presetbundel van Lia durf ik mijn zelfgemaakte beelden met trots naast die van haar te plaatsen!"

Dinette van Velzen

FAQ

Hoe download ik de presets?
Heel eenvoudig: je krijgt van mij toegang tot een online omgeving. Hier vind je alles om aan de slag te gaan met de presets. Ik heb een aantal video’s voor je klaarstaan, een installeergids én leuke extra’s om beter te fotograferen. Jij geeft vandaag jouw foto’s nog een pro uitstraling!

Wat is een preset eigenlijk en hoe werkt het? 
Een preset is een filter die je over je foto plaatst. Deze presets zijn speciaal ontworpen voor de gratis versie van de Lightroom App. Met 1 klik en binnen 10 seconden geef jij jouw foto’s direct een geweldige upgrade. 

Heb ik technische kennis nodig?
Nope! Bij de presets krijg je een aantal video’s waarin ik je stap voor stap meeneem om de presets te installeren en te werken met deze fantastische gratis app. Het is echt eenvoudig! Ik weet zeker dat je er heel enthousiast van wordt. Kom je er toch niet uit? Dan kun je mij altijd je vragen stellen. 

Kan ik deze presets weer gebruiken als ik een nieuwe telefoon heb?
YES! Ze zijn voor altijd van jou. Je kunt de presets in de online omgeving terugvinden om te downloaden. Of je slaat ze eenvoudig op op je computer 🙂 

Meer mooie presets

Presets Smartphone Lightroom voor Ondernemers
Ga naar Preset Pack Warm & Sfeervol
Lightroom Presets voor Mobiel - Lia Remmelzwaal Fotografie
Ga naar Preset Pack Light & Bright