Preset Pack Compleet

Licht & Fris | Warm & Sfeervol
Alle presets voor de beste look & feel

One click magic

Met deze 10 presets kun je altijd kiezen uit een warme, sfeervolle uitstraling of een lichte, frisse uitstraling van jouw foto’s. Deze complete Preset Pack voor je mobiel kun je in elke situatie toepassen, ideaal!   

 

Schuif van links naar rechts

Before & After

Elevate your brand!

Dit krijg jij allemaal

  • De professionele presetbundel Licht & Fris en Warm & Sfeervol met 10 presets waaronder 2 zwart/witte presets. In 1 klik en binnen 10 seconden jouw foto’s prachtig bewerkt. 
  • De nummer 1 tool voor fotobewerking (Lightroom app) stap voor stap uitgelegd in 10 praktische video’s voor Android & IOS (zoals Samsung & Iphone) in de online omgeving. 
  • Installeergids voor de presets 
  • BONUS: een e-book met fotografietips, een poseerguide én hoe maak je de mooiste flatlays en selfies. Een kick-start om direct zelf mooie foto’s te maken met je smartphone. 

"Lia’s foto’s zijn heel mooi licht en dit wilde ik ook voor mijn zelfgemaakte foto’s. Waar ik het meest blij mee ben en waarmee de foto’s echt naar een hoger niveau getild worden, is de nabewerking die je zelf kunt doen: mijn foto’s zijn prachtig licht geworden! Door de presetbundel van Lia durf ik mijn zelfgemaakte beelden met trots naast die van haar te plaatsen!"

Dinette van Velzen

Uplift jouw foto’s 

Easy met 1 tool 

Of je nu een online ondernemer bent, actief bent op social media, blogartikelen schrijft of ze gewoon privé gebruikt.. deze PRO presets zijn voor jouw! Met 1 tool fotografeer, bewerk én beheer je jouw foto’s op je smartphone. Alles vanuit 1 plek. Easy! 

Hello!

Ik ben Lia

Ik rij zingend naar huis na een fotoshoot, ik hou van het geluid van de zee, het vrije gevoel van m’n voeten in het zand, persoonlijke ontwikkeling, boeken lezen en het allerliefst ben ik samen met mijn gezin; thuis of lekker op pad met onze T4 of wandelend in de natuur!

Als fotograaf voel ik de drive om ondernemers zoals jij next level te brengen met professionele beelden en een stevige visuele branding. Ik wil jou alles bieden om altijd mooie foto’s te hebben voor jouw business. Zodat jij met je online zichtbaarheid klanten aantrekt, hen inspireert en impact maakt.

Wat een mooi domino-effect geeft dat?

Zodat we allemaal het leven voluit léven. Dat we kunnen doen waar ons hart sneller van gaat kloppen. Het leven vormgeven zoals we dat zelf graag willen. Dat vind ik belangrijk! Deze quote vat het mooi samen:

“When you do things from your soul, you feel a river moving in you, a joy”

FAQ

Hoe download ik de presets?
Heel eenvoudig: je krijgt van mij toegang tot een online omgeving. Hier vind je alles om aan de slag te gaan met de presets. Ik heb een aantal video’s voor je klaarstaan, een installeergids én leuke extra’s om beter te fotograferen. Jij geeft vandaag jouw foto’s nog een pro uitstraling!

Wat is een preset eigenlijk en hoe werkt het? 
Een preset is een filter die je over je foto plaatst. Deze presets zijn speciaal ontworpen voor de gratis versie van de Lightroom App. Met 1 klik en binnen 10 seconden geef jij jouw foto’s direct een geweldige upgrade. 

Heb ik technische kennis nodig?
Nope! Bij de presets krijg je een aantal video’s waarin ik je stap voor stap meeneem om de presets te installeren en te werken met deze fantastische gratis app. Het is echt eenvoudig! Ik weet zeker dat je er heel enthousiast van wordt. Kom je er toch niet uit? Dan kun je mij altijd je vragen stellen. 

Kan ik deze presets weer gebruiken als ik een nieuwe telefoon heb?
YES! Ze zijn voor altijd van jou. Je kunt de presets in de online omgeving terugvinden om te downloaden. Of je slaat ze eenvoudig op op je computer 🙂 

Meer mooie presets

Lightroom Presets voor Mobiel - Lia Remmelzwaal Fotografie - Fotograaf - Smartphone
Ga naar Preset Pack Warm & Sfeervol
Lightroom Presets voor Mobiel - Lia Remmelzwaal Fotografie
Ga naar Preset Pack Licht & Fris