Brand Shoot Day | VIBES

Prachtige professionele foto’s vol joy, business & essentie.

Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding

Brand Shoot Day | 10 maart ’24

Ga jij vol voor jouw verlangen, voor zichtbaarheid en het maken van impact met je werk? Wil jij jouw groei zien in foto’s die een level-up zijn van jouw branding?

Dan vind ik het fantastisch om samen met jou prachtige foto’s te maken voor je online zichtbaarheid. We gaan naar JOY. Naar EASE. Naar business. Naar JOU. Met professionele foto’s die een reflectie zijn van jouw energie & innerlijk vuur waarmee je klanten aantrekt die het allerbeste bij jou passen!  

Don’t be afraid to present the real you to the world, authenticity is at the heart of success”

Dit is wat je krijgt tijdens jouw Business Shoot

=

Portret Fotoshoot 
Een fotoshoot van 40 minuten waarin we portretfoto’s maken voor je bedrijf. Inclusief 1 korte kledingwissel en het meenemen van 2 persoonlijke kleine props (denk aan een boek, edelstenen, notitieboekje etc.).     

=

15 foto’s
Je kunt zelf 15 foto’s kiezen. Het is mogelijk om tegen betaling extra foto’s te bestellen. Deze foto’s kun je overal in je marketing en online zichtbaarheid gebruiken. Je ontvangt binnen 2 weken hoge resolutie beelden (voor drukwerk) en web-ready foto’s voor online gebruik. Jouw beelden krijgen ook een naam mee voor SEO-doeleinden (zoekwoorden). 

=

De prachtige locatie VIBES in Noordwijk

=

1:1 persoonlijke aandacht
Ik ben er om je lekker op je gemak te laten voelen voor de camera, plezier te maken en je energie te fotograferen.

=

Voorbereiding
Je krijgt toegang tot mijn online academie waar je allemaal tips vindt om je goed voor te bereiden op jouw Portret Fotoshoot. 

=

Koffie / Thee
Altijd fijn!

=

Praktische details
Zondag 10 maart 2024 | Tijdslot naar keuze onderaan deze pagina te boeken | VIBES in Noordwijk | 295 euro exclusief btw. | Let op: de brand shoot dag gaat door bij volledige boeking. 

Mini Branding Shoot - Lia Remmelzwaal Fotografie
Mindful Brand Fotoshoot - Lia Remmelzwaal Fotografie
Mindful Brand Fotoshoot - Lia Remmelzwaal Fotografie
Mindful Brand Fotoshoot - Lia Remmelzwaal Fotografie
Mindful Brand Fotoshoot - Lia Remmelzwaal Fotografie
Mindful Brand Fotoshoot - Lia Remmelzwaal Fotografie

Locatie 

 

VIBES is een frisse, kleurrijke co-workingspot in het oude centrum van Noordwijk. De locatie is licht met een moderne inrichting. Je vindt er een loungegedeelte met bank, poefjes en stoelen. Er staan mooie witte tafels en een meeting ruimte van glas en staal. 

Personal Branding Fotoshoot - Ondernemers - Fotografie - Fotograaf-22
Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding
Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding
Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding
Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding
Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding Lifestyle Influencer Ondernemer
Personal Branding Fotoshoot - Ondernemers - Fotografie - Fotograaf-18
Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding


Never underestimate the power of personal branding,
when done right it can be your most valuable asset

 

Inspireren & motiveren om impact te maken en je verlangen te volgen

Hi, mijn naam is Lia, 37 jaar, gek op mijn gezin, van dansen (ik kan niet stilstaan als ik muziek hoor), van zingen (vaak in m’n eentje in de auto), van verbinding (echt contact en aandacht), van rondreizen in onze T4 camper en ik ben echt een gevoelsmens (én familiemens!).

Als fotograaf maak ik prachtige foto’s voor ambitieuze soulpreneurs die dat innerlijk vuur voelen om impact te maken met hun werk en een leven te creëren waar ze van houden. Een fotoshoot is zo’n mooie stap in het manifesteren van waar jij naar verlangt.

Inmiddels heb ik de afgelopen jaren al 100den vrouwen voor mijn lens gehad. Ieder met haar unieke talenten, verhaal en purpose. Zo mooi! Ik gun het elke vrouw om trots te zijn op haar bedrijf en uit die bescheidenheid te stappen. Op welk niveau je ook staat. Je hebt hier iets te doen! Én mooie foto’s versterken dit gevoel. 

Let your soul shine! 

Presets voor Lightroom Lia Remmelzwaal Fotografie

Ik ben Lia heel dankbaar voor de fantastische foto’s die ze heeft gemaakt!

Het was echt even raar, poseren voor een camera, maar door Lia’s spontane en open houding wist ze me direct op m’n gemak te stellen. Door haar prikkelende en verrassende vragen werd het geen poseersessie, maar een spontaan gesprek waarbij ze toevallig ook nog mooie foto’s maakte.

Een aanrader voor iedereen die graag zichzelf wil laten zien op foto’s, zelfs als je dat best een beetje eng vindt. Ik wil volgende week weer!

Hiske Kuilman

Ik wilde goede foto’s voor op mijn website, die echt laten zien wie ik ben. En waarbij mijn passie tot z’n recht komt. Ik ben superblij met het resultaat en vind de foto’s, die Lia heeft gemaakt, waanzinnig goed gelukt!

Daar waar ik van tevoren nerveus voor was en overtuigingen naar mezelf toe had, is het Lia gelukt mij vast te leggen precies zoals ik had gehoopt. De minishoot met Lia is een feest om te ervaren. Eigenlijk een ontdekkingsreis naar jezelf. Jezelf durven laten zien, is je kracht tonen door je kwetsbaar op te stellen.

Lia legt je niet alleen met haar camera op een professionele wijze vast, ondertussen luistert ze empathisch en coacht je ook nog eens op dat wat tijdens de shoot los komt.

Een multitalent, die mij met haar sprankeling en warme benadering zodanig enthousiast maakt dat ik Lia aan iedereen wil aanbevelen. Lia is een dikke, vette tien waard!

Ilona Brook

Ik wilde een personal brand van mezelf maken, en daarbij zijn goede foto’s van essentieel belang. Lia heeft de essentie van wat ik wil uitstralen precies weten vast te leggen in beeld. Maar niet alleen de foto’s zijn heel goed. Ook de voorbereidingen, natuurlijk de dag zelf en het contact erna waren fijn. Door de goede voorbereidingen wisten we waar we aan toe waren en konden we gelijk aan de slag.

De tijd vloog voorbij en ik voelde me comfortabel en kon genieten van het moment, wat terug te zien is op de foto’s. Lia is creatief, luistert, ziet wat je nodig hebt en denkt met je mee. Daarnaast heeft ze een natuurlijke rust en leiderschap over zich, wat me het vertrouwen gaf wat nodig is voor de camera. Misschien vind je een investering als deze spannend, maar ik heb dit als een cadeau een mezelf ervaren! Het is leuk om te doen. Ik heb nu foto’s waar ik blij mee ben! Ik gebruik ze voor mijn website en social media, en elke keer denk ik; ja dit bén ik, en ik ben er trots op. Ik zou het zo nog een keer doen!

Hienke Nuninga

Boek hier jouw tijdslot

Boek hieronder het tijdslot van je keuze.