Live Foto Meet-Up | Studio OM & Stad / Park Leiden

Maak samen met inspirerende ondernemers waanzinnig mooie foto’s voor je online zichtbaarheid die je wílt delen!

Live Foto Meet Up Lia Remmelzwaal Fotografie

Door slim gebruik van mijn telefoon creëer ik dagelijks mooie content om te delen

Als (online) ondernemers weten we allemaal dat we foto’s (en video) nodig hebben voor online zichtbaarheid. Onze smartphone is hét ideale middel om simpel en snel foto’s te maken.

Op vrijdag 21 april organiseer ik daarom een Foto Meet-Up vanuit Studio OM in Leiden. Speciaal voor jou als coach of dienstverlenende ondernemer die veel persoonlijke én mooie foto’s nodig heeft voor je online zichtbaarheid. 

Ik ga je vooraf leren hoe je een mooie foto maakt én je gaat naar huis met content voor een paar maanden. 

Én het mooie is: daarna bouw je dagelijks aan je beeldbank waardoor je altijd een mooie foto hebt voor een post, story, blog etc. Ideaal!

WAT GAAN WE DOEN?

Met je smartphone ga je ván en met elkaar foto’s maken. Het is tegenwoordig heel makkelijk om voor je bedrijf personal branding foto’s te maken met je smartphone. De kwaliteit is goed en het maakt het ook persoonlijk. Je kunt overal waar je bent een foto (laten) maken. Denk aan een business meeting, retrait of gewoon tijdens een wandeling door het bos of in de stad. Dat maakt het écht!

Daarom organiseer ik deze supertoffe LIVE Foto Meet-Up op vrijdag 21 april van 9:30 – 15:30 uur vanuit Studio OM in Leiden. Samen met maximaal 8 andere coaches en dienstverlenende ondernemers ga je foto’s maken voor je online zichtbaarheid. 

Deze Foto Meet-Up hebben we ook een heerlijke lunch en gaan we direct een aantal foto’s selecteren en een eerste stap maken in het bewerken (om die extra mooie uitstraling te geven). Dit is supereenvoudig en ga ik je allemaal leren. 

Ik zorg ervoor dat jij vooraf helemaal voorbereid bent om álles uit deze dag te halen. Na de Meet-Up ga je naar huis met supermooie foto’s voor minimaal 2 maanden aan content  bij 3 posts per week én voel je je weer geïnspireerd door alle andere ondernemers. 

Note: Dit is precies voor jou als je het leuk vindt om zelf foto’s te maken, er heel veel zin in hebt en niet vies bent van lekker doorgaan en content creëren. 

Live Foto Meet-Up Ondernemers Lia Remmelzwaal Fotografie

Na deze Meet-Up ga je naar huis met supermooie foto’s voor minimaal 2 maanden aan content én voel je je weer geïnspireerd door alle ondernemers!

Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding Lifestyle Influencer (9 of 71)

Misschien is dit wat jij ook herkent?

=

Je wilt veel meer inzetten op social media, maar daar heb je nu niet genoeg foto’s voor.

=

Je houdt van mooie beelden en vindt dit ook belangrijk voor de uitstraling van je brand. De foto’s die je nu maakt zijn te donker of ‘het nét niet’. 

=

Je wilt een mooie Instagramfeed die professioneel én persoonlijk overkomt. 

Foto Business Boost - Smartphone Fotografie & Storytelling
Foto Business Boost - Smartphone Fotografie & Storytelling
Foto Meet-Up Lia Remmelzwaal Fotografie 2
Foto Meet-Up Lia Remmelzwaal Fotografie 2
Foto Business Boost - Smartphone Fotografie & Storytelling

Hoe heerlijk als je straks dan..

=

Moeiteloos een foto bij je post plaatst doordat je een beeldbank op je telefoon hebt (hello timesaver). 

=

Je content bijdraagt aan meer klanten en omzet, omdat je dagelijks zichtbaar bent 

=

Met plezier en vertrouwen jouw foto’s deelt: gefotografeerd, bewerkt én helemaal in jouw look & feel (heel simpel).

=

Je expertstatus en vertrouwen (nog meer) vergroot door kwaliteit. Je bouwt echt aan een personal brand. 

Presets voor Lightroom Lia Remmelzwaal Fotografie


Never underestimate the power of personal branding,
when done right it can be your most valuable asset

 

Inspireren, motiveren & activeren om je werk te delen 

Hi, mijn naam is Lia! Mindful Personal Branding Fotograaf en ik help gedreven coaches en dienstverlenende ondernemers om zichtbaar te zijn vanuit eigenheid, vertrouwen en enthousiasme. 

Mijn telefoon staat elke dag weer vol met nieuwe foto’s. Of het nu voor mijn bedrijf is of privé. Ik hou van fotograferen! Ik maak slim gebruik van mijn telefoon om – naast professionele foto’s – ook een beeldbank op te bouwen met mijn smartphone. Het is echt easy. 

De foto’s die ik met mijn smartphone maak, heb ik niet zomaar gemaakt. Er zijn een aantal slimme manieren om ze die kwaliteit te geven. Dát deel ik graag met je voor de LIVE Foto Meet-Up!

Ik wil je inspireren, motiveren en tot actie aanzetten om authentiek zichtbaar te zijn en jouw boodschap met de wereld te delen. Zodat je met plezier en vertrouwen jezelf laat zien en klanten aantrekt die bij je passen.

Op naar een mooie uitstraling van je brand waar je helemaal achter staat! 

Smartphone Fotograferen voor Ondernemers

Dit is wat je krijgt:

=

Smartphone Fotografie Sessies
Samen met andere gemotiveerde ondernemers maken we mooie foto’s van elkaar met je smartphone voor je online zichtbaarheid. 

=

Minimaal 25 foto’s
Iedereen gaat naar huis met minimaal 25 foto’s. Zo heb je content voor zeker 2 maanden bij 3 keer posten per week. 

=

Uitgebreid E-Book Smartphone Fotograferen voor je bedrijf
In het e-book geef ik je mijn beste tips om te fotograferen met je smartphone zodat je helemaal voorbereid bent voor de Meet-Up.  

=

Mijn persoonlijke aandacht
Ik ben er natuurlijk om extra tips te geven en al je vragen te beantwoorden. 

=

Cadeau: een Presetbundel naar keuze incl. videotutorial t.w.v. €33,-
Een preset is een soort filter (maar dan beter) waarmee je al je foto’s in lijn brengt met je brand. Ik laat je precies zien hoe je binnen 10 seconden van een donkere, onflatteuze foto een foto maakt die merkwaardig is. Hiermee ga jij een complete beeldbank opbouwen. 

=

De zaalhuur van Studio OM
Een lichte ruimte waar verschillende settings zijn gemaakt om foto’s te maken. Denk aan een tafel, bankje, stoelen etc.  

=

Koffie / Thee + lekkernij
Altijd fijn!

=

Een heerlijke lunch 
Op een mooie locatie waar we buiten ook mooie foto’s kunnen maken. 

=

Praktische details
Vrijdag 21 april | 9:30 – 15:30 uur | Studio OM Leiden | 197 euro exclusief btw | Note: dit is echt een DOE-dag. 

Dit is precies voor jou als je het leuk vindt om zelf foto’s te maken, er heel veel zin in hebt en niet vies bent van lekker doorgaan en content creëren

De locatie: Studio OM,

Stad & Park Leiden 

Bij Studio OM starten we de dag. De Studio heeft een natuurlijke uitstraling waar we verschillende settings creëren. Denk aan een tafel met bureau, een stoeltje om een boek in te lezen, een bank om ontspannen te zitten of gave portretfoto’s te maken. Er is alle ruimte om diverse foto’s te maken.

Vanuit Studio OM wandelen we zo de stad in waar je leuke lifestyle beelden fotografeert en vanuit daar komen we langs een groen park aan het water (het Plantsoen) waar je rustige, groene foto’s maakt. 

Je kunt dus zowel binnen als buiten fotograferen. Best of both worlds, ideaal!

Foto Meet-Up - Studio OM - Leiden - Lia Remmelzwaal Fotografie
Smartphone Fotografie voor ondernemers Fotoshoot Fotograaf Haarlem Amsterdam Den Haag
Presets voor Lightroom

"Ik ben heel blij met de presets. Lightroom werkt heel eenvoudig. De beelden spreken veel meer. De presets halen naar voren waar het om gaat in de foto. Ik vind de beelden er helder door worden. Mijn feed op Instagram is nu mooi op elkaar afgestemd."

Chantal Philips

Presets voor Lightroom Lia Remmelzwaal Fotografie
Live Foto Meet-Up Business Club

HEB JE NOG VRAGEN?

FAQ

Hoe werkt het precies?

Heel eenvoudig: na aanmelding krijg je van mij direct toegang tot een online omgeving. Je krijgt een gebruikersnaam en inlog per email gestuurd. Hier vind je alle info die je nodig hebt om je helemaal goed voor te bereiden op de Foto Meet-Up. Op de dag zelf ga je samen met andere ondernemers foto’s maken. Een skill for life voor je bedrijf (en privé) en tegelijk een mooi moment om andere ondernemers te ontmoeten.  De meet-up gaat door bij 8 deelnemers. 

Welke telefoon heb ik nodig?

Elke telefoon waar een goede camera op zit is goed. Je leert van mij de allerbeste tips om goede foto’s te maken. Ik heb verder ook video’s voor androidsysteem (zoals Samsung) en Iphone om gebruik te maken van de presets. 

De Foto Meet-Up is voor..

Coaches, therapeuten en online dienstverlenende ondernemers die online willen groeien voor +impact. Ik wil echt met vrouwen samenwerken die weten dat uitstraling belangrijk is. Jij weet dat je kwalitatief mooie foto’s en sterke content nodig hebt om gevoel en verbinding te creëren. Je wilt dit ook graag zelf maken en +klanten aantrekken. 

Dit is niet voor jou als je zichtbaarheid onbelangrijk vindt of geen tijd vrijmaakt voor online zichtbaarheid.

Heb jij een andere vraag?

Ik beantwoord graag de vragen die je hebt. Stuur me een mail naar hello@liaremmelzwaal.nl