Nicolette Mittelmeijer

Geomassage

Nicolette Mittelmeijer

Geomassage

Maak kennis met Nicolette Mittelmeijer: gediplomeerd masseur in Noordwijk. Op dinsdag 10 april ging ik samen met haar een personality bedrijfsfotoreportage maken voor haar bedrijf Geomassage. Binnenkort vind je haar foto’s o.a. terug op haar website, social media en nu al online op mijn blog. Benieuwd naar de foto’s en het verhaal van Nicolette? Kijk en lees verder..

Vertel eens over jezelf en je bedrijf. Wie ben je en wat doe je?

Ik ben Nicolette Mittelmeijer en masseer ruim 16 jaar vanuit mijn hart mensen in mijn praktijk aan huis in Noordwijk. Intuïtieve ontspannende massages, klachtgericht massages, coaching en lymfedrainage (detoxen). Ik voel dankbaarheid na elke behandeling en vind het een voorrecht me met mensen te mogen verbinden.

Wat maakt jou blij in het werk dat je doet?

Ik voel dankbaarheid na elke behandeling en haal heel veel energie uit de interactie met mensen. Ik laat me graag verwonderen en bewonder de schoonheid en de talenten die ieder mens bij zich heeft.

Wat maakt jou blij in het werk dat je doet?

Ik voel dankbaarheid na elke behandeling en haal heel veel energie uit de interactie met mensen.

Ik laat me graag verwonderen en bewonder de schoonheid en de talenten die ieder mens bij zich heeft.

Wat maakt jou blij in je leven?

Het steeds meer terug vinden van mijn eigen ik. Wat wil ik, wie ben ik. Dichter en dichter bij mezelf terugkomen en in een flow mijn eigen pad durven volgen. Ook voel ik me heel worden wanneer ik me bewust ben van de kleine cadeautjes en mooie momenten in het leven. Bijvoorbeeld een mooie ontmoeting, de zon die schijnt, het contact met mijn kinderen.

Wat kan jij voor iemand betekenen?

Ik kan je helpen je eigen pad weer te vinden, het contact met jou, je lichaam. Je bewust laten worden
van waar je staat en waar je heen wilt. In alle liefde en zachtheid voor jezelf.

Zichtbaar in Beeld met jouw Bedrijf?

Lees hier meer over een personality bedrijfsfotoreportage of begin gratis met de Zichtbaar in Beeld met je Bedrijf Challenge.

Hi, mijn naam is Lia Remmelzwaal

 

Het is mijn missie om met fotografie vrouwelijke ondernemers in beeld te laten zien. Vrouwelijke ondernemers die vanuit hun hart ondernemen en bezig zijn met werk dat de wereld een stukje mooier, beter en prettiger maakt.

Denk aan alles wat bijdraagt aan een bewust, gezond en gelukkig leven. Zodat zij vertrouwen en herkenning creëren bij hun potentiële klanten. Zichtbaarheid is de key om je missie en je werk te delen en te verspreiden.

Dit alles doe ik op een enthousiaste, open en ongedwongen manier.