pakketten & Prijzen

jouw fotoshoot

professionele foto’s voor een pro uitstraling van je bedrijf

frisse, heldere beelden voor jouw brand 

connection

Ik geloof dat jouw gezicht en de energie die je uitstraalt één van je belangrijkste assets is. Berichten met persoonlijk beeld leveren daarom vaak meer conversie op. Mensen scrollen op social media en krijgen ontzettend veel prikkels mee. Door de combinatie van goed beeld én waardevolle content leren mensen je kennen en bouw je vertrouwen op. Zien ze jouw gezicht voorbijkomen in hun tijdlijn? Dan weet ik zeker dat ze jouw content gaan lezen en maak je direct impact met jouw verhaal.

Werkelijk zichtbaar zijn in wat je doet

Foto’s zijn dé manier om consistent met je bedrijf online zichtbaar te zijn. En deze maak ik graag met aandacht voor jou en jouw bedrijf. Het belangrijkste is dat jij gevonden wordt door jouw klanten, je omzet groeit én jij jouw klanten happy maakt. Win-win. Ik weet zeker dat jij met liefde in en aan je bedrijf werkt en een sterk verlangen hebt om (nog) meer impact te maken op anderen. Make it count!   

Pakketten & Prijzen

basic

 

Personal Brand Brainstorm
Hiermee gaan we brainstormen over jouw brand en leer ik je goed kennen.

Pre-Fotoshoot Call
We gaan jouw fotoshoot concreet maken

Fotoshoot op 1-2 nabijgelegen locaties

Tot 1,5 uur fotograferen  

2 – 3 setjes kleding

+/- 30 digitale foto’s incl. naam voor SEO-doeleinden

Mijn persoonlijke aandacht en nabewerking

Optioneel: visagie & haarstyling, personal shopsessie

BASIC

€695

pro

 

Personal Brand Brainstorm
Hiermee brainstormen  we over jouw brand en leer ik je beter kennen

Pre-Fotoshoot Call
We gaan jouw fotoshoot concreet maken

Fotoshoot op gewenste locaties

Tot 4 uur fotograferen

4 – 5 setjes kleding

+/- 70 digitale foto’s incl. naam voor SEO-doeleinden

GRATIS: 1x toegang tot mijn online training  ‘Groei met Beeld – PRO Fotograferen met je Smartphone voor Ondernemers’. Dé online training waarin je zelf onbeperkt geweldige foto’s leert maken incl. mijn professionele presets met de bewerkingsstijl uit deze shoot.   

Mijn persoonlijke aandacht en nabewerking

Optioneel: visagie & haarstyling, personal shopsessie 

pro

€995

expert

 

Personal Brand Brainstorm
Hiermee brainstormen we over jouw brand en leer ik je beter kennen

Pre-Fotoshoot Call
We gaan jouw fotoshoot concreet maken

Fotoshoot op gewenste locaties

Tot 6 uur fotograferen

5 – 7 setjes kleding

+/- 140 digitale foto’s incl. naam voor SEO-doeleinden

GRATIS: 1x toegang tot mijn online training  ‘Groei met Beeld – PRO Fotograferen met je Smartphone voor Ondernemers’. Dé online training waarin je zelf onbeperkt geweldige foto’s leert maken incl. mijn professionele presets met de bewerkingsstijl uit deze shoot.

Mijn persoonlijke aandacht en nabewerking.

Optioneel: visagie & haarstyling, personal shopsessie 

EXPERT

€1395

Prijzen zijn exclusief BTW en reiskosten (€ 0,27 p/km)
Binnen 1-2 weken ontvang je jouw foto’s die klaar zijn om ingezet te worden voor jouw website, social media, drukwerk etc.
Je ontvangt de beelden via een online galerij die je eenvoudig kunt delen met derden waarmee je samenwerkt.

Neem gerust contact met me op voor een pakket op maat. 

Wat kun je verwachten?

1

| Laten we kennismaken

Plan vrijblijvend een afspraak voor een Personal Brand Call. We leren elkaar kennen, ik ben benieuwd welke ideeën je al hebt en of ik je daarbij kan helpen. Je kunt al je vragen stellen!  

2

| Samenwerken

Yes, we gaan samenwerken! Je ontvangt van mij de Personal Brand BrainstormJe krijgt een frisse kijk naar jezelf en je bedrijf, wie je bent en wat je wilt uitstralen. We gaan alles samenbrengen in een moodboard voor jouw ideale fotoshoot. 

3

| Pre-Fotoshoot Call

Samen maken we een afspraak voor een
Pre-Fotoshoot Call om jouw fotoshoot concreet te maken. In de tussentijd houden we contact over details zoals locatie, kleding en de planning, want die zijn heel belangrijk! 

4

| Jouw Fotoshoot!

De dag van de fotoshoot is helemaal voor jou en jouw bedrijf. We gaan het gevoel en het verhaal van jouw bedrijf laten zien. En eigenlijk fotograferen we ook het moment waar jij nu staat. Dat is de kracht van fotografie; “we take photos as a return ticket to a moment otherwise gone…”

5

| Aanlevering

Na de fotoshoot ga ik jouw beelden zorgvuldig selecteren en bewerken. Ik word daar altijd superenthousiast van! Binnen 2 weken zijn de beelden klaar en krijg je toegang tot een online galerij. Time to share!

6

| Hoe gaat het?

Na het ontvangen van je beelden bel ik je natuurlijk nog even na en nemen we het één en ander door. Je kunt hier nog al je vragen stellen en als ik ergens bij kan helpen, sta ik voor je klaar.

Happy Clients

Voor mijn bedrijf ‘Jouw Boekhoudcoach’ wilde ik voor mijn website en socials graag mooie foto’s hebben. Foto’s die uitstralen wie ik ben, wat ik wil zeggen, zorgen dat je je welkom voelt, dat je denkt ‘zo kan het ook’.

Als je je wilt onderscheiden met wie jij echt bent, als je werkt vanuit jouw zijn, vanuit jouw gevoel, en je wilt dit online laten zien, plan dan zeker een fotoshoot met Lia in, zij kan dit echt in beeld vertalen.

“Ik ben Lia heel dankbaar voor de fantastische foto’s die ze heeft gemaakt! Het was echt even raar, poseren voor een camera, maar door Lia’s spontane en open houding wist ze me direct op m’n gemak te stellen. 

Een aanrader voor iedereen die graag zichzelf wil laten zien op foto’s, zelfs als je dat best een beetje eng vindt. Ik wil volgende week weer!”

“Ik ben ontzettend blij met het resultaat van de shoots. De foto’s die Lia heeft gemaakt laten het hele spectrum zien van wie ik ben en wat mijn expertise is.

Dat ik mezelf herken in de beelden en me door de foto’s tegelijkertijd nog meer bewust ben geworden van mijn onderscheidende kracht, is een prachtig cadeau dat mijn business heeft verrijkt.

“Ik vind Lia echt geweldig! Ze heeft zulke mooie foto’s gemaakt. Ze is echt een pietje precies en dat zie je terug. Wat een kwaliteit zeg, prachtig. Dankzij haar ben ik nu een sterk merk als Spirit Business coach!

Hi, 

Mijn naam is Lia Remmelzwaal; als Personal Branding Fotograaf fotografeer ik ondernemers zoals coaches, virtual assistents, tekstschrijvers en trainers. Samen met jou maak ik foto’s die zorgen voor een krachtige en professionele uitstraling van jouw bedrijf met die persoonlijke touch. 

Als fotograaf wil ik méér dan alleen een foto maken. Ik ga de verbinding aan. Geef aandacht. Maak plezier. Luister. Daar word ik heel blij van! Ik geloof dat een fotoshoot empowering, gezellig, relaxed, vol plezier en een echte samenwerking is.

Mijn droom is dat wij het leven léven. Naast dat ik geloof dat je jezelf mag laten zien, waar je voor staat met je bedrijf en jij je ruimte in mag nemen.. wil ik dat jij met geweldige foto’s geld verdient met jouw bedrijf. Je bent online zichtbaar, je komt professioneel over en daarmee vergroot je het vertrouwen van je klant die voor jou gaat kiezen. 

Je verdient geld én je leeft óók je verlangen: anderen verder helpen. Het is een win-win voor iedereen! Uiteindelijk komt het neer op het leven léven! Zoals jij dat wilt. Create a life you love

Waarom je voor mij zou kiezen als fotograaf? Omdat ik meer ben dan een fotograaf. Ik heb een diploma als lifecoach en een opleiding afgerond in communication management. Ik heb (online) business opleidingen gevolgd, weet hoe online marketing in elkaar zit en hoe je een website bouwt.

Meer weten over mij? Lees meer.. >

Wat is Personal Branding Fotografie

Personal Branding Fotografie is een combinatie van portretten en lifestyle foto’s die speciaal voor jou en jouw personal brand gemaakt zijn. Met de foto’s kun je een betekenisvolle connectie aangaan met jouw ideale klant. Ze zijn volledig op maat gemaakt voor jou, laten jouw karakter zien, jouw ideale omgeving en hoe het is om met jou te werken. Personal Branding Fotografie richt zich op jouw individuele verhalen en helpt je om je te verbinden en betrokkenheid te creëren bij jouw klant.

Kennismaken?

Wil jij weten of mijn aanbod aansluit bij jouw wensen? Maak vrijblijvend een afspraak voor een Personal Brand Call via Skype. We leren elkaar kennen, kijken waar je nu tegenaan loopt en of ik je daarbij kan helpen. Ik wil graag dat jij je goed voelt bij mij als fotograaf.

5 + 1 =

Follow @Instagram