Lieve woorden

ERVARINGEN

Personal Branding Fotoshoot

Hiske Kuilman, Hiske Kuilman Coaching

Ik ben Lia heel dankbaar voor de fantastische foto’s die ze heeft gemaakt!

Het was echt even raar, poseren voor een camera, maar door Lia’s spontane en open houding wist ze me direct op m’n gemak te stellen. Door haar prikkelende en verrassende vragen werd het geen poseersessie, maar een spontaan gesprek waarbij ze toevallig ook nog mooie foto’s maakte.

Een aanrader voor iedereen die graag zichzelf wil laten zien op foto’s, zelfs als je dat best een beetje eng vindt. Ik wil volgende week weer!

Sandra Breure, boekhoudcoach bij Jouw Boekhoudcoach

Voor mijn bedrijf ‘Jouw Boekhoudcoach’ wilde ik voor mijn website en socials graag mooie foto’s hebben. Foto’s die uitstralen wie ik ben, wat ik wil zeggen, zorgen dat je je welkom voelt, dat je denkt ‘zo kan het ook’. Dat bleek nog niet zo gemakkelijk. De meeste fotografen leveren toch wat meer een standaard plaatje, foto’s zonder bezieling. Toen ik op de site van Lia terecht kwam voelde het direct goed. Zowel haar foto’s als haar manier van werken spraken mij direct aan. De communicatie verliep lekker vlot en als snel nadat ik op haar website was beland zat ik aan de Personal Brand Brainstorm. Een mooi document dat zorgt voor een goede voorbereiding en weer even een frisse kijk naar je zelf, wie je bent en wat je wilt uitstralen.

Ik keek enorm uit naar de fotoshoot en we hebben een super leuke dag gehad. Moeder en vriendin opgetrommeld als figuranten, de stemming zat er meteen goed in. Lia stelt leuke, gekke, verrassende vragen die zorgen voor net die spontane blik of een echte schaterlach. Ondanks de kou en de harde wind hebben we ook nog wat foto’s buiten kunnen maken.  Daarna even gezellig opwarmen met een kop koffie en de dag was weer voorbij. Wat mij betreft absoluut voor herhaling vatbaar, maar dan in de zomer!

Als je je wilt onderscheiden met wie jij echt bent, als je werkt vanuit jouw zijn, vanuit jouw gevoel, en je wilt dit online laten zien, plan dan zeker een fotoshoot met Lia in, zij kan dit echt in beeld vertalen.

Annette Damman, talentcoach en coach hoogbegaafheid bij Licht op Talent

Ik heb voor mijn bedrijf Licht-op-Talent voor een fotoshoot gekozen, omdat ik merkte dat ik mijn groei wilde tonen. Natuurlijk heb ik een up-to-date website, maar mijn foto’s deden geen recht meer aan de power die mijn praktijk in twee jaar tijd ontwikkeld heeft. Ik koos voor Lia omdat ik in haar foto’s kracht en liefde herken. Zij weet mensen in hun kracht op de foto te zetten, precies dat wat ik bereik in mijn praktijk met mensen coachen op hun talent.

Het proces naar de fotoshoot toe was al enorm stimulerend, omdat je heel goed moet nadenken waarvoor je staat en hoe dat naar buiten te brengen is.  De fotoshoot zelf is aan de ene kant spannend, want jezelf tonen vereist moed. Maar Lia is zo’n prettige persoonlijkheid dat je vanzelf in een flow komt, ik vond het heerlijk! Ik ervoer halverwege de fotoshoot mijn eigen groei en het punt waar ik nu sta als een echt ‘ankerpunt’. En ik dacht: “Hieronder ga ik dus niet meer zitten. Punt!” Dat is het leven vieren.

Ik vond de hele fotoshoot een feestje! Een enorme boost voor mijzelf en daardoor voor mijn praktijk! Ik ben Lia enorm dankbaar dat zij de juiste mens op de juiste plaats was, charmant, lachend en enorm in haar kracht!

Johannes Bloemsma & Dominique van de Laar, Nourishing Destiny

Wij zijn Johannes Bloemsma en Dominique van de Laar van Nourishing Destiny. Wij zijn een Consultancy bureau met oog voor het geheel. Wanneer jij verbinding hebt met jouw potentieel en zicht hebt op je bestemming, krijg je dingen voor elkaar. Je leeft dan namelijk vanuit bezieling en focus. Deze verbinding blootleggen, plus de handleiding aanreiken hoe je dit veld van creativiteit in jezelf, je team of bedrijf kunt aanboren is onze missie en passie. En dit doen we op basis van het Nourishing Destiny-Model.

Wij wilden een nieuwe website laten maken. Hier heb je nieuwe foto`s voor nodig, een nieuw jasje als het ware. Een goede kennis van ons heeft Lia sterk aangeraden. Met Lia hebben wij contact opgezocht en vanaf het begin voelde het al heel prettig. In het begin hadden we een heel goed gesprek via skype, om elkaar te leren kennen en elkaars ideeën te bespreken. Je krijgt direct goede tips waar je mee kan werken voorafgaand het proces.

De shoot hadden we gepland voor een maand later, na onze vakantie. Gedurende deze weken hebben we nog regelmatig telefonisch en app contact gehad met Lia. Wanneer we vragen hadden konden we haar altijd contacten. Heel fijn en persoonlijk. Het voelde meer als een samenwerking dan als een opdracht. Je werkt samen aan een mooi product en die input vanuit Lia voelde heel erg fijn.

De fotoshoot was voor ons heel spannend omdat het ook onze eerste fotoshoot was op locatie en buiten. Als het weer maar meezit, het zal toch niet gaan regenen… et cetera. Lia stelde ons direct al gerust dat we niet eerder stoppen tot we de foto`s hebben. Ze heeft een hele mooie commitment en passie voor wat ze doet. Voor het hele plaatje, van idee tot eindproduct. Het is heel prettig met haar samen te werken en heeft echt oog voor het geheel, voor de mens achter het bedrijf.

We zijn ontzettend blij met het eindresultaat. Het straalt uit wat we hoopten en meer. Er is veel liefde ingestopt, zowel vanuit ons als vanuit de fotografe, Lia! En dat zie je!

Wij zouden Lia zeker aanraden als fotografe, omdat ze een heel vertrouwde sfeer weet te creëren, waardoor er rust komt en vertrouwen. Sterker nog, we zullen haar in de toekomst weer vragen. We weten nu wat we krijgen bij haar, en dat is kwaliteit met een sausje van vertrouwen en kracht. Dankjewel Lia!

Nicolette Mittelmeijer, gediplomeerd masseur bij Geomassage

Super liefdevolle, enthousiaste, gedreven maar bovenal professionele vrouw!

Safiya Slimani, Spirit Business Coach

Ik vind Lia echt geweldig! Ze heeft zulke mooie foto’s gemaakt. Ze is echt een pietje precies en dat zie je terug. Wat een kwaliteit zeg, prachtig. Dankzij haar ben ik nu een sterk merk als Spirit Business coach!

Aandacht voor Elkaar – Fotoshoot

Sander & Lisette

Lia! Wat was onze shoot een bijzonder gebeuren. De vragen die we tijdens het fotograferen beantwoorden en de leuke opdrachten maakte dat we ontspannen waren. Dat is zo mooi terug te zien op de foto’s. Nogmaals dank je wel!

Arie & Lizze

Wat zijn wij super blij met onze gewonnen shoot! De manier van shooten en de voorbereidingen vooraf maakt ‘Lia Remmelzwaal fotografie’ zo leuk en bijzonder! Een dikke 5 sterren waard.. een echte aanrader.

Jeroen & Suzanne

Wat een onwijs lief en bijzonder mens ben je Lia. Wij hebben genoten van ons samen-momentje en jij hebt dat prachtig vast kunnen leggen. Je brengt op een unieke manier ontspanning tijdens een shoot en maakt er echt een feestje van.