Mini Branding Shoots | OOHM

Prachtige professionele foto’s voor je website, socials of profiel 

https://liaremmelzwaalfotografie.nl/fotoshoot-alessia-digiacomo/

Mini Branding Shoots | 24 februari ’23

Ga jij vol voor jouw verlangen, voor zichtbaarheid en het maken van impact met je werk? 

Dan vind ik het fantastisch om samen met jou prachtige foto’s te maken voor je business. Denk aan portretfoto’s, lifestyle foto’s en die geweldige spontane foto’s. 

Op vrijdag 24 februari 2023 organiseer ik Mini Branding Shoots bij het prachtige OOHM in Vogelenzang. Speciaal voor jou als coach of dienstverlenende ondernemer die een aantal nieuwe, professionele foto’s nodig heeft als profielfoto, voor je website, socials, nieuwsbrieven, e-book en meer.

Ideaal om weer frisse content te hebben of te ervaren hoe een fotoshoot is. Je kunt de foto’s voor al je marketing uitingen en zichtbaarheid gebruiken. 

You are the best brand, make it outstanding

De locatie: OOHM in Vogelenzang 

We gaan fotograferen bij OOHM. Het is een inspirerende omgeving waar ontspanning, inspiratie & ontwikkeling in een bosrijke omgeving centraal staat. We maken gebruik van een mooie ruimte die zich kenmerkt door veel licht en een luxe en huiselijke uitstraling. 

Zo kun je hier foto’s maken aan een bureau, op een stoel, bij de hoge ramen, op de warme grond en is er een lounge gedeelte inclusief comfortabele bank en stoelen. Ook kun je buiten rondom de locatie foto’s maken. Ideaal! 

 

Foto Meet Up Lia Remmelzwaal Fotografie

Dit is wat je krijgt bij jouw Mini Branding Shoot

=

Mini Branding Fotoshoot 
Een fotoshoot van 45 minuten waarin we uiteenlopende foto’s maken voor je bedrijf. Inclusief 1 à 2 kledingwissels en het meenemen van 2 persoonlijke props (denk aan een boek, edelstenen, notitieboekje etc.).

=

15 foto’s
Je kunt zelf 15 foto’s kiezen uit en ruime selectie. Het is mogelijk om tegen betaling extra foto’s te bestellen. Deze foto’s kun je overal in je marketing en online zichtbaarheid gebruiken. Je ontvangt binnen 2 weken hoge resolutie beelden (voor drukwerk) en web-ready foto’s voor online gebruik. Jouw beelden krijgen ook een naam mee voor SEO-doeleinden (zoekwoorden). 

=

De prachtige locatie OOHM
De huurprijs à 350 euro excl. is inbegrepen in je fotoshoot.

=

1:1 persoonlijke aandacht
Ik ben er om je lekker op je gemak te laten voelen voor de camera, plezier te maken en je essentie te fotograferen. 

=

Voorbereiding
Je krijgt toegang tot mijn online academie waar je allemaal tips vindt om je goed voor te bereiden op jouw Mini Branding Fotoshoot.

=

Koffie / Thee
Altijd fijn!

=

Praktische details
Vrijdag 24 februari 2023 | Tijdslot naar keuze onderaan deze pagina te boeken | OOHM Vogelenzang | 325 euro exclusief btw.

Mindful Brand Fotoshoot - Lia Remmelzwaal Fotografie
Mindful Brand Fotoshoot - Lia Remmelzwaal Fotografie
Mindful Brand Fotoshoot - Lia Remmelzwaal Fotografie
Mindful Brand Fotoshoot - Lia Remmelzwaal Fotografie
Mindful Brand Fotoshoot - Lia Remmelzwaal Fotografie


Never underestimate the power of personal branding,
when done right it can be your most valuable asset

 

Inspireren & motiveren om impact te maken en je verlangen te volgen

Hi, mijn naam is Lia! Mindful Personal Branding Fotograaf en ik help ambitieuze coaches en dienstverlenende ondernemers die dat innerlijk vuur voelen om impact te maken met hun werk en een leven te creëren waar ze van houden. 

De afgelopen jaren heb ik heel veel prachtige ondernemers voor mijn lens gehad. Ieder met haar unieke talenten, verhaal en purpose. Ik vind het echt een voorrecht om samen een ‘split second’ in ons (ondernemers)leven te delen. De verbinding aan te gaan en een hoogwaardig resultaat vast te leggen vanuit jouw energie en wat jij wilt laten zien. Op dat moment.

Ik geniet ervan als we fotograferen, gesprekken hebben en ik je kan inspireren om met vertrouwen voor de camera te staan. Een fotoshoot is voor velen echt wel kwetsbaar en spannend. Juist door helemaal in het moment te zijn en je zintuigen te gebruiken creëren we prachtige foto’s en wil ik dat jij er ook echt van geniet. Het is voor je business, maar tegelijkertijd ook een moment helemaal voor jou.

Op naar een mooie uitstraling van je brand waar je helemaal achter staat! 

Presets voor Lightroom Lia Remmelzwaal Fotografie

Ik ben Lia heel dankbaar voor de fantastische foto’s die ze heeft gemaakt!

Het was echt even raar, poseren voor een camera, maar door Lia’s spontane en open houding wist ze me direct op m’n gemak te stellen. Door haar prikkelende en verrassende vragen werd het geen poseersessie, maar een spontaan gesprek waarbij ze toevallig ook nog mooie foto’s maakte.

Een aanrader voor iedereen die graag zichzelf wil laten zien op foto’s, zelfs als je dat best een beetje eng vindt. Ik wil volgende week weer!

Hiske Kuilman

Ik wilde goede foto’s voor op mijn website, die echt laten zien wie ik ben. En waarbij mijn passie tot z’n recht komt. Ik ben superblij met het resultaat en vind de foto’s, die Lia heeft gemaakt, waanzinnig goed gelukt!

Daar waar ik van tevoren nerveus voor was en overtuigingen naar mezelf toe had, is het Lia gelukt mij vast te leggen precies zoals ik had gehoopt. De minishoot met Lia is een feest om te ervaren. Eigenlijk een ontdekkingsreis naar jezelf. Jezelf durven laten zien, is je kracht tonen door je kwetsbaar op te stellen.

Lia legt je niet alleen met haar camera op een professionele wijze vast, ondertussen luistert ze empathisch en coacht je ook nog eens op dat wat tijdens de shoot los komt.

Een multitalent, die mij met haar sprankeling en warme benadering zodanig enthousiast maakt dat ik Lia aan iedereen wil aanbevelen. Lia is een dikke, vette tien waard!

Ilona Brook

Ik wilde een personal brand van mezelf maken, en daarbij zijn goede foto’s van essentieel belang. Lia heeft de essentie van wat ik wil uitstralen precies weten vast te leggen in beeld. Maar niet alleen de foto’s zijn heel goed. Ook de voorbereidingen, natuurlijk de dag zelf en het contact erna waren fijn. Door de goede voorbereidingen wisten we waar we aan toe waren en konden we gelijk aan de slag.

De tijd vloog voorbij en ik voelde me comfortabel en kon genieten van het moment, wat terug te zien is op de foto’s. Lia is creatief, luistert, ziet wat je nodig hebt en denkt met je mee. Daarnaast heeft ze een natuurlijke rust en leiderschap over zich, wat me het vertrouwen gaf wat nodig is voor de camera. Misschien vind je een investering als deze spannend, maar ik heb dit als een cadeau een mezelf ervaren! Het is leuk om te doen. Ik heb nu foto’s waar ik blij mee ben! Ik gebruik ze voor mijn website en social media, en elke keer denk ik; ja dit bén ik, en ik ben er trots op. Ik zou het zo nog een keer doen!

Hienke Nuninga

Boek hier jouw tijdslot

Boek eenvoudig jouw tijdslot via onderstaande agenda. Binnen 24 uur krijg je een bevestiging van je boeking. Je krijgt dan alle informatie die je nodig hebt inclusief factuur.