Hi,

Mijn naam is Lia Remmelzwaal, Personal Branding Fotograaf voor vrouwelijke ondernemers die met plezier uitkijken naar een fotoshoot (ook al is het spannend), de kracht van fotografie begrijpen en willen gaan voor de ontwikkeling van jezelf en je bedrijf.

Hi, mijn naam is Lia Remmelzwaal. Ik hou van dansen (ik kan niet stilstaan als ik muziek hoor) + van zingen (vaak gewoon in m’n eentje in de auto) + van verbinding (echt contact en aandacht) + van liefde (ik fotografeer zó graag koppels) + ik ben een gevoelsmens.

Toen ik in 2012 de stappen uit het boek ‘Your Best Year Yet’ ging doorlopen ontdekte ik o.a. waar ik altijd al mee bezig was: fotograferen met mijn compactcamera. Herinneringen. Momenten. Emoties. Ik kocht mijn eerste spiegelreflex en begon met enthousiasme te fotograferen, een basisopleiding te volgen aan de fotovakschool, veel te lezen en workshops te volgen.

In 2017 zei ik mijn baan op en ging ik mij volledig richten op fotograferen en het afronden van mijn opleiding tot Holistic Lifecoach aan de Academie voor Holistisch Coachen. Ook ging ik de MPOP Business Opleiding volgen en sloot mij aan bij het netwerk Bewust Bollenstreek.

Steeds meer kwam de vraag van vrouwelijke ondernemers om foto’s te maken voor hun personal brand. En terwijl ik deze beelden mocht maken, werd ik steeds enthousiaster. Ik hou namelijk enorm van 1-op-1 contact en het samen creëren van een prachtig resultaat.

Door het volgen van de MPOP Business Opleiding realiseerde ik me ook steeds meer hoe klein vrouwen zich kunnen houden. Het gevoel om niet goed genoeg te zijn. Of zich afvragend wat anderen er wel niet van vinden. Maar hé; you only live this life once, live it. Jouw bedrijf mag gezien worden en groeien. Iedereen mag weten wie het gezicht is achter jouw bedrijf. Je mag zichtbaar zijn en gaan staan voor wat je in de wereld wilt brengen en te bieden hebt.

Daar geloof ik echt in. De visuele connectie samen met het delen van waardevolle content. En daarom wil ik graag een podium bieden aan vrouwelijke ondernemers met fotografie.

 

Liefs, Lia

Lieve woorden

“Ik vind Lia echt geweldig! Ze heeft zulke mooie foto’s gemaakt. Ze is echt een pietje precies en dat zie je terug. Wat een kwaliteit zeg, prachtig. Dankzij haar ben ik nu een sterk merk als Spirit Business coach!” Safiya Slimani, Spirit Business Coach

“Super liefdevolle, enthousiaste, gedreven maar bovenal professionele vrouw!” Nicolette Mittelmeijer, gediplomeerd masseur

“Lia! Wat was onze shoot een bijzonder gebeuren. De vragen die we tijdens het fotograferen beantwoorden en de leuke opdrachten maakte dat we ontspannen waren. Dat is zo mooi terug te zien op de foto’s. Nogmaals dank je wel!” Sander & Lisette

Let’s Plan Your Personal Branding Fotoshoot