Hi, 

Mijn naam is Lia Remmelzwaal; als Personal Branding Fotograaf fotografeer ik ondernemers zoals coaches, virtual assistents, tekstschrijvers en trainers. Samen met jou maak ik foto’s die zorgen voor (online) zichtbaarheid, de persoonlijke touch en professionele uitstraling van jouw bedrijf.

Toen ik in 2012 de stappen uit het boek ‘Your Best Year Yet’ ging doorlopen ontdekte ik o.a. waar ik altijd al mee bezig was: fotograferen met mijn compactcamera. Momenten. Emoties. Ik kocht mijn eerste spiegelreflex en begon met enthousiasme te fotograferen, een basisopleiding te volgen aan de fotovakschool, veel te lezen en workshops te volgen.

“When you do things from your soul, 
you feel a river moving in you, a joy”

“When you do things from your soul, you feel a river moving in you, a joy”

In 2017 zei ik mijn baan op en ging ik mij volledig richten op fotograferen en het afronden van mijn opleiding tot Holistic Lifecoach aan de Academie voor Holistisch Coachen. Ook ging ik de MPOP Business Opleiding volgen en sloot mij aan bij het netwerk Bewust Bollenstreek.

Steeds meer kwam de vraag van dienstverlenende ondernemers om foto’s te maken voor hun personal brand. En terwijl ik deze beelden mocht maken, werd ik steeds enthousiaster. Ik hou namelijk enorm van 1-op-1 contact en het samen creëren van een prachtig resultaat.

Én mijn opleiding in Communication Management sloot hier ook zo goed bij aan. Alles valt samen.  

 

“If you change the way you look at things, the things you look at change”

En weet je wat ik me realiseer met mijn bedrijf? Naast dat ik geloof dat je jezelf mag laten zien, waar je voor staat met je bedrijf en jij je ruimte in mag nemen.. wil ik dat jij met geweldige foto’s geld verdient met jouw bedrijf. Personal branding foto’s leveren je niet letterlijk geld op, maar ze doen ontzettend veel voor jouw bedrijf. Indirect leveren de foto’s je geld op, omdat je online zichtbaar bent, je professioneel overkomt, op een persoonlijk niveau kan connecten en daarmee het vertrouwen van je klant vergroot en je bedrijf groeit omdat je klanten voor jou kiezen. 

En als jij groeit, verdien je geld én leef jij óók nog eens je missie. Het is een win-win-win voor iedereen! Namelijk ook voor jouw klant, want die is zo gebaat bij wat jij weer te bieden hebt.

Als ik hier zo bij stilsta, word ik echt megaenthousiast! Want in die win-win-win situatie speelt geld dus helemaal geen rol. Toch?

En ik kan je vertellen: geld heeft wel degelijk een rol gespeeld in m’n leven! 

Maar geld is gewoon maar geld. En met geld kun je dingen doen die jij wilt of waar je van droomt. En of je daar nu 1000 euro in de maand voor nodig hebt of 7000 euro+. It’s all good. 

Uiteindelijk komt het neer op het leven léven! Zoals jij dat wilt. Dat is waar ik voor sta! En daar speelt geld ook een persoonlijke rol in. So, go for your dreams beautiful woman!


Enjoy your life, the way you want, that’s what it is all about <3

 

Waar ik blij van word? 

Van rondreizen in onze VW T4 camper + ik hou van dansen (ik kan niet stilstaan als ik muziek hoor) + van zingen (vaak gewoon in m’n eentje in de auto) + van verbinding (echt contact en aandacht) + van liefde (ik fotografeer ook graag koppels) + ik ben een gevoelsmens + als fotograaf ben ik op zoek naar verdieping. Ik wil méér dan alleen een foto maken. Ik ga de verbinding aan. Geef aandacht. Maak plezier. Luister. Daar word ik heel blij van!

Lieve woorden

“Ik vind Lia echt geweldig! Ze heeft zulke mooie foto’s gemaakt. Ze is echt een pietje precies en dat zie je terug. Wat een kwaliteit zeg, prachtig. Dankzij haar ben ik nu een sterk merk als Spirit Business coach!” Safiya Slimani, Spirit Business Coach

“Super liefdevolle, enthousiaste, gedreven maar bovenal professionele vrouw!” Nicolette Mittelmeijer, gediplomeerd masseur

” Ik wilde goede foto’s voor op mijn website, die echt laten zien wie ik ben. En waarbij mijn passie tot z’n recht komt. Ik ben superblij met het resultaat en vind de foto’s, die Lia heeft gemaakt, waanzinnig goed gelukt!

Daar waar ik van tevoren nerveus voor was en overtuigingen naar mezelf toe had, is het Lia gelukt mij vast te leggen precies zoals ik had gehoopt. De minishoot met Lia is een feest om te ervaren. Eigenlijk een ontdekkingsreis naar jezelf. Jezelf durven laten zien, is je kracht tonen door je kwetsbaar op te stellen.

Lia legt je niet alleen met haar camera op een professionele wijze vast, ondertussen luistert ze empathisch en coacht je ook nog eens op dat wat tijdens de shoot los komt.

Een multitalent, die mij met haar sprankeling en warme benadering zodanig enthousiast maakt dat ik Lia aan iedereen wil aanbevelen.” Ilona Brook – Ilona Kookt

Let’s Plan Your Personal Branding Fotoshoot