HI!

Mijn naam is Lia Remmelzwaal; fotograaf voor ondernemers zoals coaches, virtual assistents, tekstschrijvers en trainers.

Mét volle aandacht en plezier!

Toen ik in 2012 de stappen uit het boek ‘Your Best Year Yet’ ging doorlopen ontdekte ik o.a. waar ik altijd al mee bezig was: fotograferen met mijn compactcamera. Momenten. Emoties. Ik kocht mijn eerste spiegelreflex en begon met enthousiasme te fotograferen, een basisopleiding te volgen aan de fotovakschool, veel te lezen en workshops te volgen.

“When you do things from your soul, 

you feel a river moving in you, a joy”

Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot voor Ondernemers-17

In 2017 zei ik mijn baan op en ging ik mij volledig richten op fotograferen en het afronden van mijn opleiding tot Holistic Lifecoach aan de Academie voor Holistisch Coachen. Ik volgde de MPOP Business Opleiding en sloot mij aan bij het netwerk Bewust Bollenstreek.

Steeds meer kwam de vraag van ondernemers om foto’s te maken voor hun bedrijf. Ik werd alleen maar enthousiaster, want ik hou enorm van 1-op-1 contact en het samen creëren van een prachtig resultaat. Bovendien sloot mijn opleiding in Communication Management hier heel goed bij aan. Alles valt samen.  

Sinds kort heb ik voor ondernemers speciaal de Photowalk. Een uniek concept waarin ik je meeneem in de natuur om volledig in flow voor je bedrijf te fotograferen. Het is precies voor de ondernemer die graag in de natuur is en zich wil losmaken van hoe het hoort. 

De Photowalk is voor mij het ondernemen vanuit mijn authentieke zelf. Het is een combinatie van wat ik ontzettend leuk vind om te doen (= dienstverlenende ondernemers fotograferen), waar ik heel graag ben (= de natuur) en het leven léven (= genieten in het moment). 

Met alles wat ik doe ga ik voor  SMILE, GROW & LIVE LIFE 

Lia Remmelzwaal Fotografie Presets voor mobiel

SMILE, GROW, LIVE LIFE

 

Waar ik ontzettend blij van wordt..

M’n gezinnetje + rondreizen in onze VW camper + persoonlijke ontwikkeling + ik hou van dansen (ik kan niet stilstaan als ik muziek hoor) + van zingen (vaak gewoon in m’n eentje in de auto) + van verbinding (echt contact en aandacht) + van liefde + ik ben een gevoelsmens + als fotograaf ben ik op zoek naar verdieping. Ik wil méér dan alleen een foto maken. Ik ga de verbinding aan. Geef aandacht. Maak plezier. Luister. Daar word ik heel blij van!

 

“Make Moments Matter

Live on Instagram. Let’s connect!