Personal Branding Fotoshoot – voor vrouwelijke ondernemers

Weet jij waar jij staat met jouw bedrijf en wil je dit omvormen tot mooie beelden? 

Jij weet dat jouw gezicht, persoonlijkheid en energie belangrijk is voor jouw bedrijf.
Jouw potentiële klanten vinden het heel prettig om te weten wie het gezicht is achter jouw bedrijf.
Ze willen je graag leren kennen en vertrouwen voordat ze een dienst bij je af te nemen.

Akkoord
 • Wil jij een fotoshoot die empowering, gezellig, relaxed en een echte samenwerking is?
 • Wil jij consistent beelden van jou en jouw bedrijf laten zien?
 • Wil jij jouw ideale klant laten zien wie jij echt bent?
 • Wil jij foto’s die uniek zijn voor jouw bedrijf?
 • Wil jij een oprechte, authentieke connectie leggen met jouw klant?
 • Wil jij je jezelf niet meer afvragen wat je vandaag nou weer moet posten?
 • Wil je beelden die zich richten op jouw persoonlijke verhalen?
 • Less posing, more fun?
 • Wil je foto’s kunnen kiezen uit jouw personal made beeldcollectie?

 

Hoe zou het voor je zijn om professionele beelden te hebben voor een paar maanden of een jaar die je kunt inzetten voor elke gelegenheid? Gemaakt in nog geen dag! Je hebt altijd de keuze uit jouw eigen persoonlijke beeldcollectie. Of het nu voor je website, social media, emailmarketing, salespagina’s of werkboeken is.

Samen met jou maak ik graag een consistente beeldcollectie waarmee jij jouw verhaal en kennis kunt delen. Met beelden die weergeven wie je bent, wat je doet en wat je te brengen hebt en die je kunt gebruiken voor werkelijk al je communicatie uitingen.

Hoe waardevol is dat? 

“Don’t be afraid to present the real you to the world, authenticity is at the heart of success”

Neem contact op

Ik geloof in het aangaan van een visuele connectie met je doelgroep of ideale klant. Deze visuele connectie samen met het delen van waardevolle content is in mijn ogen een sterke (marketing)combinatie. Je verbind je met jouw klanten op een persoonlijk niveau. Het vergroot jouw herkenbaarheid én het vertrouwen in jou en jouw bedrijf.

Met het samenstellen van een beeldcollectie voor jouw bedrijf heb je altijd de keuze uit foto’s die jouw verhaal kracht bij zetten. Bijna iedereen wordt getriggerd door beelden waar mensen op staan. Mensen kijken graag naar mensen én kopen graag van échte mensen.

Ben je geen fan van voor de camera staan? Of om je gezicht online te laten zien? ‘Ik sta nooit leuk op de foto’ of ‘ik weet niet wat ik moet doen?’. Het is heel normaal om deze gedachten en angsten te hebben. I know the feeling! Ook als je geen fan bent om voor de camera te staan, zal ik er met mijn enthousiaste werkwijze voor zorgen dat jij je op je gemak voelt en de fotoshoot een leuke ervaring is.

Ik help je oprecht graag aan professionele beelden voor jouw bedrijf. Omdat ik geloof dat jij jezelf, jouw verhaal en jouw werk mag laten zien.

Zodat jij jouw bereik vergroot, je bedrijf kunt laten groeien en hiermee de wereld een stukje beter, bewuster en gelukkiger maakt voor jouw klanten en jezelf. 

Lieve Woorden

Ik vind Lia echt geweldig! Ze heeft zulke mooie foto’s gemaakt. Ze is echt een pietje precies en dat zie je terug. Wat een kwaliteit zeg, prachtig. Dankzij haar ben ik nu een sterk merk als Spirit Business coach!

Safiya Slimani

Spirit Business Coach

Personal Brand Fotoshoot in 4 stappen

 

1. Personal Brand Brainstorm

Na boeking ontvang je van mij het handboek Personal Brand Brainstorm. Hierin stel ik je vragen en geef ik je tips zodat jij jouw fotosessie goed kan voorbereiden.

2. Pre-Fotoshoot Call
Laten we elkaar leren kennen. We maken een afspraak via Skype om jouw fotoshoot te bespreken. Ik wil jou leren kennen en jouw bedrijf. We bespreken o.a wie jouw ideale klant is, wat je wilt uitstralen en brainstormen we over ideeën.

3. Personal Branding Fotoshoot
Yes, je mag voor de camera staan! Ik geloof dat een personal brand fotoshoot empowering, gezellig, relaxed, vol plezier en een echte samenwerking is. We gaan de foto’s fotograferen voor de visuele zichtbaarheid van jou en jouw bedrijf. Tijdens de fotoshoot zal ik je helpen met poseren (less posing = more fun btw), creëren we samen een mooie fotoreportage en doe ik er alles aan om je op je gemak te laten voelen.

4. Time to edit
Na de fotoshoot ga ik de foto’s zorgvuldig selecteren en bewerken. Binnen drie weken ontvang je van mij een link naar een online gallery en kun jij aan de slag met jouw zichtbaarheid!

Én.. je kunt me tussen elke stap door altijd vragen stellen of een appje sturen met jouw outfits. 

 • Het is mogelijk om extra foto’s bij te bestellen na de fotoshoot | € 12,50 excl. btw per foto
 • Je ontvangt hoge resolutie beelden (voor drukwerk) en web-ready foto’s die de juiste resolutie hebben voor online gebruik. Jouw beelden krijgen ook een naam mee voor SEO-doeleinden.
 • De digitale foto’s lever ik via een online galerij en als downloadbaar bestand. De online galerij kun je eenvoudig delen met de personen die jou bijvoorbeeld helpen in jouw bedrijf, zoals een virtueel assistent.

Lieve Woorden

Ik heb voor mijn bedrijf Licht-op-Talent voor een fotoshoot gekozen, omdat ik merkte dat ik mijn groei wilde tonen. Natuurlijk heb ik een up-to-date website, maar mijn foto’s deden geen recht meer aan de power die mijn praktijk in twee jaar tijd ontwikkeld heeft. Ik koos voor Lia omdat ik in haar foto’s kracht en liefde herken. Zij weet mensen in hun kracht op de foto te zetten, precies dat wat ik bereik in mijn praktijk met mensen coachen op hun talent.

Het proces naar de fotoshoot toe was al enorm stimulerend, omdat je heel goed moet nadenken waarvoor je staat en hoe dat naar buiten te brengen is.  De fotoshoot zelf is aan de ene kant spannend, want jezelf tonen vereist moed. Maar Lia is zo’n prettige persoonlijkheid dat je vanzelf in een flow komt, ik vond het heerlijk! Ik ervoer halverwege de fotoshoot mijn eigen groei en het punt waar ik nu sta als een echt ‘ankerpunt’. En ik dacht: “Hieronder ga ik dus niet meer zitten. Punt!” Dat is het leven vieren.

Ik vond de hele fotoshoot een feestje! Een enorme boost voor mijzelf en daardoor voor mijn praktijk! Ik ben Lia enorm dankbaar dat zij de juiste mens op de juiste plaats was, charmant, lachend en enorm in haar kracht!

Annette Damman

Talentcoach, Licht-op-Talent

Hi, mijn naam is Lia Remmelzwaal. Als Personal Branding Fotograaf is het mijn missie om jou en jouw werk professioneel in beeld te laten zien. Zodat jij jezelf als personal brand kunt neerzetten, je (online) zichtbaarheid en vertrouwen vergroot en je bedrijf kunt groeien.

Waarom je voor mij zou kiezen als fotograaf? Omdat ik meer ben dan een fotograaf. Ik heb een diploma als Lifecoach en een opleiding afgerond in Communication Management. Ik heb (online) business opleidingen gevolgd, weet hoe online marketing in elkaar zit, hoe je een website moet maken en ben ook handig met technische aspecten.

Én als fotograaf ben ik op zoek naar verdieping. Ik wil méér dan alleen een foto maken. Ik ga de verbinding aan. Geef aandacht. Maak plezier. Luister. Ik geloof dat een fotoshoot empowering, gezellig, relaxed, vol plezier en een echte samenwerking is. Don’t take my word for it, lees de lieve woorden van andere vrouwelijke ondernemers.

Being visible = helping people ánd making money in your business.

Ik hou van dansen (ik kan niet stilstaan als ik muziek hoor) + van zingen (vaak gewoon in m’n eentje in de auto) + van verbinding (echt contact en aandacht) + van liefde (ik fotografeer ook graag koppels) + ik ben een gevoelsmens.

Meer weten over mij? Lees meer.. >

Leuke weetjes

 • Blogartikelen die na elke ongeveer 100 woorden een foto laten zien, worden 2 x meer gedeeld.
 • Visuele content zoals foto’s en video’s worden 40% meer gedeeld op social media
 • Het schijnt dat je 60% meer aanvragen krijgt als jou foto’s omhoog komen in lokale zoekresultaten

 • De betrokkenheid op Facebook is 3 x zo hoog door het delen van foto’s
 • Je kan 40% meer likes krijgen op Instagram door je gezicht te laten zien
 • Je brein verwerkt visuele beelden 60.000 keer sneller dan tekst

Let’s Plan Your Personal Branding Fotoshoot
Ben jij er klaar voor om jouw bedrijf op te schalen, jezelf empowered te voelen en veel plezier te hebben in het proces?