Consistent én met vertrouwen zichtbaar zijn

Jij bent op zoek naar professionele foto’s voor je bedrijf en je wilt veel zichtbaar zijn precies zoals je bent. 

Zal ik je eerst iets vertellen?   

Ik spreek en zie veel dienstverlenende ondernemers die het verlangen hebben om hun bedrijf verder te laten groeien. Ze komen bij me voor foto’s voor een nieuwe website of social media. Ze zijn van plan zich niet meer klein te houden en gaan een stap verder zetten. Het is tijd voor vernieuwing. Ze weten dat uitstraling en zichtbaar zijn superbelangrijk is en tegelijkertijd voelt dit ook spannend, want ‘ik sta altijd stom op foto’s’ of ‘ik vind het lastig om zelf op de foto te gaan’. 

En weet je wat zo mooi is? Bijna elke ondernemer die voor m’n camera staat vond het onwijs leuk, kreeg een boost voor haar zelfvertrouwen én had veel zin om verder aan haar bedrijf te werken. Dát is wat een fotoshoot met je doet. 

En hoe geweldig als jij mooie foto’s krijgt waarin jij jezelf herkent, de uitstraling klopt en je een gevoel kunt meegeven van jouw bedrijf? Dan kun jij jezelf echt met zelfvertrouwen positioneren en vol trots je foto’s delen. Zo trek jij de klanten aan waarvan je droomt. Daar doe ik het voor! 

 

 

Wanneer is het een goed idee om te investeren in een fotoshoot?

Dienstverlenende ondernemers zoals coaches, sprekers, tekstschrijvers en virtual assistents die zichzelf online willen positioneren, hebben een beeldbank nodig.

Of dit nu foto’s zijn voor je website, social media of andere marketing uitingen. Mensen kopen van mensen. Wist je dat visueel zichtbaar zijn één van de belangrijkste manieren is om het vertrouwen van jouw klant op te bouwen?

Ook als je aan het begin staat van je bedrijf, kun jij met een beeldbank direct veel zichtbaar zijn en voor een professionele uitstraling gaan. 

Een beeldbank is dé manier om consistent jezelf en je bedrijf online zichtbaar te maken. Het belangrijkste is dat jij gevonden wordt door jouw klanten, je omzet groeit én jij jouw klanten happy maakt. Win-win. Ik weet zeker dat jij met liefde in en aan je bedrijf werkt en een sterk verlangen hebt om anderen te helpen. Laat je klant voor jou kiezen.  

“Don’t be afraid to present the real you to the world, authenticity is at the heart of success”

Bekijk de galerij

Wat krijg je voor het fotograferen van jouw beeldbank? 

Jouw personal branding fotoshoot mag een ervaring zijn. Het is een moment die even helemaal voor jou en jouw bedrijf is. Hiermee ga jij zichtbare stappen maken met je bedrijf. En dit begint al bij de voorbereiding!

Het proces naar de fotoshoot werkt stimulerend en gaat al zoveel voor je doen. Je krijgt een frisse kijk naar jezelf en je bedrijf, wie je bent en wat je wilt uitstralen.

We gaan helemaal het gevoel en het verhaal van jouw bedrijf laten zien. En eigenlijk fotograferen we ook het moment waar jij nu staat. Hoe mooi als je hier later op terug kunt kijken? Dat is ook de kracht van fotografie; “we take photos as a return ticket to a moment otherwise gone…”.

Een fotoshoot duurt ongeveer een dag (10:00 – 16:00 uur) op verschillende mooie locaties. Plekken waar jij je prettig voelt of die wij samen hebben gevonden. Of dit nu in een fijne lichte strandtent aan zee is en / of in jouw mooie praktijk. Om je heerlijk te ontzorgen kun je kiezen voor visagie, haarstyling en kledingadvies. 

Ik ga ervoor zorgen dat jij je helemaal comfortabel, ontspannen én jezelf kunt zijn tijdens de fotoshoot. Zo kan ik precies fotograferen wat jou uniek maakt. Mijn doel is om jou goed, sterk en mooi te laten voelen zodat je een boost krijgt voor je zelfvertrouwen en foto’s krijgt waarin jij jezelf herkent. Zodat jij je foto’s écht met trots durft te showen.  

 • Je ontvangt na boeking een Personal Brand Brainstorm: een handboek waarin ik je vragen stel waarmee ik jou en je bedrijf leer kennen

 • Daarna gaan we samen in gesprek tijdens een Pre-Fotoshoot Call om jouw fotoshoot te bespreken en te plannen

 • Een fotoshoot die helemaal voor jou en jouw bedrijf is. Op gewenste locaties en waarbij je ook van kleding kunt wisselen (naar wens) 

 • Een beeldbank van 100+ bewerkte foto’s die klaar zijn om ingezet te worden voor jouw website, social media en PR binnen 2 weken. Je ontvangt de beelden via een online galerij die je eenvoudig kunt delen met personen die jou helpen met je bedrijf. En je ontvangt de foto’s als downloadbaar bestand inclusief naam voor SEO-doeleinden

 • Inclusief een aantal speciale dingen zoals een lunch (we maken natuurlijk gelijk een aantal leuke foto’s) 

 • Promotie in mijn online netwerk (indien gewenst) 

 • Mijn persoonlijke aandacht en nabewerking

 • Optioneel: visagie, haarstyling en kledingadvies

De investering voor een Personal Branding Fotoshoot is 1050 euro. 
De prijs is exclusief BTW en reiskosten (€ 0,27 p/km)
Betalen in 2 termijnen is mogelijk. 

"

Sandra Breure
Boekhoudcoach

Toen ik op de site van Lia terecht kwam voelde het direct goed. Zowel haar foto’s als haar manier van werken spraken mij direct aan. De communicatie verliep lekker vlot en als snel nadat ik op haar website was beland zat ik aan de Personal Brand Brainstorm. Een mooi document dat zorgt voor een goede voorbereiding en weer even een frisse kijk naar je zelf, wie je bent en wat je wilt uitstralen.

Lia stelt leuke, gekke, verrassende vragen die zorgen voor net die spontane blik of een echte schaterlach.

Als je je wilt onderscheiden met wie jij echt bent, als je werkt vanuit jouw zijn, vanuit jouw gevoel, en je wilt dit online laten zien, plan dan zeker een fotoshoot met Lia in, zij kan dit echt in beeld vertalen.

"

Annette Damman
Talentcoach bij Licht-Op-Talent

Ik koos voor Lia omdat ik in haar foto’s kracht en liefde herken. Zij weet mensen in hun kracht op de foto te zetten, precies dat wat ik bereik in mijn praktijk met mensen coachen op hun talent.

Het proces naar de fotoshoot toe was al enorm stimulerend, omdat je heel goed moet nadenken waarvoor je staat en hoe dat naar buiten te brengen is.  De fotoshoot zelf is aan de ene kant spannend, want jezelf tonen vereist moed. Maar Lia is zo’n prettige persoonlijkheid dat je vanzelf in een flow komt, ik vond het heerlijk! Ik ervoer halverwege de fotoshoot mijn eigen groei en het punt waar ik nu sta als een echt ‘ankerpunt’. En ik dacht: “Hieronder ga ik dus niet meer zitten. Punt!” Dat is het leven vieren.

Ik vond de hele fotoshoot een feestje! Een enorme boost voor mijzelf en daardoor voor mijn praktijk! Ik ben Lia enorm dankbaar dat zij de juiste mens op de juiste plaats was, charmant, lachend en enorm in haar kracht!

"

Hiske Kuilman
Verliescoach bij Hiske Kuilman Coaching

Ik ben Lia heel dankbaar voor de fantastische foto’s die ze heeft gemaakt!

Het was echt even raar, poseren voor een camera, maar door Lia’s spontane en open houding wist ze me direct op m’n gemak te stellen. Door haar prikkelende en verrassende vragen werd het geen poseersessie, maar een spontaan gesprek waarbij ze toevallig ook nog mooie foto’s maakte.

Een aanrader voor iedereen die graag zichzelf wil laten zien op foto’s, zelfs als je dat best een beetje eng vindt. Ik wil volgende week weer!

"

Safiya Slimani
Spiritual Business Coach

Ik vind Lia echt geweldig! Ze heeft zulke mooie foto’s gemaakt. Ze is echt een pietje precies en dat zie je terug. Wat een kwaliteit zeg, prachtig. Dankzij haar ben ik nu een sterk merk als Spirit Business coach!

“When you do things from your soul, you feel a river moving in you, a joy”
Neem contact op

Wat levert de investering in een fotoshoot jou op? 

 • Je werkt áán jouw bedrijf: aan je zichtbaarheid, je professionaliteit, een krachtige positionering, het vergroten van vertrouwen. Je blijft niet ‘hangen’ waar je nu bent. Je gaat de volgende stap nemen.

 • Een beeldbank breng je consistente zichtbaarheid van je bedrijf. Het belangrijkste is dat jij gevonden wordt door jouw klanten, je omzet groeit én jij jouw klanten happy maakt.

 • Tijd en energie! Je hoeft jezelf niet meer afvragen welke foto je vandaag nu weer moet posten. Met de beelden kun je o.a. vooruit plannen en dat scheelt je heel veel tijd en energie. De foto’s maken we in nog geen dag. Je kunt er maanden of wel een jaar mee verder. 
 • Je kunt jezelf professioneel positioneren. Zonder het juiste beeldmateriaal kun je je niet goed presenteren en dat kost je omzet. 

 • Je kunt de foto’s gebruiken voor werkelijk álles (blogs, website, flyer, social media, interviews etc.).

 • Visueel zichtbaar zijn is één van de beste manieren om het vertrouwen van jouw klant op te bouwen. Iemand voelt zich meer tot jou aangetrokken en daarmee ook tot het investeren in jouw bedrijf. En zo kun jij jouw missie en verlangen leven. 

 • Je kunt jouw klant een gevoel meegeven die helemaal aansluit bij wie jij bent (op je website, social media etc.) en tegelijkertijd het verlangen aanspreken van jouw klant. 

 • Je hebt authentieke foto’s die jouw persoonlijkheid en energie weergeven. Je bouwt hiermee de herkenning en het vertrouwen van jouw klant op. 
 • Een goed beeld zorgt voor een groter bereik en meer interactie op social media.
 • Een boost voor je zelfvertrouwen én heel veel zin en enthousiasme om aan je bedrijf te werken.

 • Je hebt originele beelden die op maat gemaakt zijn voor jou en jouw bedrijf waarmee jij jezelf kunt onderscheiden.

Hi, mijn naam is Lia, fotograaf voor dienstverlenende ondernemers zoals jij die een sterke en professionele uitstraling willen met hun bedrijf en zichzelf willen laten zien zoals ze zijn. Die het verlangen hebben om hun bedrijf te laten groeien en een impact willen maken. Dan zit je bij mij helemaal goed, want ik begrijp dit verlangen en fotografeer puur en oprecht.

Als fotograaf wil ik méér dan alleen een foto maken. Ik ga de verbinding aan. Geef aandacht. Maak plezier. Luister. Daar word ik heel blij van! Ik geloof dat een fotoshoot empowering, gezellig, relaxed, vol plezier en een echte samenwerking is.

Mijn droom is dat jij het leven kan léven. Naast dat ik geloof dat je jezelf mag laten zien, waar je voor staat met je bedrijf en jij je ruimte in mag nemen.. wil ik dat jij met geweldige foto’s geld verdient met jouw bedrijf en een impact kan maken. Je bent online zichtbaar, je komt professioneel over en daarmee vergroot je het vertrouwen van je klant die voor jou gaat kiezen. 

Je verdient geld én je leeft óók je verlangen: anderen verder helpen. Het is een win-win voor iedereen! Uiteindelijk komt het neer op het leven léven! Zoals jij dat wilt. Create a life you love

Waarom je voor mij zou kiezen als fotograaf? Omdat ik meer ben dan een fotograaf. Ik heb een diploma als lifecoach en een opleiding afgerond in communication management. Ik heb (online) business opleidingen gevolgd, weet hoe online marketing in elkaar zit en hoe je een website bouwt.

Meer weten over mij? Lees meer.. >

Wil jij weten of dit het aanbod is waarnaar jij op zoek bent?

 Ik maak graag vrijblijvend een afspraak voor een Personal Brand Call. We leren elkaar kennen en ik ben benieuwd waar je nu tegenaan loopt en of ik je daarbij kan helpen. Vul eenvoudig onderstaand formulier in en ik spreek je snel. 

7 + 5 =