Photowalk voor ondernemers

Jij bent ondernemer en voelt een sterk verlangen om meer vanuit flow te werken. Je wilt loslaten hoe het hoort. Dat is niet altijd makkelijk; I see you! Ik ken de ‘struggle’. 

Een photowalk is precies voor jou als jij graag in de natuur bent en je wilt losmaken van hoe het hoort. We gaan wandelen, fotograferen en het leven voelen in de natuur. 

We gaan uit onze gedachten en in het moment zijn. Niet nadenken over het hoe en wat of dat er een camera op je gericht is, maar het laten ontstaan en plezier hebben. No matter what.  

Dat klinkt misschien superscary, maar dat is precies waar het om gaat. 

Je krijgt álle mooiste foto’s die je voor je bedrijf gebruikt. 

Personal Branding Fotografie Leiden Fotoshoot Ondernemers Lia Remmelzwaal
Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot voor Ondernemers-11
Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot voor Ondernemers-10

YES!

Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot voor Ondernemers-11
Photowalk Ondernemers Natuur Fotoshoot voor Ondernemers
Professionele Presets voor Lightroom Website Lia Remmelzwaal Fotografie-1
Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot voor Ondernemers-11

Ins & Outs Photowalk

  • Een Photowalk van 1 uur. We gaan wandelen, fotograferen en genieten van het leven.
  • Je krijgt een document met handige tips en ik stel je een aantal vragen.
  • Uit je gedachten &  in het moment zijn.
  • Alle mooie foto’s (minimaal 30). 

Investering: € 250,- excl. BTW en reiskosten. Binnen een aantal dagen ontvang je jouw prachtige foto’s via een online galerij. Gebruik ze in flow voor je bedrijf en laat het een fantastisch reminder zijn voor je verlangen.

Photowalk voor Ondernemers Personal Branding

Kind Words

"Ik ben ontzettend blij met het resultaat van de shoots. De foto’s die Lia heeft gemaakt laten het hele spectrum zien van wie ik ben en wat mijn expertise is. Dat ik mezelf herken in de beelden en me door de foto’s tegelijkertijd nog meer bewust ben geworden van mijn onderscheidende kracht, is een prachtig cadeau dat mijn business heeft verrijkt.“

Janita Naaijer

"De tijd vloog voorbij en ik voelde me comfortabel en kon genieten van het moment, wat terug te zien is op de foto’s. Lia is creatief, luistert, ziet wat je nodig hebt en denkt met je mee. Daarnaast heeft ze een natuurlijke rust en leiderschap over zich, wat me het vertrouwen gaf wat nodig is voor de camera. Misschien vind je een investering als deze spannend, maar ik heb dit als een cadeau een mezelf ervaren! Het is leuk om te doen. Ik heb nu foto’s waar ik blij mee ben! Ik gebruik ze voor mijn website en social media, en elke keer denk ik; ja dit bén ik, en ik ben er trots op. Ik zou het zo nog een keer doen!

Hienke Nuninga

"Openminded, humor, meebewegend met de situatie, goed luisterend, creatief en in mogelijkheden denkend hebben geleid tot prachtige foto’s waar ik heel blij mee ben en ook hele leuke feedback op krijg! Dit alles zelfs met resultaat dat ik me binnenkort ga inschrijven bij een modellenbureau, hoe leuk is dat?! Als je op zoek bent naar iemand die veel meer is en doet dan alleen foto’s maken, dan raad ik Lia van harte aan!

Janny Jansen

"Ik vond de hele fotoshoot een feestje! Een enorme boost voor mijzelf en daardoor voor mijn praktijk! Ik ben Lia enorm dankbaar dat zij de juiste mens op de juiste plaats was, charmant, lachend en enorm in haar kracht!"

Annette Damman

Hi, mijn naam is Lia

Steeds meer hoor ik van ondernemers om mij heen dat zij vanuit flow willen werken. Dat zij het verlangen hebben om het helemaal op hun manier te doen. Terecht! Hoe fijn om vanuit je authentieke zelf te ondernemen? 

“Be the change you want to see in the world” 

De Photowalk is voor mij precies ondernemen vanuit mijn authentieke zelf. Het is een combinatie van wat ik ontzettend leuk vind om te doen (= dienstverlenende ondernemers fotograferen), waar ik heel graag ben (= de natuur) en het leven léven (= genieten in het moment). 

Ik laat het je graag ervaren <3 

Lia Remmelzwaal Fotografie Mindful Fotograferen

PRO’s van een Photowalk

  • Je hoeft niet na te denken, de locatie en datum zijn al geregeld. Jij hoeft alleen je mooiste outfit(s) te regelen. Wil je wat props mee? Kan ook! 
  • Jouw website staat en je hebt nu gewoon nieuwe beelden nodig voor je social media of lancering. 
  • Je kunt elke keer op een andere locatie boeken. Zo blijven jouw foto’s up-to-date en afwisselend.
  • Je krijgt alle mooie foto’s, ideaal!
  • Genieten in een ontspannen setting, hoe heerlijk!

Lia Remmelzwaal Fotografie - Fotoshoot - Personal Branding Fotograaf - Leiden Amsterdam Haarlem

Klinkt goed hè? Boek jouw Photowalk

10 + 15 =