Ervaar de kracht van aandacht 

21-daags Power of Attention Project

Stap elke dag in de energie  om je ontspannen en goed te voelen en laat je business en leven floreren

Power of Attention is perfect voor jou als je klaar bent om je aandacht te geven aan …

JE GOED VOELEN

Door mindful fotografie en meditaties  die o.a. gericht zijn op ontspanning, dankbaarheid en empowerment verandert je energie, zodat je lichtheid en plezier ervaart. Als jij je goed voelt, word je een magneet voor je verlangen in je business en je leven.  

JE VERLANGEN

Als je aandacht geeft aan de dingen die je graag wilt, krijg je de ervaring waarnaar je verlangt. Binnen de POA is dit zo’n heerlijk creatief proces waar je direct blij van wordt. Je kunt altijd terugkijken naar dit proces als je merkt dat je gedachten zich richten op wat er (nog) niet is.

ONTSPANNING

Dit is hét moment om te vertragen. Door bewust de stilte op te zoeken ontstaat er ruimte in je hoofd voor nieuwe ideeën. Door bewust even uit je dagelijkse routine te stappen ga je veel beter het grote plaatje zien.

HET HIER EN NU

In het hier en nu is je leven. Je leert met de practice van mindful fotograferen om in het moment te zijn. Het is een actieve vorm van mediteren. Je leert je aandacht verplaatsen van vergelijken, piekeren of zorgen naar dat wat belangrijk voor je is. 

Laten we samen vertragen, onze aandacht shiften en aantrekken waarnaar je verlangt

De Power of Attention Project is een dagelijkse practice van 21 dagen waarin ik je elke dag gestructureerd meeneem in een mindful fotograferen oefening, meditatie en schrijfsels. Dit maakt het makkelijk voor je om het project te volgen. 

Het project draait volledig om aandacht. Waar geef jij je aandacht aan in je leven of je business? Ik heb dit project gemaakt vanuit het verlangen dat het leven te kort en te bijzonder is om niet aandachtig aanwezig te zijn bij dat wat echt belangrijk voor je is. 

Als ondernemer
Als vrouw
Als moeder
Als.. 

Ik ben er zelf dagelijks mee bezig en weet hoe fijn het is om even uit de routine te stappen of bewust te zijn van wat negatieve gedachten met me doen om vervolgens te kiezen voor goed voelende gedachten. Zodat ik er echt kan zijn en kan creëren vanuit een positieve flow. 

Misschien denk je dat fotograferen of mediteren niks voor jou is, of dat je er geen tijd voor hebt. Bij deze: je hoeft geen enkele ervaring te hebben. Ik neem je 21 dagen stap voor stap mee. 

Aan het eind van deze dagen voel jij je goed, ontspannen en wil je alles aantrekken waarnaar je verlangt. You just have to show up! 

 

Als dit bekend voor je klinkt,

dan ben je op de juiste plek!

 

=

Je vergelijkt jezelf met ondernemers die beter, verder of mooier zijn waardoor je voelt dat je energie verandert naar zelftwijfel en frustratie. 

=

Je voelt een innerlijk vuur van binnen om voluit te gaan met je werk, maar je houd jezelf nog klein

=

Je geeft je aandacht vaker aan wat er niet is i.p.v. aan wat er wél is.

Dit zal je business niet groter maken.

Je trekt aan waar je aandacht aan geeft. 

Hoe heerlijk als je straks dan..

=

Je goed voelt en je positieve aandacht uitgaat naar expressie van je werk en wat je graag wilt om zo de ervaring te krijgen die je verlangt.

=

Juist door even afstand te nemen en ontspanning te voelen, merkt dat je weer creatiever wordt en met nieuwe ideeën en oplossingen komt waar je superveel zin in hebt. 

=

Je een praktische practice kent die je op elk moment kunt doen en waarmee je jouw staat van zijn direct in ontspanning brengt en een goed gevoel geeft. 

=

Ontspannen verschil maakt. 

Dit is wat we gaan doen

“WHEN YOU SHIFT YOUR ENERGY, YOUR VIBRATION AND YOUR POINT OF ATTRACTION,
EVERYTHING WILL CHANGE”

=

21 dagelijkse lessen 
Je krijgt elke dag een mindful fotografie oefening of meditatie die je meeneemt in je dag. Je bepaalt zelf wanneer je de oefening of meditatie wilt doen zodat het past binnen je dagelijks ritme.

=

Afwisselende oefeningen 
Gedurende 21 dagen krijg je uiteenlopende mindful fotografie oefeningen, meditaties en schrijfsels die aandacht geven aan o.a. dankbaarheid, empowerment en je verlangen zodat je in een ontspannen, lichte vibe komt en je anders naar de wereld om je heen laten kijken. Ik ben benieuwd wat jouw favoriet is!  

=

Online omgeving
Je krijgt toegang tot een online omgeving waar je elke dag toegang hebt tot de oefening of meditatie van die dag. Ik stuur je per email een reminder dat er een nieuwe dag voor je klaarstaat

=

Praktische details
Je hebt onbeperkt toegang tot het project. 

Inspireren, motiveren & activeren om je werk te delen 

Hi, mijn naam is Lia! Mindful Personal Branding Fotograaf en ik help gedreven coaches en dienstverlenende ondernemers om zichtbaar te zijn vanuit eigenheid, vertrouwen en enthousiasme. 

“When you do things from your soul, you feel a river moving in you, a joy”


Via fotoshoots & trainingen wil ik je inspireren, motiveren en activeren om authentiek zichtbaar te zijn en jouw verhaal, kennis en visie met de wereld te delen. Zodat je voelt dat het stroomt en je met plezier en vertrouwen jezelf laat zien en klanten aantrekt die bij je passen.

De Power of Attention staat heel dichtbij me, omdat het helemaal gaat om met aandacht aanwezig te zijn in je business, in je leven én je verlangens te volgen. No matter what. Het gaat ook over je goed voelen in je leven. Dat het leven te kort is om te piekeren, je zorgen te maken, jezelf kleiner te maken. Het mag er allemaal zijn, maar vanuit een innerlijke drive wil ik je helpen bij ‘het leven léven’, precies zoals jij dat wilt.  

Gaat het dan om spectaculaire, extraordinary dingen die je in je leven moet doen? Nee, helemaal niet. Wij zijn superblij met alle ordinary momenten die we samen delen. Dat zijn de big moments.  

Het gaat erom dat je doet wat je leuk vindt in je leven. Dat je leven fijn is. Dat als je 90 bent, je met een goed gevoel terugkijkt. 

Of dat nu extraordinary of ordinary is. En trouwens, wie bepaalt wat wat is? Jijzelf toch 😉 

Ga samen met mij vertragen, nieuwe verlangens ontdekken en ondernemen zoals jij dat wilt. Who knows where it will take you. Er komt namelijk precies uit wat jij nodig hebt. Dat weet je. 

De wereld heeft vrouwen nodig die hun mooiste leven vormgeven. 

 

“De intentie en intensiviteit waarmee wij aandacht geven aan onze wensen en verlangens is de voorbereiding op de onvermijdelijke komst van die dingen in ons leven. Zo werkt het leven en zo werkt het universum” – Abraham Hicks

Voel jij dat je wilt vertragen, je aandacht wilt sturen naar wat er wél is én je niet meer kleiner wilt maken in je business?

Als jij nu het gevoel hebt dat je onderneemt zoals het hoort. Dat je kijkt naar anderen die succesvol zijn en denkt ‘ik heb dat niet’. Doet waarvan je denkt dat het verwacht wordt. Máár je merkt dat dit hé-le-maal niet voor jou werkt, omdat je daardoor juist van je verlangen verwijderd en het niet stroomt.. 

Ga dan samen met mij en andere ondernemers die de wereld mooier willen maken – en die aan alles voelen dat het zij er klaar voor zijn – meedoen om je aandacht te verleggen van de buitenwereld (vergelijken, kleiner maken, niet goed genoeg voelen) naar je binnenwereld. Laten we een ander perspectief ontwikkelen en manifesteren met fotograferen.

Ik zou het super vinden om dit samen met jou te doen!