Sunset Brand Shoots

Warme foto’s vol vrijheid, plezier en ontspanning voor je website, socials en meer

Sunset Brand Shoot Lia Remmelzwaal Fotografie

Sunset Brand Shoots 

Ga jij vol voor jouw verlangen, voor zichtbaarheid en het maken van impact met je werk? Durf jij los te laten hoe het hoort? En vol overgave een shoot in te gaan (ook al vind je het een beetje spannend)? 

Dan vind ik het fantastisch om samen met jou prachtige foto’s te maken voor je business tijdens een Sunset Brand Shoot.

Ideaal om weer frisse content te hebben voor je website, socials, nieuwsbrieven en meer. Je kunt de foto’s voor al je marketing uitingen en zichtbaarheid gebruiken. 

You are the best brand, make it outstanding

Mindful Brand Fotoshoot - Lia Remmelzwaal Fotografie
Mindful Brand Fotoshoot - Lia Remmelzwaal Fotografie
Mindful Brand Fotoshoot - Lia Remmelzwaal Fotografie
Mindful Brand Fotoshoot - Lia Remmelzwaal Fotografie
Mindful Brand Fotoshoot - Lia Remmelzwaal Fotografie

De locatie: strand omgeving Noordwijk of de Kennemerduinen

We gaan fotograferen op het strand omgeving Noordwijk, de duinen bij de Duindamseslag of de Kennemerduinen. Je mag zelf kiezen.

We gaan fotograferen tijdens Golden Hour. Dit is het uur voor zonsondergang. Het wordt ook wel het magische uurtje genoemd. Het geeft een prachtige warme gloed aan je foto’s. 

Het is een ideaal moment om vrijheid, verbinding, warmte en geluk vast te leggen voor je bedrijf. Dat is waar de Sunset Shoot omgaat. 

 

 

Sunset Brand Shoot

Dit is wat je krijgt bij jouw Sunset Brand Shoot

=

Sunset Brand Fotoshoot 
Een fotoshoot van 60 minuten waarin we uiteenlopende foto’s maken voor je bedrijf. Inclusief 2 à 3 kledingwissels en het meenemen van 2 persoonlijke props (denk aan een boek, edelstenen, doeken).

=

20 Golden Hour foto’s
Je kunt zelf 20 foto’s kiezen uit en ruime selectie. Het is mogelijk om tegen betaling extra foto’s te bestellen. Deze foto’s kun je overal in je marketing en online zichtbaarheid gebruiken. Je ontvangt binnen 2 weken hoge resolutie beelden (voor drukwerk) en web-ready foto’s voor online gebruik. Jouw beelden krijgen ook een naam mee voor SEO-doeleinden (zoekwoorden). 

=

De prachtige natuur
Heerlijk genieten van vrijheid, plezier en ontspanning (bezinning)

=

1:1 persoonlijke aandacht
Ik ben er om je lekker op je gemak te laten voelen voor de camera, plezier te maken en je essentie te fotograferen. 

=

Voorbereiding
Je krijgt toegang tot mijn online academie waar je allemaal tips vindt om je goed voor te bereiden op jouw Sunset Brand Fotoshoot.

=

Praktische details
Er zijn 2 avonden gepland (maandag 22 april en woensdag 1 mei) | De Sunset Brand Shoot gaat alleen door bij zon. Anders plannen we een nieuwe datum | Stuur me een berichtje als je interesse hebt voor een andere datum | 395 euro exclusief btw en exclusief reis- en parkeerkosten. 

Klik op de knop voor een sfeerimpressie van ‘Golden Hour – pins” die ik heb gepind op Pinterest 

 

NOTE: ik heb een lichte stijl. 

Inspireren & motiveren om impact te maken en je verlangen te volgen

Hi, mijn naam is Lia! Personal Branding Fotograaf en ik fotografeer ambitieuze coaches en dienstverlenende ondernemers die dat innerlijk vuur voelen om impact te maken met hun werk en een leven te creëren waar ze van houden. 

De wereld heeft vrouwen nodig die hun mooiste leven vormgeven. 

Via fotoshoots & trainingen wil ik je inspireren en motiveren om authentiek zichtbaar te zijn en jouw verhaal, kennis en visie met de wereld te delen. 

De afgelopen jaren heb ik heel veel prachtige ondernemers voor mijn lens gehad. Ieder met haar unieke talenten, verhaal en purpose. Ik vind het echt een voorrecht om samen een ‘split second’ in ons (ondernemers)leven te delen. De verbinding aan te gaan en een hoogwaardig resultaat vast te leggen vanuit jouw energie.

Ik geniet ervan als we fotograferen, gesprekken hebben en ik je kan inspireren om met vertrouwen voor de camera te staan. Juist door helemaal in het moment te zijn en je zintuigen te gebruiken creëren we prachtige foto’s en ga je vol overgave en vertrouwen genieten van de fotoshoot. Het is voor je business ÉN een enorm cadeau voor jezelf.

Sunset Brand Shoot

Ik ben Lia heel dankbaar voor de fantastische foto’s die ze heeft gemaakt!

Het was echt even raar, poseren voor een camera, maar door Lia’s spontane en open houding wist ze me direct op m’n gemak te stellen. Door haar prikkelende en verrassende vragen werd het geen poseersessie, maar een spontaan gesprek waarbij ze toevallig ook nog mooie foto’s maakte.

Een aanrader voor iedereen die graag zichzelf wil laten zien op foto’s, zelfs als je dat best een beetje eng vindt. Ik wil volgende week weer!

Hiske Kuilman

Ik wilde goede foto’s voor op mijn website, die echt laten zien wie ik ben. En waarbij mijn passie tot z’n recht komt. Ik ben superblij met het resultaat en vind de foto’s, die Lia heeft gemaakt, waanzinnig goed gelukt!

Daar waar ik van tevoren nerveus voor was en overtuigingen naar mezelf toe had, is het Lia gelukt mij vast te leggen precies zoals ik had gehoopt. De minishoot met Lia is een feest om te ervaren. Eigenlijk een ontdekkingsreis naar jezelf. Jezelf durven laten zien, is je kracht tonen door je kwetsbaar op te stellen.

Lia legt je niet alleen met haar camera op een professionele wijze vast, ondertussen luistert ze empathisch en coacht je ook nog eens op dat wat tijdens de shoot los komt.

Een multitalent, die mij met haar sprankeling en warme benadering zodanig enthousiast maakt dat ik Lia aan iedereen wil aanbevelen. Lia is een dikke, vette tien waard!

Ilona Brook

Ik wilde een personal brand van mezelf maken, en daarbij zijn goede foto’s van essentieel belang. Lia heeft de essentie van wat ik wil uitstralen precies weten vast te leggen in beeld. Maar niet alleen de foto’s zijn heel goed. Ook de voorbereidingen, natuurlijk de dag zelf en het contact erna waren fijn. Door de goede voorbereidingen wisten we waar we aan toe waren en konden we gelijk aan de slag.

De tijd vloog voorbij en ik voelde me comfortabel en kon genieten van het moment, wat terug te zien is op de foto’s. Lia is creatief, luistert, ziet wat je nodig hebt en denkt met je mee. Daarnaast heeft ze een natuurlijke rust en leiderschap over zich, wat me het vertrouwen gaf wat nodig is voor de camera. Misschien vind je een investering als deze spannend, maar ik heb dit als een cadeau een mezelf ervaren! Het is leuk om te doen. Ik heb nu foto’s waar ik blij mee ben! Ik gebruik ze voor mijn website en social media, en elke keer denk ik; ja dit bén ik, en ik ben er trots op. Ik zou het zo nog een keer doen!

Hienke Nuninga

Boek hier jouw datum

Boek eenvoudig jouw datum via onderstaand contactformulier. Binnen 24 uur krijg je van mij een reactie. Het kan zijn dat de datum eerder door iemand anders is aangevraagd. Dan zal ik je uiteraard een ander voorstel doen. 

Datum

10 + 2 =

Lia Remmelzwaal Fotografie - Review - Photowalk - mei 2021
Lia Remmelzwaal Fotografie - Review - Photowalk - 2021 - Fotoshoot
Photowalk - Lia Remmelzwaal Fotografie - Personal Branding Fotoshoot Leiden
Lia Remmelzwaal Fotografie - Review - Photowalk - 2021
Lia Remmelzwaal Fotografie - Review - Photowalk - Carola