Hiske Kuilman Coaching | 2018 

Ik keek echt uit naar deze personal brand fotoshoot met coach Hiske Kuilman bij LAB44 in Zaandam. In ons voorbereidend Skypegesprek hadden we het o.a. over haar persoonlijke verhaal, wat ze in de wereld wil brengen en op welke wijze ze dat wilde uitstralen: stoer en vrolijk. Het past bij de missie van Hiske om vrouwen te coachen die een baby verloren zijn om ondanks het verdriet weer te kiezen voor een leuk leven. Ik vond het heel mooi om dit samen met Hiske neer te zetten.

Wat me het meest bij is gebleven van de fotoshoot is het moment dat we Hiske gingen fotograferen samen met de foto van haar zoontje Hugo. Er was heel veel rust, zachtheid en liefde aanwezig. En ik merkte ook dat daardoor de energie tijdens het fotograferen even veranderde. Heel bijzonder. Vandaag delen wij samen graag haar beelden met jou.

Wil je meer weten over haar missie? Kijk op www.hiskekuilman.nl. En kijk hieronder een aantal beelden uit de personal brand fotoshoot van Hiske.  

Ik ben Lia heel dankbaar voor de fantastische foto’s die ze heeft gemaakt! Het was echt even raar, poseren voor een camera, maar door Lia’s spontane en open houding wist ze me direct op m’n gemak te stellen. Door haar prikkelende en verrassende vragen werd het geen poseersessie, maar een spontaan gesprek waarbij ze toevallig ook nog mooie foto’s maakte. Een aanrader voor iedereen die graag zichzelf wil laten zien op foto’s, zelfs als je dat best een beetje eng vindt. Ik wil volgende week weer!
Hiske Kuilman

Coach , Hiske Kuilman Coaching

Vertel eens over jezelf en je bedrijf. Wie ben je en wat doe je?

Ik ben Hiske Kuilman en ik help vrouwen die een baby zijn verloren tijdens de zwangerschap, bevalling of kort daarna om sterker en zelfverzekerder uit hun verlies te komen zodat ze weer voluit kunnen gaan leven. Mijn zoontje Hugo werd volledig onverwacht stil geboren. Het verlies en het gemis zijn enorm, maar ik besloot op dezelfde avond dat hij overleed, dat dit niet het einde van míjn leven was. Met vallen en opstaan pakte ik mijn leven op en het is mijn missie om nu andere vrouwen die hun baby zijn verloren te helpen om de kracht in zichzelf te vinden om ook weer gelukkig te worden.

Wat is de reden dat je een fotoreportage ging boeken voor jouw bedrijf?

Om andere moeders te kunnen helpen, moet ik zelf zichtbaar zijn. Mijn verhaal is onlosmakelijk verbonden met wat ik doe en daarom deel ik dit ook, ondanks dat het geen persoonlijk blog is. Goede beelden zeggen meer dan 1000 woorden, dus een fotoreportage was een logische keuze. Met Lia had ik direct een klik en de fotoshoot was echt een feestje!

Wat maakt jou blij in het werk dat je doet?

Ik heb in mijn werk te maken met verdrietige situaties. In de sessies die ik heb met vrouwen wordt gehuild en gevloekt, maar er wordt ook gelachen, soms door de tranen heen. Er is ook zoveel liefde en trots en dat maakt dat ik met zoveel voldoening dit werk kan doen!

Wat wil je in de wereld brengen?

Het verliezen van je baby is ongelofelijk verdrietig en het gat in je hart wordt nooit meer helemaal gedicht. Maar het betekent niet dat je nooit meer gelukkig kunt worden. Hugo verliezen was het ergste dat me kon overkomen, maar het betekende tegelijkertijd een nieuw begin. Zijn dood gaf me een goede reden om na te gaan denken over wat ik echt belangrijk vind. Elk moment dat ik Hugo mis, besef ik me hoe kwetsbaar het leven is. Hij geeft me elke dag een reden om gelukkig te zijn.

Wat maakt jou blij in je leven?

Ik word blij van nieuwe dingen proberen, iets net even anders doen en buiten de hokjes denken. Ik word blij van kneuterige knutselprojectjes, nieuwe notitieboekjes en lekkere wijn. Ik word blij van zingen in de douche, onverwachte koffiedates en mensen die spontaan hallo zeggen op straat. Maar het allerblijste word ik van het schaterlachen van mijn 2 kleine meisjes, die me elke dag laten beseffen wat een ongelofelijke geluksvogel ik ben.

Wat kun jij voor iemand betekenen?

Het verliezen van je baby is een pijnlijk en onvoorspelbaar proces. Doordat ik dit zelf heb meegemaakt weet ik heel goed in welke rollercoaster je bent beland. Door samen te kijken naar de impact die dit verlies op je leven heeft en een manier te vinden om goed afscheid te kunnen nemen, creëren we ruimte om je leven weer op te bouwen en opnieuw in te richten. Hierdoor krijg je meer rust in je hoofd hebt en kun je beter omgaan met pieken en dalen in je emoties. Het doel is om jouw kindje op een mooie manier in je leven te integreren en weer vertrouwen te krijgen in jezelf en in de toekomst.

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?

Dat goedbedoeld advies echt goed bedoeld is. Maar dat je er niet altijd naar hoeft te luisteren.

Waar kun je jou voor wakker maken?

Je maakt mij het beste niet wakker. Mijn dagen zijn druk en vol en dan kan ik echt enorm genieten van een lange nacht slaap. Helaas lukt dat niet altijd. ’s Avonds is er altijd iets te doen (en anders is er altijd nog Netflix) en met 2 kleine kinderen kan ik ook zelden uitslapen. Laat mij maar lekker liggen dus!

Wat is jouw tip voor andere ondernemers?

Neem een coach. Iemand die objectief en kritisch kijkt naar jouw bedrijf. Ook al ben je nog zo goed in wat je doet, ondernemen is een vak apart. Door zelf hulp te zoeken, heb ik hele grote stappen kunnen maken waar ik in m’n eentje zeker 2 jaar voor nodig had gehad!

Download gratis foto’s 

Meld je aan voor de beeldcollectie!

Gebruik de foto’s helemaal vrij voor je online zichtbaarheid. De beeldcollectie breid ik steeds weer uit met nieuwe beelden. Denk aan foto’s in de natuur, quotes, stationary etc. Schrijf je hieronder in. 

Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding Lifestyle Influencer (20 of 71)
Hi, mijn naam is Lia Remmelzwaal

Het is mijn missie om met fotografie vrouwelijke ondernemers in beeld te laten zien. Vrouwelijke ondernemers die vanuit hun hart ondernemen en bezig zijn met werk dat de wereld een stukje mooier, beter en prettiger maakt. Ik geloof in het aangaan van een visuele connectie in combinatie met het delen van waardevolle content voor je klant. Een krachtige combinatie waarmee je vertrouwen en herkenning creëert bij jouw klanten. Zichtbaarheid is de key om je missie en je werk te delen en te verspreiden. En daarom wil ik graag een podium bieden aan vrouwelijke ondernemers met fotografie. Dit alles doe ik op een enthousiaste, open en ongedwongen wijze.

Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot voor Ondernemers-17