Personal Branding Fotoshoot met Debbie Huson

Website: www.shareyourvibes.nl | Eigenaresse co-workingspot Vibes, Business Mentor & oprichtster Vibes Business Club

Het was op een donderdag in september toen Debbie tegenover me zat in haar co-working spot Vibes en zei “ik heb weer nieuwe foto’s nodig”. De dinsdag daarop (yup, 5 dagen later), stonden we te shooten like no one was watching. Whoohooo. 

Debbie kwam in het weekend met een moodboard met Parijs-achtige vibes. Ik grapte nog “laten we in 1 dag op en neer reizen naar Parijs”! We hadden het bijna gedaan, maar laat om de hoek van haar co-working spot Vibes nou restaurant Hof van Holland zitten MÉT een Parijs-achtig terras. Ideaal! 

In dezelfde straat (de Voorstraat) mochten we voor een prachtig huis foto’s maken. Lekker cosy en herfstachtig. De fotoshoot sloten we af bij Hotel Vesper waar Debbie ook weer zulke toffe outfits voor had. Die outfits had ze op de maandag voor de fotoshoot nog even geregeld. Echt Debbie, je hebt gevoel voor styling! 

Het was een feestje om The Real You vast te leggen! 

Laat je inspireren door de prachtige foto’s en het interview met Debbie Huson!

Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding
Wat hebben al eerder een bloginterview gehad, maar vertel eens aan nieuwe volgers: wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Debbie Huson, 47 jaar en ik woon met mijn twee kinderen van 17 & 19 in Noordwijk. Ik hou ontzettend van ondernemen, ben een echte levensgenieter en mijn favoriete plek is toch wel het strand en de zee.

Ik ben founder van Vibes en dit staat voor positieve energie, groei en verbinding. Dit staat centraal in zowel Vibes de Coworkingspot, de Vibes Business School & de Vibes Business Club.

De Coworkingspot is een prachtige plek in Noordwijk waar vrouwelijke zzp’ers, ondernemers een flexplek kunnen huren. Ik en mijn co-werkers gaan er altijd met zo veel plezier heen, er zitten zulke toffe, leuke en lieve vrouwen. Je werkt er gefocust, productiever, wordt geïnspireerd door andere succesvolle ondernemers, er ontstaan samenwerkingen en je kunt er je klanten ontvangen.

Maar de grootste kracht van de coworkinspot is toch wel de community er omheen. We zijn enthousiast voor elkaar, we delen onze struggles en we zijn er voor elkaar. 

Daarnaast is de hele locatie is in het weekend te huur voor ondernemers, voor het houden van live dagen, masterclasses, foto- en videoshoots.

Bij de Vibes Business School leer ik als business mentor met meer dan 25 jaar ervaring in het ondernemerschap, vrouwen het vak ondernemerschap. Ik combineer in al mijn opleidingen strategie, mindset en energie.

Dit doe ik d.m.v. 1 op 1 trajecten, losse coachingsessies, online programma’s en retreats in binnen- en buitenland.

En vanuit de behoefte naar een nieuwe netwerkclub met een frisse energie, is de Vibes Business Club ontstaan. Een business club waar je gewoon echt jezelf mag zijn, waar we elkaar het succes gunnen en waar we dus mooie kansen voor elkaar creëren die voor meer omzet leiden. Elke maand organiseer ik netwerk bijeenkomsten, masterclasses en komen we zowel live als online bij elkaar. (Deze bijeenkomsten zijn niet verplicht, je kijkt gewoon waar je bij wilt zijn)


Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding
Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding
Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding
Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding
Wat doe jij allemaal om zichtbaar te zijn en klanten aan te trekken?

Wat mijn marketing betreft, probeer ik een balans te zoeken tussen korte termijn en lange termijn marketing.

Onder korte termijn vallen bijv. Instagram, TikTok & Facebook. Op Instagram zit ik het meest, maar op Fb ook redelijk veel. Ik maak bijna elke dag Stories. Ik plaats daar zowel persoonlijke stories, als zakelijke.

Ik merkte dat ik nog wat weinig deed aan lange termijn marketing, zoals LinkedIn, YouTube, Podcasting, SEO. Dus richt me nu ook op LinkedIn en daar plaats ik iig 2x per week een post. En ik ben mijn emailmarketing serieuzer aan het nemen.

Daarnaast geef ik zelf trainingen over contentstrategie. Ik heb een content sheet, waarmee ik al mijn content kan inplannen. Ik probeer mijn klanten altijd mee te geven, stop met ‘zomaar iets doen’. Niemand is succesvol geworden, door zomaar iets te doen. Werk met een doel, een strategie, een plan en vanuit daar maak je de juiste acties.

En natuurlijk netwerk ik heel veel. Netwerken is de nummer 1 manier om je bedrijf sneller te laten groeien. Er wordt nog relatief weinig van gebruik gemaakt door vrouwelijke ondernemers. En dat snap ik, want ik ben af en toe op netwerk bijeenkomsten geweest, waar ik me heel ongelukkig en alleen voelde. Maar het kan juist anders. Het kan ook echt leuk zijn. En daarom ben ik mijn eigen netwerk club begonnen. En inmiddels zijn we met 100 geweldige vrouwen.

 

Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding
Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding
Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding
Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding
Waar ben je het meest trots op in je werk?

Ik denk op mijn veerkracht. Ik heb een paar keer al voor uitdagende situaties gestaan, maar ik ‘bounce’ altijd terug. Ik kijk naar wat er wel mogelijk is, en ik ga er vol voor.

Dat is het mooie van ondernemen. Je bedrijf is het middel om de regie weer terug te kunnen pakken. Ondernemen gaat over kansen verzamelen. En elke dag of maand kan zomaar heel anders zijn, dan de vorige. Dus train jezelf door altijd mogelijkheden te blijven zien.

 

Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding
Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding
Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding
Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding
Waar zijn jouw klanten je het meest dankbaar voor?

Meestal is dat voor de energie die ik ze geef. De oprechte verbinding. Ik gun mijn klanten altijd echt hun succes. Ik geloof er echt in, dat als jij ergens heel goed in bent, of dat als jij een passie hebt, dat je daar ook gewoon je geld mee mag verdienen.

Alleen het ondernemerschap zelf, is iets waar we nooit echt geleerd voor hebben. Maar om een succesvol bedrijf te hebben, zul je ook goed moeten worden in het ondernemen zelf. Dit is juist iets wat ik je leer. Mijn klanten zijn me daar ook altijd dankbaar voor.

Ik word er ontzettend blij van als ik een transformatie bij mijn klanten teweeg brengt. En dit kan iets heel groots zijn of iets heel kleins.

Verder hoop ik dat je vooral ook heel veel plezier hebt in je ondernemers avontuur. Het is een proces waar je van genieten mag. Wie jij wordt in dat proces, dat is waar het echt om draait.

Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding
Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding
Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding
Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding
Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding
Wat is jouw drive als ondernemer? Waarom doe je wat je doet?

Ik werd al vrij snel een alleenstaande moeder met jonge kindjes. Ik stond er alleen voor, had geen rijke ouders waar ik op terug kon vallen, en dus had ik mezelf ‘te redden’.

Deze zelfredzaamheid gun ik iedere vrouw. 

Ik geloof juist weer niet in de onafhankelijke vrouw. Voor mij staat onafhankelijk voor niemand nodig hebben. Maar ik denk dat we als mens elkaar nodig hebben. Dus jezelf kunnen dragen, zal er ook voor zorgen dat je betere relaties gaat krijgen. En als je jezelf kunt dragen, kun je ook je bedrijf dragen, maar ook je droom omzet. 

Alleen jij bent verantwoordelijk voor je bedrijf en het succes ervan, en alleen jij bent verantwoordelijk voor je eigen geluk.
Ik hoop vrouwen zo te inspireren en ze te helpen bij hun ondernemerschap, dat ze gaan groeien met hun bedrijf maar ook als persoon.

Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding
Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding
Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding
Hoe blijf jij groeien als ondernemer?

Ik denk dat ik het meest gegroeid ben en hoe ik het meest zal blijven groeien, is toch door inner work te doen. Op het moment dat er iets niet stroomt in mijn business, dan kijk ik naar mezelf en kijk ik waar het niet stroomt in mij.

Het maakt niet uit hoe lang je onderneemt. Je hebt altijd weer met blokkades, coping mechanismes, en overtuigingen te maken. De kunst is om ze niet weg te stoppen, maar om te leren er mee mee te bewegen. Wat ik hierboven al zei: het ondernemen is 1 grote reis. Maar waar het volgens mij echt om draait is dus, wie jij wordt in dat proces.


Kan jij jezelf dragen?


Ik kan 100 cursussen blijven doen, alle strategieën er op los laten, de beste business coach in de hand nemen, alles doen wat hoort, en nog kan het dan zijn dat je bedrijf niet loopt.
Dan heb je dus op een ander soort niveau iets te veranderen. Aan je energie, aan je mindset, aan je schaduwzijden, aan je …..

En er zijn tegenwoordig zo veel tools tot onze beschikking om inner work te doen. Ga onderzoeken wat bij jou past. En het is echt niet altijd het aller leukste werk dat er is. Althans dat vind ik. Ik denk ook vaak: gatver, moet ik weer de diepte in, het donker in. Maar als ik verandering wil, dan geloof ik echt dat je via het donker naar het licht komt. 

Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding
Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding
Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding
Het einde van het jaar komt eraan: wat kunnen we van jou verwachten in 2024? 

Deze komende paar maanden ben ik een content strategie aan het uitrollen voor mijn Co-workingpspot. Zodat nog meer geweldige vrouwen hun werkplek bij Vibes zullen vinden.

Mijn Business Club blijft gewoon doorgaan en daar blijf ik mooie events voor organiseren.
En daarnaast wil ik een aantal mooie samenwerkingen aangaan, wat betreft mijn Business School. 
Momenteel heb ik veel business coaching klanten en ik vind het fantastisch om te zien hoe zij zelf groeien maar ook hoe hun omzet groeit. 
Dit ga ik natuurlijk in 2024 doorzetten.

Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding
Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding
Wat is op dit moment jouw gouden tip voor andere ondernemers?

Ik heb het al genoemd, maar stop met zomaar iets doen. Ga werken met een strategie, en vraag daarbij om hulp. En ga netwerken, omring je met gelijkgestemden en leer van anderen die al daar zijn waar jij wilt zijn.. 

En tot slot: werk aan je eigenwaarde, in plaats van op zoek te gaan naar externe validatie. 

Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding
Wil je verder nog iets delen? 

Uiteraard bedankt voor dit interview Lia en je prachtige foto’s. Je weet me altijd super op mijn gemak te stellen. 

Speciaal voor de lezers van deze blog laat ik mijn Black Friday deal wat langer staan. Bij mij kan je eigenlijk alleen maar 1 op 1 met mij werken tijdens een 4 maanden traject. Maar dat is qua investering nog niet voor iedereen haalbaar. Daarom is er nu tijdelijk de mogelijkheid, om 5 uur 1 op 1 coaching te boeken, middels een Business Coaching Strippenkaart. Je mag zelf bepalen in hoeveel sessies je de 5 uur wilt verdelen.

Je kunt hem hier vinden (hij staat niet op mijn website): https://shop.shareyourvibes.nl/checkout/coaching-strippenkaart

Na aanschaf zal ik contact met je opnemen om de eerste meeting vast te leggen. Deze vindt bij voorkeur live in Noordwijk plaats op mijn Coworkingspot. En geef dan even door dat je via Lia’s blog bij me terecht bent gekomen 🙂

En verder, blijf genieten van het hele proces. Van de ups, van de downs, van de ‘oh niet zo handig van me momentjes’ tot aan de “Jaaaa ik heb mijn eerste sales gemaakt” momenten.

Het feit dat we kunnen ondernemen, onderwijs kunnen volgen, kunnen posten op social media, onze mening mogen geven, is elke dag al een feestje waard. 

Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding
Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding
Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding
Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding

“Make bold moves that your future self will thank you for”

 

Download meer dan 100 gratis foto’s 

Meld je aan voor de beeldcollectie!

Gebruik de foto’s helemaal vrij voor je online zichtbaarheid. De beeldcollectie breid ik steeds weer uit met nieuwe beelden. Denk aan foto’s in de natuur, quotes, stationary etc. Schrijf je hieronder in. 

Beeldcollectie - Lia Remmelzwaal Fotografie - Personal Branding
Hi, mijn naam is Lia Remmelzwaal

Mijn droom is dat wij het leven léven. Naast dat ik geloof dat je jezelf mag laten zien, waar je voor staat met je bedrijf en jij je ruimte in mag nemen.. wil ik dat jij met geweldige foto’s geld verdient met jouw bedrijf. Je bent online zichtbaar, je komt professioneel over en daarmee vergroot je het vertrouwen van je klant die voor jou gaat kiezen. 

Je verdient geld én je leeft óók je verlangen: anderen begeleiden op hun pad. Het is een win-win voor iedereen! Uiteindelijk komt het neer op het leven léven! Zoals jij dat wilt. Create a life you love

Ik geloof dat een fotoshoot empowering, gezellig, relaxed, vol plezier en een echte samenwerking is. Don’t take my word for it, lees de lieve woorden van andere vrouwelijke ondernemers.

Meer weten over mij? Klik hier > 

PS:

Volg jij me al op Instagram? Voor mooie personal brand beelden, lees waardevolle tips en bekijk leuke stories!

 

Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot voor Ondernemers-17