Personal Branding Fotoshoot met Eveline Broekhuizen

Website: Eveline Broekhuizen | Schrijfcoaching – Schrijver ‘Zonder verwachting’ – Coaching


Ik sprak Eveline tijdens onze reis door Portugal. Ze had me al in een email verteld dat haar boek ‘Zonder Verwachting – het verhaal van mijn kinderwens’ eind november zou verschijnen. Een zwaar onderwerp dat zij licht wil brengen.

Ze vroeg me of ik deze shoot wilde oppakken zodra ik in Nederland was. En of. Het is een onderwerp dat me nauw aan het hart gaat. De ervaring, de teleurstelling, de hoop, het vertrouwen in jezelf, je lijf. Het zijn allemaal gevoelens die ik 3 jaar heb ervaren toen ik samen met mijn man voor kinderen ging en een zwangerschap uitbleef. Dus ik wilde zéker deze fotoshoot voor Eveline vastleggen.

De meeste waargebeurde verhalen over een kinderwens worden na afloop geschreven: als de auteur zwanger is geworden of als ze definitief kinderloos is. Eveline vertelt haar verhaal terwijl zij nog onderweg is, voordat alle vragen zijn beantwoord.

Puur, kwetsbaar en persoonlijk.

De fotoshoot met Eveline mocht puur, ontspannen, betrouwbaar, krachtig en trots (op haar boek) uitstralen. 

Laat je inspireren door de mooie beelden en het interview met Eveline Broekhuizen! 

Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding
Vertel eens over jezelf en je bedrijf. Wie ben je en wat doe je?

Ik ben Eveline Broekhuizen. Als schrijfcoach begeleid ik ondernemers en ervaringsdeskundigen met het schrijven van hun boek. Vooral boeken over persoonlijke ontwikkeling, waarin het verhaal van de schrijver een belangrijke rol speelt. Ik help mijn klanten om structuur te vinden, in de flow te blijven en hun verhaal een magnetische aantrekkingskracht te geven zodat de lezer het niet meer weg wil leggen.

Ik heb ook zelf een boek geschreven: Zonder verwachting, het verhaal van mijn kinderwens, dat 10 november 2023 verschijnt.

Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding
Personal Branding Fotoshoot voor Ondernemers - Noordwijk Amsterdam Leiden Haarlem - Lia Remmelzwaal Fotografie 7
Personal Branding Fotoshoot voor Ondernemers - Amsterdam Leiden Noordwijk Haarlem - Lia Remmelzwaal Fotografie - Fotograaf 4
Personal Branding Fotoshoot voor Ondernemers - Noordwijk Amsterdam Leiden Haarlem - Lia Remmelzwaal Fotografie 6
Wat is de reden dat je een fotoreportage ging boeken voor jouw bedrijf?

Voor de promotie van mijn boek wilde ik graag foto’s van mij mét mijn boek.

Het schrijven van mijn eigen verhaal heeft me nog meer laten voelen wat de kracht van verhalen is. Daarom wil ik graag andere vrouwen inspireren om hun verhaal te omarmen.

Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding
Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding
Personal Branding Fotoshoot voor Ondernemers - Amsterdam Leiden Noordwijk Haarlem - Lia Remmelzwaal Fotografie Fotograaf Hillegom 2
Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding
Wat maakt jou blij in het werk dat je doet?

Nu voel ik me net een schrijver die niet weet waar te beginnen. 😉

Ik hou ervan wanneer de woorden stromen en verborgen verhalen zichtbaar worden.

Heel vaak zitten we in ons hoofd, ook met schrijven, maar wanneer we eenmaal durven te experimenteren en onze intuïtie te volgen, komt er zo’n kracht los.

Ik hou er ook van als er vanuit die flow een structuur ontstaat, waardoor we intuïtief voelen dat het klopt. En natuurlijk het moment dat je je boek in handen hebt. Nu het voor mij bijna zover is, begin ik pas te beseffen hoe bijzonder het is dat jouw verhaal tastbaar is en de wijde wereld in gaat om anderen te inspireren.

 

Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding
Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding
Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding
Wat maakt jou blij in je leven?

Ik hou van de natuur, daar kom ik tot rust. ik woon samen met mijn vriend op het platteland in de kop van Noord-Holland. Ik vind het heerlijk om in de veranda te genieten van een goed boek en onze twee katten die rondlopen. En ik kan genieten van een wandeling in het bos of op het strand. 

Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding
Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding
Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding
Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding
Wat wil je in de wereld brengen?

Ik wil licht laten schijnen op verborgen verhalen. Verhalen zijn krachtig; als je ze vertelt maar ook als je ze probeert te verstoppen. Mijn missie is om die verhalen die gezien, gehoord en gevoeld mogen worden, naar boven te brengen. Zodat je jouw hele verhaal kan omarmen. Ook de schaduwkanten en de diepere lagen. Zodat je voluit kunt schrijven en vrijuit kunt leven.

Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding
Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding
Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding
Wat kan jij voor iemand betekenen?

Ik kan mensen inspireren om vanuit hun intuïtie te schrijven in plaats van uit hun hoofd. Zodat er ruimte ontstaat voor creatie, in plaats van alle antwoorden en stappenplannen te willen weten. En zodat hun ware verhaal naar boven komt.

Ik zie mijzelf als een vroedvrouw voor verhalen, die het zelf aandurft om haar verhalen aan te kijken, in te duiken, te omarmen en uit te dragen. En die anderen hierin aanmoedigt en begeleidt.

Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding
Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding
Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding
Waar kun je jou voor wakker maken? 

Hmm… ik slaap graag, maar als ik toch wakker gemaakt moet worden, dan voor een ontspannende meditatie.

Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding
Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding
Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding
Wat zijn jouw toekomstdromen? 

Het liefst zou ik nog een aantal boeken schrijven en spreken op grote podia over het omarmen van jezelf, het niet-weten en je verhalen. Ik wil systemisch werk en opstellingen nog meer integreren in mijn schrijfcoaching. En ik wil graag een schrijfretraite organiseren waarbij we laag voor laag verhalen afpellen, opbouwen en uitdragen.

Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding
Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?

‘Jij zou heel goed voor jezelf kunnen beginnen.’

Dat was een recruiter tijdens een sollicitatieprocedure nadat ik was ontslagen bij een uitgeverij. Met deze opmerking werd het zaadje geplant om mijn eigen bedrijf te beginnen. Dat is nu bijna elf jaar geleden.

Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding
Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding
Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding
Wat is jouw tip voor andere ondernemers?

Maak je niet te druk om ‘hoe het hoort’ of hoe anderen dingen doen. Durf je eigen weg te volgen.

“Make bold moves that your future self will thank you for”

 

Download gratis foto’s 

Meld je aan voor de beeldcollectie!

Gebruik de foto’s helemaal vrij voor je online zichtbaarheid. De beeldcollectie breid ik steeds weer uit met nieuwe beelden. Denk aan foto’s in de natuur, quotes, stationary etc. Schrijf je hieronder in. 

Beeldcollectie - Lia Remmelzwaal Fotografie - Personal Branding
Hi, mijn naam is Lia Remmelzwaal

Mijn droom is dat wij het leven léven. Naast dat ik geloof dat je jezelf mag laten zien, waar je voor staat met je bedrijf en jij je ruimte in mag nemen.. wil ik dat jij met geweldige foto’s geld verdient met jouw bedrijf. Je bent online zichtbaar, je komt professioneel over en daarmee vergroot je het vertrouwen van je klant die voor jou gaat kiezen. 

Je verdient geld én je leeft óók je verlangen: anderen begeleiden op hun pad. Het is een win-win voor iedereen! Uiteindelijk komt het neer op het leven léven! Zoals jij dat wilt. Create a life you love

Ik geloof dat een fotoshoot empowering, gezellig, relaxed, vol plezier en een echte samenwerking is. Don’t take my word for it, lees de lieve woorden van andere vrouwelijke ondernemers.

Meer weten over mij? Klik hier > 

PS:

Volg jij me al op Instagram? Voor mooie personal brand beelden, lees waardevolle tips en bekijk leuke stories!

 

Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot voor Ondernemers-17