Nicoline Huizinga | feb ’19

De ge-wel-di-ge personal branding fotoshoot van Nicoline Huizinga ga je hier zien. Ik vond het lastig om een selectie te maken uit al haar mooie beelden, maar bij deze: enjoy! 

De locaties waar we de foto’s van Nicoline hebben gemaakt zijn restaurant Hof van Holland en co-workingspot Vibes in Noordwijk. Twee prachtige locaties die extra sfeer en stijl geven aan de foto’s. Een locatie speelt namelijk een belangrijke rol in hoe je jezelf wilt laten zien en positioneren. Nicoline heeft ook goed nagedacht over haar kledingkeuze en het sluit allemaal aan. En nog het meest belangrijke is dat zij zelf gewoon prachtig op de foto staat: professioneel, warm, vrolijk en toegankelijk.  

Vandaag delen wij samen graag haar beelden met jou en deelt Nicoline wie zij is, wat zij doet en wat ze graag wil meegeven. 

Dank je wel voor de onwijs leuke dag Nicoline, ik kijk er met heel veel plezier op terug! 

Wil je meer weten over Nicoline? Kijk op www.nicolinehuizinga.com 

Mijn naam is Nicoline Huizinga en ik help vrouwelijke ondernemers om zichtbaar te zijn op de voor hen relevante online & offline platformen, zodat ze hun ideale klanten aantrekken en zo een shitload of money verdienen. Ik ben bezig met mijn nieuwe website en wilde daarvoor, maar ook voor de rebranding van mijn bedrijf een reeks mooie, nieuwe foto’s van mezelf hebben. Ik merkte dat ik heel lang met de fotoshoot bezig ben geweest. Door Lia’s uitgebreide intake en het maken van het moodboard op Pinterest, werd ik me steeds bewuster van het beeld dat ik wilde uitstralen.

De fotoshoot zelf was een ontzettend fijne dag! Ik vond het heel makkelijk en prettig om voor Lia’s camera te staan. Het voelde geen moment ongemakkelijk of geposeerd. De aanwijzingen waren duidelijk, maar altijd vriendelijk. Daarbij checkte Lia ook regelmatig of ik me comfortabel voelde, of een bepaalde setting of houding OK voor me was en of ik zelf nog andere invalshoeken wilde dan die ik vooraf had aangegeven. Ik voelde me eigenlijk ook een beetje de ster van de dag, met al die aandacht!

Ik ben ontzettend blij als ik de foto’s zie. Ik heb nog nooit zo goed op zoveel foto’s gestaan! Het was ontzettend moeilijk om de mooiste eruit te zoeken, want ze waren allemaal geweldig. Wat ik nu terug hoor van mijn netwerk: “je staat erop zoals je echt bent, met alle energie, power en warmte die je in het echt ook hebt”. Dat Lia dat in de beelden heeft weten te vangen, vind ik een geweldige prestatie!

Het contact met Lia is als een warm bad. Vanaf de eerste intake, tijdens de fotoshoot, maar ook na het opleveren van de foto’s is het contact warm, betrokken en zeer persoonlijk. Lia onthoudt de meest kleine details en weet me daar iedere keer weer mee te verrassen. Ze heeft een warme bescheidenheid die jou als klant helemaal in de spotlights zet. Ze heeft ontzettend goede ideeën, ze overlegt, ze luistert goed en levert geweldig werk af. Veel fotografen kunnen goede foto’s maken, maar met Lia wordt het een onvergetelijke belevenis! 

Nicoline Huizinga

Visibility Strategist, PersonalEyes

Vertel eens over jezelf en je bedrijf. Wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Nicoline Huizinga. Ik help vrouwelijke ondernemers zichtbaar te zijn op de voor hen relevante online EN offline platformen, zodat ze klanten aantrekken en zoals ik het altijd zeg, een shitload of money kunnen verdienen. Dat doe ik met 1:1 coaching, groepsprogramma’s en workshops, maar daarnaast ben ik ook internationaal keynote speaker en auteur van het boek ‘Flick the F*ck It Switch’, dat dit voorjaar uitkomt.

Wat is de reden dat je een fotoreportage ging boeken voor jouw bedrijf?

Tijdens een samenwerkingsdag bij co-workingspot VIBES maakte ik kennis met Lia en we hadden meteen een klik. Dat vind ik belangrijk als ik foto’s van mezelf laat maken. En eigenlijk kwam de kennismaking met Lia op een supergoed moment, omdat ik bezig ben met mijn nieuwe website. Toen wist ik: ik wil met Lia een reeks foto’s maken voor mijn nieuwe site EN mijn nieuwe branding!

Wat maakt jou blij in het werk dat je doet?

Ik vind het heerlijk als mijn klanten met mijn coaching hun podium durven te pakken. Dat kan letterlijk op een podium zijn, maar ook op social media. Het moment dat iemand de knop omzet en ondanks dat het spannend is, DURFT te laten zien dat ze ergens voor staat en dat ze een expert is, dat maakt mij heel blij. Dan sta ik als het ware als een coach aan de zijlijn te juichen!

Wat wil je in de wereld brengen?

Ik wil dat er meer geld komt in de handen van vrouwen. Want geld in de handen van vrouwen betekent dat er mooie dingen gebeuren in de wereld. Mooier dan nu. Dat betekent dat ik een grote fan ben van vrouwelijk ondernemerschap en dat ik het belangrijk vind dat vrouwen hun unieke talent nog veel meer gaan inzetten in de wereld dan ze nu doen.

Wat kan jij voor iemand betekenen? 

Ik help mijn klanten om te durven zichtbaar te zijn, op het juiste platform en met de juiste boodschap. Geen gelikte marketing-verhalen, maar strategisch authentieke verhalen en content die laten zien wie je bent en waar je voor staat. Ik help je om een superstrakke sales pitch te maken, of om gewoon sticky content te maken waar je doelgroep iets aan heeft en waardoor ze jou als expert gaan zien.

Waar kun je jou voor wakker maken? 

Pas geleden maakte ik dat nog mee: ik ontmoette drie dames die voor een Rotary club een presentatie moeten geven en eigenlijk niet zo goed weten hoe ze dat moeten doen. Die dat eigenlijk doodeng vinden, maar er wel helemaal voor gaan. Ik heb ze geholpen om hun verhaal zodanig te vertellen dat het memorabel is, dat anderen het kunnen doorvertellen, maar bovenal: dat het raakt, zodat in dit geval Rotary leden hun netwerk openstellen om deze drie toppers verder te helpen met hun vraag. Daar kun je me altijd voor wakker maken, voor dergelijke klussen!

Wat zijn jouw toekomstdromen?

Ik droom ervan om nog internationaler te werken dan ik nu al doe. Ik wil graag nog veel meer vrouwen inspireren en empoweren om hun talent in te zetten en de beste versie van zichzelf te zijn. Eén van de dromen is om in New York op een podium te staan en daar mijn keynote speech te doen. Het is voor mij zeker: het is geen vraag of, maar wanneer dat gaat plaatsvinden!

Wat is het beste advies dat jij ooit hebt gekregen? 

Wees die creatieve, energieke, enthousiaste ondernemer die je deep down bent. Als dat betekent dat je anders bent dan anderen: prima! Als dat betekent dat anderen je voor gek verklaren: helemaal geweldig! Doe wat je te doen hebt in dit leven. Of dat nou op je 20e, 40e of 75e is. Het is nooit te laat!

Wat is jouw tip voor andere ondernemers?

Durf te vragen! Als ondernemer is het soms een eenzame reis, zeker als je in je familie- of vriendenkring geen ondernemers hebt. Het risico is dat je dan alles in je eentje probeert uit te vogelen. Niet doen! Ga netwerken, maak contact met andere ondernemers en vraag gewoon eens of ze met je mee willen kijken. Vraag advies aan experts, wees niet eigenwijs door het per sé zelf te willen doen. Outsource waar je niet goed in bent, zodat je tijd overhoudt om geld te verdienen aan datgene waar jij heel goed in bent!

Download gratis foto’s 

Meld je aan voor de beeldcollectie!

Gebruik de foto’s helemaal vrij voor je online zichtbaarheid. De beeldcollectie breid ik steeds weer uit met nieuwe beelden. Denk aan foto’s in de natuur, quotes, stationary etc. Schrijf je hieronder in. 

Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding Lifestyle Influencer (20 of 71)
Hi, mijn naam is Lia Remmelzwaal

Mijn droom is dat jij het leven kan léven. Naast dat ik geloof dat je jezelf mag laten zien, waar je voor staat met je bedrijf en jij je ruimte in mag nemen.. wil ik dat jij met geweldige foto’s geld verdient met jouw bedrijf. Je bent online zichtbaar, je komt professioneel over en daarmee vergroot je het vertrouwen van je klant die voor jou gaat kiezen. 

Je verdient geld én je leeft óók je verlangen: anderen begeleiden op hun pad. Het is een win-win voor iedereen! Uiteindelijk komt het neer op het leven léven! Zoals jij dat wilt. Create a life you love

Ik geloof dat een fotoshoot empowering, gezellig, relaxed, vol plezier en een echte samenwerking is. Don’t take my word for it, lees de lieve woorden van andere vrouwelijke ondernemers.

Meer weten over mij? Klik hier >