De supertoffe personal branding fotoshoot van Sandra Breure staat online! En vandaag kan ik een klein deel van haar fotoshoot met jou delen.

Wat zo fijn was aan de fotoshoot met Sandra is dat alles heel ontspannen en gezellig ging. De dag begon met foto’s maken samen met haar figuranten in het huis van Sandra. Ik voelde me er direct welkom! Het is ook de plek waar Sandra haar klanten ontmoet om samen te werken aan hun boekhouding. Door de combinatie van de omgeving waar ze werkt en met behulp van figuranten laten de beelden goed zien hoe het is om met Sandra te werken. Goede tip ook voor je eigen personal branding fotoshoot!

Wat ook zo leuk was, is dat op 9 januari de kerstboom er nog gezellig stond. Speciaal voor de foto’s die ze volgend jaar met kerst kan gebruiken. Hoe handig? In de middag zijn we naar buiten gegaan om de laatste foto’s te maken én wat stond er veel wind en wat was het koud! Maar gelukkig hebben we nog mooie beelden kunnen maken. 

Vandaag delen wij samen graag haar beelden met jou en deelt Sandra wie zij is, wat zij doet en wat ze graag wil meegeven.

Wil je meer weten over Sandra? Kijk op www.mijnboekhoudcoach.nl. 

Voor mijn bedrijf ‘Jouw Boekhoudcoach’ wilde ik voor mijn website en socials graag mooie foto’s hebben. Foto’s die uitstralen wie ik ben, wat ik wil zeggen, zorgen dat je je welkom voelt, dat je denkt ‘zo kan het ook’. Dat bleek nog niet zo gemakkelijk. De meeste fotografen leveren toch wat meer een standaard plaatje, foto’s zonder bezieling. Toen ik op de site van Lia terecht kwam voelde het direct goed. Zowel haar foto’s als haar manier van werken spraken mij direct aan. De communicatie verliep lekker vlot en als snel nadat ik op haar website was beland zat ik aan de Personal Brand Brainstorm. Een mooi document dat zorgt voor een goede voorbereiding en weer even een frisse kijk naar je zelf, wie je bent en wat je wilt uitstralen.

Ik keek enorm uit naar de fotoshoot en we hebben een super leuke dag gehad. Moeder en vriendin opgetrommeld als figuranten, de stemming zat er meteen goed in. Lia stelt leuke, gekke, verrassende vragen die zorgen voor net die spontane blik of een echte schaterlach. Ondanks de kou en de harde wind hebben we ook nog wat foto’s buiten kunnen maken.  Daarna even gezellig opwarmen met een kop koffie en de dag was weer voorbij. Wat mij betreft absoluut voor herhaling vatbaar, maar dan in de zomer!

Als je je wilt onderscheiden met wie jij echt bent, als je werkt vanuit jouw zijn, vanuit jouw gevoel, en je wilt dit online laten zien, plan dan zeker een fotoshoot met Lia in, zij kan dit echt in beeld vertalen.

Sandra Breure

Boekhoudcoach, Jouw Boekhoudcoach

Vertel eens over jezelf en je bedrijf. Wie ben je en wat doe je?

Ik ben Sandra Breure, geboren en getogen in Zeeland waar ik nu in Kortgene woon met mijn man en dochters Emy van 5 en Iris van 4. Toen ik zwanger werd van de eerste heb ik mijn baan opgezegd. Toen drie jaar later ook de jongste naar de peuterspeelzaal kon ben ik weer begonnen met werken, als boekhouder vanuit huis. Inmiddels zitten allebei de meiden op de basisschool en heb (en maak) ik weer heerlijk veel tijd voor het ondernemen.

Het is mijn missie andere vrouwelijke ondernemers nog meer vrijheid en onafhankelijkheid te geven door grip op hun boekhouding en cijfers.

Dat betekent niet dat zij alles zelf moeten doen, voor het ‘saaie’ werk ben ik. Maar ik leg graag uit wat ik doe en waarom ik dat doe, wat die cijfers voor jou kunnen betekenen. Je kunt altijd bij me terecht met je financiële vragen waarop je ook altijd antwoord op mag verwachten, in duidelijke taal en zonder extra factuur. Naast mijn gezin en werk houd ik van lezen, mijn familie, musea, winkelen, poezen en schrijven. Mijn liefde voor ondernemen en Zeeland komt samen in mijn nieuwste project Zeeuwse Zakenmeisjes.

Wat is de reden dat je een fotoreportage ging boeken voor jouw bedrijf?

Ik laat graag zien dat boekhouders niet perse saai en ontoegankelijk hoeven zijn. Daar heb ik natuurlijk wel goede foto’s voor nodig. Ik kwam bij Lia terecht omdat haar manier van werken mij aansprak. Ze wilt niet alleen een mooie foto maken maar kijkt ook naar de persoon erachter en wat je met je bedrijf wilt uitstralen.

Wat maakt jou blij in het werk dat je doet?

Ik ben een ontzettende chaoot, best gek voor een boekhouder. Maar de cijfers en structuur ervan geven mij rust. Cijfers en de uitkomst van de cijfers kun je niet veranderen dus daar hoef je ook niet over na te denken. Tegelijkertijd vind ik het heerlijk als ik anderen een plezier kan doen door hun boekhouding op orde te brengen en samen na te denken over wat die cijfers in de toekomst gaan brengen.

Wat wil je in de wereld brengen?

Vrijheid en onafhankelijkheid voor vrouwen.

Wat kan jij voor iemand betekenen? 

Vrijheid en onafhankelijkheid… Grip op je eigen geldzaken is zó belangrijk.

Wat maakt jou blij in je leven?

Mijn gezin, mijn familie en mijn vrienden. Maar ook: een balans die eindelijk klopt, nieuwe inspirerende mensen leren kennen, de ‘ahaaa’ blik in de ogen van mijn klant. En bovenal vrijheid en onafhankelijkheid.

Waar kun je jou voor wakker maken? 

Een knuffel van mijn kinderen. Helaas neemt onze jongste dochter dit tot op heden erg letterlijk…

Wat zijn jouw toekomstdromen?

Een tof event organiseren voor 100 vrouwelijke zzp-ers in Nederland die ik help, heb geholpen of ga helpen met hun boekhouding.

Een online training.

Een geweldig netwerk van Zeeuwse Zakenmeisjes, met alle vrouwelijke B2B ondernemers in Zeeland. Zeeland heeft zo veel te bieden maar het is allemaal zo moeilijk te vinden, daar moet verandering in komen en daar ga ik heel hard aan werken. Een netwerk waarbij we elkaar echt leren kennen, waarbij je je niet tijdens een groot event achter je telefoon of een plant hoeft te verstoppen omdat je niet weet wie je moet aanspreken.

En ooit, ooit ontwikkel ik een lesprogramma ‘omgaan met geld’ wat gebruikt zal worden op basisscholen. Het is schrikbarend hoeveel jongeren er met schulden zijn. Hoewel ik vind dat dit bij de opvoeding en dus bij de ouders hoort maar blijkbaar weten de ouders het ook niet altijd. Laten we met zijn allen zorgen voor een generatie die het wel weet.

Wat is het beste advies dat jij ooit heb gekregen? 

‘Neem je plek’. Het klinkt zo simpel.

Wat is jouw tip voor andere ondernemers?

Neem een coach. Iemand die objectief en kritisch kijkt naar jouw bedrijf. Ook al ben je nog zo goed in wat je doet, ondernemen is een vak apart. Door zelf hulp te zoeken, heb ik hele grote stappen kunnen maken waar ik in m’n eentje zeker 2 jaar voor nodig had gehad!

Download gratis foto’s 

Meld je aan voor de beeldcollectie!

Gebruik de foto’s helemaal vrij voor je online zichtbaarheid. De beeldcollectie breid ik steeds weer uit met nieuwe beelden. Denk aan foto’s in de natuur, quotes, stationary etc. Schrijf je hieronder in. 

Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding Lifestyle Influencer (20 of 71)
Hi, mijn naam is Lia Remmelzwaal

Als Personal Branding Fotograaf is het mijn missie om jou altijd professioneel in BEELD te laten zien bij jouw klanten. Zodat jij jezelf als personal brand kunt neerzetten, je (online) zichtbaarheid en vertrouwen vergroot en je bedrijf kunt groeien.

Ik geloof dat een fotoshoot empowering, gezellig, relaxed, vol plezier en een echte samenwerking is. Don’t take my word for it, lees de lieve woorden van andere vrouwelijke ondernemers.

Being visible = helping people ánd making money in your business.

Meer weten over mij? Klik hier > 

PS:

Volg je me al op Instagram? Ik deel dagelijks tips, inspiratie en foto’s over personal branding fotografie via posts & stories.