De kracht van Visual Storytelling

In een paar seconden tijd moet je de aandacht trekken van jouw potentiële klant. Toen ik een onderzoek deed voor een nieuwe training sprak ik met ondernemers die me vertelde dat als een foto ze niet aanspreekt op social media, ze eigenlijk direct doorscrollen.

Misschien steek je wel heel veel tijd in een prachtig artikel met echt waardevolle informatie en dan.. wordt er doorgescrolld.

Omdat het beeld niet aanspreekt.

Dat is echt zonde!

Hiermee komt je artikel bij minder mensen aan. Terwijl je juist wilt dat heel veel mensen dit lezen. Maak dus echt gebruik van de kracht van visual storytelling voor je bedrijf. 

Laat jezelf zien in beelden

Hiermee creëer je een connectie en herkenbaarheid. Op het moment dat een potentiële klant een post van jou ziet met jouw beeld, dan wéten ze dat jij waardevolle content deelt. Ze zien jou. Zo gaan ze echt je content lezen waarmee je op termijn ook het vertrouwen laat groeien. 


Business

Laat foto’s zien achter de schermen. Hoe is het om met jou te werken? Hoe ziet het eruit om met jou te werken? Veel mensen zien graag wat ze kunnen verwachten. Waar ben je? Wat doe je? Wat gebruik je? Waar staat je bedrijf voor? Hoe kun jij jouw klant helpen? 

Persoonlijkheid

Wissel je content af met persoonlijke ervaringen. Waar word je blij van? Een wandeling op strand? Laat het maar zien in beeld en stel direct de vraag waar jouw lezer blij van wordt. Of vertel wat jou inspireert. Is dit een bepaald boek? Maak hier een foto van en vraag bijvoorbeeld of jouw lezer nog tips heeft. Houd je van reizen? Zorg dat je mooie foto’s maakt op je vakantiebestemming. 

Nodig je klant op deze manier uit in jouw wereld en ga de verbinding aan. 

 

De kracht ligt in de combinatie van tekst en beeld. Het beeld is bijna altijd de eerste aandachttrekker, maar als iemand weet dat jouw content niet echt interessant is, zullen ze op een gegeven moment ook doorscrollen. Zorg dus voor die krachtige combinatie van beeld en tekst om echt impact te maken en op termijn jouw potentiële klant als échte klant te mogen verwelkomen.  

Ben jij er ook klaar voor om een fotoshoot te boeken en je bedrijf te laten groeien ? Lees ervaringen met mij als fotograaf via deze paginaHeb je interesse om een (nieuwe) beeldbank te laten maken voor jouw bedrijf? Lees hier mijn aanbod of neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. We bespreken waar je nu staat, waar je tegenaan loopt en of ik je daarbij kan helpen. Ik kijk er naar uit om je te spreken! 

“Make bold moves that your future self will thank you for”

 

Dit vind je misschien ook interessant om te lezen

Hi, mijn naam is Lia Remmelzwaal

Mijn droom is dat jij het leven kan léven. Naast dat ik geloof dat je jezelf mag laten zien, waar je voor staat met je bedrijf en jij je ruimte in mag nemen.. wil ik dat jij met geweldige foto’s geld verdient met jouw bedrijf. Je bent online zichtbaar, je komt professioneel over en daarmee vergroot je het vertrouwen van je klant die voor jou gaat kiezen. 

Je verdient geld én je leeft óók je verlangen: anderen begeleiden op hun pad. Het is een win-win voor iedereen! Uiteindelijk komt het neer op het leven léven! Zoals jij dat wilt. Create a life you love

Ik geloof dat een fotoshoot empowering, gezellig, relaxed, vol plezier en een echte samenwerking is. Don’t take my word for it, lees de lieve woorden van andere vrouwelijke ondernemers.

Meer weten over mij? Klik hier > 

PS:

Volg jij me al op Instagram? Voor mooie personal brand beelden, lees waardevolle tips en bekijk leuke stories!

 

10 simpele tips om er goed uit te zien op de foto

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een handige Checklist om jouw fotoshoot
goed voor te bereiden, krijg toegang tot een Poseer Guide én 5 gratis foto’s.