Personal Branding Fotoshoot met Alijne Verhaar

Eigenaresse van Next Feminine Leaders | Voor vrouwen die klaar zijn met de ratrace en willen thriven | Beeldbank PRO 

Een zonnige dag in maart alweer! De fotoshoot met Alijne was één van mijn laatste shoots voordat ik met zwangerschapsverlof ging. Alijne had een mooie locatie in Breda gekozen via LoesopLocatie. De kernwoorden voor de shoot o.a.: stoer en vrouwelijk, persoonlijk, uitnodigend, ontspannen krachtig, stralend, plezier in het leven, balans, ruimte & rust. Dat is waar het om ging! Enjoy de prachtige fotoshoot en het interview met mooie ondernemer Alijne Verhaar!  

Instagram Feed
Vertel eens over jezelf en je bedrijf. Wie ben je en wat doe je?

Hi, ik ben Alijne Verhaar.

Ik begeleid slimme, bewuste vrouwen om te floreren in werk en leiderschap vanuit authentieke feminiene kracht.

Connectie met vrouwelijke kracht geeft je zelfvertrouwen, joy de vivre en zorgt dat je veel meer geniet van het leven, je potentie werkelijk waarmaakt, terwijl je meer impact maakt en je helemaal bij jezelf blijft.

Dat doe ik door coach programma’s 1 op 1, (groeps)trainingen en retreats in mijn bedrijf Next Feminine Leaders en in mijn yogacenter in Dongen.

Veel vrouwen merken dat hun manier van leven en werken niet meer bij ze past. Ze voelen zich onbevredigd, krijgen klachten, het is thuis minder leuk of ze zijn continu gehaast en gestresst en uit balans. We hebben vooral geleerd om door te gaan, te presteren, te rennen, altijd naar meer, beter, hoger te streven. Positie, status, macht en carrière is belangrijk.

Vaak zijn we zo bezig met wat we allemaal moeten, dat we de verbinding met onszelf kwijt zijn. Dan zijn we continu bezig alle bordjes te managen, maar vergeten we wie we zelf eigenlijk zijn en waar wij naar verlangen. Zo kom je op een sneltrein terecht waarop je de grip verliest en je eigenlijk niet meer weet hoe je eraf kan. Ik heb dat zelf ook ervaren. Mijn hele werkende leven zat ik op die sneltrein, tot ik een sabattical nam en besloot uit de molen te stappen. Mijn beste beslissing ooit. We verlangen massaal naar vertragen, en meer ruimte, meer genieten.

Er zit veel meer in ons dan we laten zien. We willen vervulling, leven vanuit je kern. We willen meer uit het leven en onszelf halen, en we willen uit die eeuwige ratrace. En dat kan. Zonder je ambitie op te geven.

Ik help vrouwen die shift te maken. Om te gaan leven, werken en leiden vanuit je kern, naar wie jij bent en wat jij verlangt, gebruik makend van juist je authentieke feminiene kracht. Dan hoef je je niet te bewijzen of klein te houden, maar ben je succesvol van binnenuit.

Dat doe ik vanuit mijn achtergrond als transformationeel Feminine Power coach, gezondheidswetenschapper, mijn kennis en ervaring op het gebied van vrouwelijk leiderschap, Oosterse en Westerse gezondheid en ontwikkeling van vrouwen. En natuurlijk mijn eigen ervaring als ambitieuze vrouw en moeder van drie prachtige dochters.

Wat is de reden dat je een fotoreportage ging boeken voor jouw bedrijf?

Mijn bedrijf is de afgelopen jaren heel organisch gegroeid. Ik had eerst een yogacenter, daar kwamen retreats en workshops bij. Ik combineerde mijn achtergrond uit de feminine power coaching, vrouwelijk leiderschap, yoga, eigen ervaring en specialiseerde me meer en meer in vrouwelijk leiderschap en ontwikkeling. Via verwijzing kwamen vrouwen naar me toe en dat werkte prima.

Het is nu tijd voor een volgende fase en dat betekent dat ik zelf ook meer proactief zichtbaar wil zijn. Mezelf laten zien betekent meer en bredere verbinding, zodat vrouwen nog makkelijker met mij kunnen connecten. Daar wilde ik toffe foto’s bij, die die persoonlijke verbinding weerspiegelen. Lia kan dat als geen ander. Haar stijl spreekt me super aan.

En een fotoshoot is ook een soort vastlegging van wie je bent op dit moment, en juist waar je naartoe groeit. Ook die groei is mooi om vast te leggen. 

Wat maakt jou blij in het werk dat je doet?


Wat mij het allerblijst maakt is de energie die vrijkomt als vrouwen hun potentie en verlangen echt de ruimte geven! Vaak hebben we zo de rem op onszelf gezet en weten we niet half meer wat er in ons zit. Dat is zo zonde. De energie die vrijkomt als je het overbodige pushen en presteren weglaat en écht gaat creëren wat je verlangt vanuit je kern is ongekend. Alle stress en moeheid valt dan weg. Dat is iedere keer weer een feestje!

Vaak lijkt het of het heel ingewikkeld is, maar het is eigenlijk heel simpel. We hebben alleen een masculien systeem van prestatie aangeleerd, en weten niet hoe vrouwelijke kracht werkt. Dat is geen rocket science of woo woo. Ik breng vrouwen in contact met hun lichaam en hun kern en leer ze dat.

 

Wat maakt jou blij in je leven?


Verwondering! Het leven is geweldig. Er is zoveel simpels en moois om van te genieten; mijn meiden, verse bloemen, zonlicht, lachen, dansen, yoga, blote voeten op het gras, lekker eten met goede vrienden. Ik lees ontzettend veel, ik houd van nieuwsgierige gesprekken waaruit allerlei nieuwe ideeën voortkomen, ben heel graag buiten met mezelf en de stilte, ik maak graag vision boards en we zijn ons droomhuis aan het uitdenken, daar word ik ook heel blij van. 

 

Wat wil je in de wereld brengen?

Vreugde en vrouwelijk leiderschap. De wereld heeft vrouwelijke kracht nodig. Vrouwelijke kracht is veel zachter, verbindend, creatief, heeft veel impact zonder te pushen, te forceren, met een langzamer tempo, en meer effect, gericht op de toekomst, duurzaamheid, het grotere geheel.

Vrouwen zijn een gigantische bron van potentieel. Een vrouw die zich vrij voelt en vertrouwt op haar innerlijke kracht heeft impact van binnenuit, is ongekend krachtig.

De wereld zit op ons te wachten, ik draag daar graag aan bij, en plezier is de weg ernaartoe 🙂!

 

Waar kun je jou voor wakker maken?

Samen dansen en swingen, lekker appeltaart en een heerlijk weekend weg naar magische plekken in de natuur of een gave stad, in Ierland of Italië bijvoorbeeld.

Wat kun jij voor iemand betekenen?

Een klant van mij zei: “Ik leef met de handrem erop. Achter die controle is er nog een heel leven wat geleefd kan worden.” Ik breng vrouwen bij dat leven. Ik kom binnen no time tot de kern. Ik werk heel lichaamsgericht, dus je gaat uit je hoofd en komt via voelen en bewegen direct tot de essentie. En er ontstaan echt de mooiste dingen. Vrouwen gaan totaal anders bewegen, krijgen die echte vrouwelijke kracht-uitstraling, organiseren een promotie, starten eigen bedrijven, relaties verdiepen zich en fleuren op.

Dat is magisch. 
 

Wat zijn jouw toekomstdromen?

Die hangen samen met het creëren van ruimte voor vreugde en potentie. Privé zijn we bezig met ons droomhuis, waar we wonen met onze bedrijven kunnen combineren op een prachtige plek in de natuur, wat geweldig wordt.

Business wise zie ik mijn bedrijven groeien tot een beweging of centrum voor Women’s Health & Leadership. Zodat we de standaard verhogen en een wereld waarin vrouwen floreren met alles wat ze in zich hebben, op basis van hele andere maatstaven van succes dan nu, vanzelfsprekend wordt.

En een reis met mijn gezin naar de andere kant van de wereld, Australië en Nieuw Zeeland.

 

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?

Leun achterover, wees stil en luister. Ga niet forceren, maar laat de dingen rijpen en richt je op wat het meest rijp is, waar de energie het makkelijkst stroomt.

Wat is jouw tip voor andere ondernemers? 

Have fun! En kom in beweging. Resultaat komt van creatie. Creatie is een vloeiend proces. Je kunt niet de hele weg overzien en dat is oké. Zet stap 1, en dan de volgende stap 1.

PS: Vrouwen kunnen zich nu inschrijven voor het online programma Innerlijke Balans, Voluit Leven van Alijne. 

Een 9 weeks programma voor vrouwen die meer uit zichzelf willen halen en in balans willen zijn, die klaar zijn met de ratrace en verlangen naar diepere verbinding met zichzelf en meer ruimte, rust, helderheid, balans en vreugde. Kijk even ophttps://nextfeminineleaders.nl/online-training/

Kom ook in Beeld voor +klanten! 
– Lees ervaringen met mij als fotograaf via deze pagina.
– Lees hier mijn aanbod of neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. 

“Make bold moves that your future self will thank you for”

 

Download  meer dan 90 gratis foto’s 

Meld je aan voor de beeldcollectie!

Gebruik de foto’s helemaal vrij voor je online zichtbaarheid. De beeldcollectie breid ik steeds weer uit met nieuwe beelden. Denk aan foto’s in de natuur, quotes, stationary etc. Schrijf je hieronder in. 

Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding Lifestyle Influencer (20 of 71)
Hi, mijn naam is Lia Remmelzwaal

Mijn droom is dat jij het leven kan léven. Naast dat ik geloof dat je jezelf mag laten zien, waar je voor staat met je bedrijf en jij je ruimte in mag nemen.. wil ik dat jij met geweldige foto’s geld verdient met jouw bedrijf. Je bent online zichtbaar, je komt professioneel over en daarmee vergroot je het vertrouwen van je klant die voor jou gaat kiezen. 

Je verdient geld én je leeft óók je verlangen: anderen begeleiden op hun pad. Het is een win-win voor iedereen! Uiteindelijk komt het neer op het leven léven! Zoals jij dat wilt. Create a life you love

Ik geloof dat een fotoshoot empowering, gezellig, relaxed, vol plezier en een echte samenwerking is. Don’t take my word for it, lees de lieve woorden van andere vrouwelijke ondernemers.

Meer weten over mij? Klik hier > 

PS:

Volg jij me al op Instagram? Voor mooie personal brand beelden, lees waardevolle tips en bekijk leuke stories!

 

Dit vind je misschien ook interessant om te lezen