Personal Branding Fotoshoot met Debbie Huson

Eigenaresse van Vibes | dé co-workingspot  in Noordwijk voor ambitieuze vrouwen | Juli ’19 | Lifestyle reportage – Beeldbank

Een zomerse dag in juli. We starten vroeg op het strand van Noordwijk, bij strandtent B.E.A.C.H.. We fotograferen, we kletsen, we lachen, we bepalen de kleding, we verzamelen de props en maken prachtige foto’s. Dit doen we ook bij Vibes, op de markt en in het oude dorp van Noordwijk. Enjoy de positiviteit en energie van geweldig ondernemer Debbie Huson!  

Instagram Feed
 

‘Net of ik naar iemand anders feed kijk.
Waarvan ik altijd denk: zo wil ik het ook!’

Vertel eens over jezelf en je bedrijf. Wie ben je en wat doe je?

Hi, mijn naam is Debbie Huson en ik ben eigenaresse van twee bedrijven. Balletstudio Cinderella in Leiden (dit bedrijf heb ik nu 20 jaar) en vorig jaar ben ik VIBES gestart; een co-workingspot in Noordwijk voor vrouwelijke ondernemers.

Ik geloof er namelijk in dat een inspirerende werkplek delen samen met andere ondernemende vrouwen voor enorme motivatie zorgt en dit uiteindelijk ook voor betere bedrijfsresultaten zorgt.

Voor mij is verbinding enorm belangrijk en ik vind het mooi om te zien dat dit bij VIBES gebeurt. Niet alleen tijdens de Samenwerkingsdagen die we organiseren, maar ook tussen de huurders zelf ontstaan er prachtige samenwerkingen. Van elkaars netwerk gebruik maken, kennis delen, elkaar helpen en upliften. Ik word er echt heel blij van. 

Ik was zelf heel erg op zoek naar zo’n plek. Ik merkte dat ik thuis te veel afgeleid was, ik miste collega’s om mij heen en ik wilde heel graag werken in een professionele werkomgeving waar je ook je klanten kunt ontvangen. Toen ik dat in de buurt niet kon vinden, ben ik er zelf één begonnen. Ik schreef een ondernemingsplan, stapte ermee naar de bank, huurde een prachtig pand, verbouwde het en zo is VIBES geboren.  

Wat is de reden dat je een fotoreportage ging boeken voor jouw bedrijf?

Al mijn klanten zitten online en veel van hen zitten ook op Instagram. Dagelijks vlog ik over mijn leven met twee bedrijven (een 3e on it’s way; zie vraag 3) en twee kinderen, maar ik merk dat ik een foto plaatsen op mijn Instafeed wat lastiger vind.. als in; dat doe ik dus bijna nooit. Simpelweg omdat ik de foto’s die ik heb niet mooi genoeg vind. 

Op deze manier groei je dus ook niet op Insta. Dus ik wilde heel graag een beeldbank aanleggen met een professionele fotografe en een branding strategie gaan creëren. Elke maand wil ik nu mijn foto’s met waardevolle content inplannen.

Ik vind dat Lia echt prachtige foto’s maakt, maar niet alleen dat, ze stelt de juiste vragen en stelt mij ook nog eens heel erg op mijn gemak! Ik plan nu 1 x in de drie maanden een uitgebreide fotoshoot met Lia in, zodat ik genoeg foto’s heb om 3 maanden lang elke dag 1 post te plaatsen. 

Verder gebruik ik de foto’s uiteraard ook voor de rest van mijn marketing: website, adds, brochures etc.! 

Wat maakt jou blij in het werk dat je doet?

Voor mij is positiviteit en sfeer heel belangrijk. Ik pas dit in beide bedrijven toe. Ik wil dit ook gaan toepassen in de Business School door het persoonlijk te maken en een community op te bouwen. Dat wordt mijn derde bedrijf. Mijn missie is om zoveel mogelijk vrouwen aan het ondernemen te krijgen. Met VIBES gebeurt dat al, maar vrij lokaal. Ik wil heel graag nog meer vrouwen bereiken en daarom openen eind september de deuren van de VIBES Business School. Een school waarin je alles leert over het ondernemerschap. Speciaal gericht op ondernemers die gaan beginnen of 1 – 5 jaar aan het ondernemen zijn. 

Elke maand ontvangen de members van deze Business School een online masterclass van een expert op het gebied van Sales & Marketing, Finance en Mindset. Ik onderneem nu zo’n 20 jaar en zelfs ik dacht bij het oprichten van VIBES: “hé, waarom weet ik dit nog niet, waarom heb ik dit niet geleerd?”. Hoe fijn als alles op 1 plek zou zijn. En hoewel het een online leeromgeving wordt, wil ik toch heel graag het ook persoonlijk wordt. Dat is voor mij belangrijk. 

Ik word echt blij als ik zie dat vrouwen elkaar helpen met oprecht de juiste intentie, elkaar upliften, supporten, motiveren en inspireren. Elkaar samen helpen te groeien!

 

Wat maakt jou blij in je leven?

 

Laatst kreeg ik bij een opdracht de vraag om de 6 human needs / kernwaarden in de volgorde te zetten die voor mij belangrijk zijn. Voor iedereen is dit uiteraard anders. Ik merk namelijk dat vrijheid voor mij enorm belangrijk is, op allerlei verschillende manieren.

Daarnaast ben ik ook ontzettend dankbaar voor de vrijheid die ik heb; dankbaar dat ik geboren ben in een vrij land, de vrijheid van onderwijs, de vrijheid om als vrouw te zijn wie ik ben en te worden wat ik wil. Vrijheid om te dansen, vrijheid om te ondernemen! En dus streef ik niet alleen naar financiële vrijheid, maar ook naar mentale vrijheid! 

De 6 human needs in volgorde van belangrijkheid voor mij zijn: 1. Variety | 2. Love & Connection | 3. Growth | 4. Contribution | 5. Significance | 6. Certainty 

Ik merk ook echt dat zowel in mijn persoonlijke leven als in mijn ondernemersavontuur Variety altijd heel duidelijk naar voren komt. Ik zie alles dan ook als één groot avontuur en geniet ontzettend van het moment! 

 

Wat wil je in de wereld brengen?

Positiviteit, plezier & liefde!

 

Waar kun je jou voor wakker maken?

Ik hou ontzettend van lekker eten (vegetarisch dan), ik vind uit eten gaan heerlijk! Leuke dingen doen samen met mijn kinderen, samen zijn met mijn vriendinnen, een nieuw avontuur aangaan, ik word er allemaal heel blij van! Daarnaast hou ik ontzettend veel van de zon! Maar ben ik ook verliefd op oude huizen, mooie oude panden! 

Wat zijn jouw toekomstdromen?

 

Laat ik niet beginnen met:”In de toekomst hoop ik..”. Woorden zijn heel krachtig en dus ga ik het woord ‘hoop’ niet gebruiken. Maar: in de nabije toekomst..

1) Zit VIBES vol met positieve, ondernemende vrouwen
2) Is de Business School gestart met 200 ondernemers die willen leren en groeien met hun bedrijf!
3) Heb ik meer financiële en mentale vrijheid
4) Ben ik hard op weg naar het kopen van een oud huis om samen met mijn kindjes in te wonen
5) Zie ik meer van de wereld

Maar vooral: geniet ik nog meer van de weg er naar toe! 

 

 

Wat is jouw tip voor andere ondernemers? 

Mijn tip voor ondernemen is: omring jezelf met gelijkgestemden! Mensen die enthousiast voor jou zijn, waarmee je kunt sparren, waardoor je geïnspireerd raakt! Hoe fijn is het om met andere ondernemers samen te zijn die jou begrijpen en die jij op jouw beurt ook weer kan inspireren! Ik geloof er echt in dat we elkaar samen kunnen helpen groeien! 

Ben jij er ook klaar voor om een fotoshoot te boeken en je bedrijf te laten groeien ? Lees ervaringen met mij als fotograaf via deze paginaHeb je interesse om een (nieuwe) beeldbank te laten maken voor jouw bedrijf? Lees hier mijn aanbod of neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. We bespreken waar je nu staat, waar je tegenaan loopt en of ik je daarbij kan helpen. Ik kijk er naar uit om je te spreken! 

“Make bold moves that your future self will thank you for”

 

Dit vind je misschien ook interessant om te lezen

Hi, mijn naam is Lia Remmelzwaal

Mijn droom is dat jij het leven kan léven. Naast dat ik geloof dat je jezelf mag laten zien, waar je voor staat met je bedrijf en jij je ruimte in mag nemen.. wil ik dat jij met geweldige foto’s geld verdient met jouw bedrijf. Je bent online zichtbaar, je komt professioneel over en daarmee vergroot je het vertrouwen van je klant die voor jou gaat kiezen. 

Je verdient geld én je leeft óók je verlangen: anderen begeleiden op hun pad. Het is een win-win voor iedereen! Uiteindelijk komt het neer op het leven léven! Zoals jij dat wilt. Create a life you love

Ik geloof dat een fotoshoot empowering, gezellig, relaxed, vol plezier en een echte samenwerking is. Don’t take my word for it, lees de lieve woorden van andere vrouwelijke ondernemers.

Meer weten over mij? Klik hier > 

PS:

Volg jij me al op Instagram? Voor mooie personal brand beelden, lees waardevolle tips en bekijk leuke stories!

 

Download gratis foto’s 

Meld je aan voor de beeldcollectie!

Gebruik de foto’s helemaal vrij voor je online zichtbaarheid. De beeldcollectie breid ik steeds weer uit met nieuwe beelden. Denk aan foto’s in de natuur, quotes, stationary etc. Schrijf je hieronder in. 

Lia Remmelzwaal Fotografie Fotoshoot Ondernemers Personal Branding Lifestyle Influencer (20 of 71)